Joburi caut sot sotie la pensiune

Cauta in 3 locuri de munca caut sot sotie la pensiune in 2015

27Apr
08 Apr
caut pt ingrijit
Oradea

femeie 31 ani ,serioasa,harnica si curata,casatorita,mama a unui copil,cu experienta in menaj si ingrijitul varstnicilor caut pt ingrijit doamna sau domn in varsta(pot fi si sot- sotie)din oradea pt ramanere in spatiul locativ.detin permis conducere cat b si curs acordare prim-ajutor.OFER SI CER SERIOZITATE!NU RASPUND LA NR PRIVAT SI OFERTE INDECENTE!!! .

femeie 31 ani ,serioasa,harnica si curata,casatorita,mama a unui copil,cu experienta in menaj si ingrijitul varstnicilor caut pt ingrijit doamna sau domn in varsta(pot fi si sot- sotie)din oradea pt ramanere in spatiul locativ.detin permis conducere cat b si curs acordare prim-ajutor.OFER SI CER SERIOZITATE!NU RASPUND LA NR PRIVAT SI OFERTE INDECENTE!!!
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Apr
Angajam camerista si ingrijitor, acceptam si familie
Timisoara

Pensiune la Valiug cautam: Camerista -harnica, serioasa si atenta la detalii. Se lucreaza 2 saptamani pe luna. Ingrijitor - cu permis cat B care sa taie lemne, sa intretina focul in centrala, mici reparatii sanitare, zugravit. Se ofera salar fix, cazare si masa, se deconteaza drumul. Acceptam si familie (sot, sotie). .

Pensiune la Valiug cautam: Camerista -harnica, serioasa si atenta la detalii. Se lucreaza 2 saptamani pe luna. Ingrijitor - cu permis cat B care sa taie lemne, sa intretina focul in centrala, mici reparatii sanitare, zugravit. Se ofera salar fix, cazare si masa, se deconteaza drumul. Acceptam si familie (sot, sotie).
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Angajez familie pentru administrare
Novaci

Caut familie sot si sotie fara copii la locul de munca,sa nu fie de etnie roma, pentru administrare casa de vacanta in statiunea RANCA.Ofer cazare in rulota cu toate conditiile,,mancare si 500 lei pe luna.Doresc o familie serioasa ,fara vicii,de preferat 50-60 ani. .

Caut familie sot si sotie fara copii la locul de munca,sa nu fie de etnie roma, pentru administrare casa de vacanta in statiunea RANCA.Ofer cazare in rulota cu toate conditiile,,mancare si 500 lei pe luna.Doresc o familie serioasa ,fara vicii,de preferat 50-60 ani.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Apr