Joburi carne pasare

Cauta in 4 locuri de munca carne pasare in 2015

06Mar
05 Mar
Procesatori carne pasare
diverse locatii

Loc de munca Cu norma intreaga. Recrutam procesatori carne de pasare disponibili pentru a lucra in fabrici din Olanda. Sunt acceptati candidati cu varste cuprinse intre 18 si 22 ani, barbati si femei.Contractul se va incheia pentru o durata de 6 luni.

Angajatorul ofera cazarea si un salariu lunar calculat pe baza de tarif orar dupa cum urmeaza: - persoanele cu varsta cuprinsa intre 18-20 ani vor primi 6,50 euro/ora; - persoanele care au implinit varsta de 21 ani vor primi 7 euro/ora - persoanele care au implinit 22 ani vor avea un salariu de 7,29 euro/ora. Orele lucrate in zile de sarbatoare sunt platite suplimentar.Cazarea se asigura contra cost, in conditii decente(doua persoane in camera, dependinte comune). Costul cazarii este de 70 euro/saptamana si se retine din salariu.Din salariu sunt retinute taxele datorate statului olandez. Programul de lucru obisnuit este de 40 ore/saptamana. Cerinte obligatorii: - Varsta cuprinsa intre 18-22 ani - citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
19 Feb
Coordonator magazine de prezentare carne pasare
Turda, Cluj-Napoca

Facultate, Entry-level ManagementDetalii Companie:Ferma si abator pasari, care ofera pe piata o gama variata de produse din carne de pasare sub marca Bravia. Produsele Bravia ofera calitate si gust de neuitat. Ele sunt comercializate in cele peste 10 magazine propri din tara cat si distribuitorii de carne de pasare..

Facultate, Entry-level ManagementDetalii Companie:Ferma si abator pasari, care ofera pe piata o gama variata de produse din carne de pasare sub marca Bravia. Produsele Bravia ofera calitate si gust de neuitat. Ele sunt comercializate in cele peste 10 magazine propri din tara cat si distribuitorii de carne de pasare.
Companie
Csa Avicola
Categoria jobului
Comert Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
18 Feb
Coordonator Parc Auto
Turda

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Ferma si abator pasari, care ofera pe piata o gama variata de produse din carne de pasare sub marca Bravia. Produsele Bravia ofera calitate si gust de neuitat. Ele sunt comercializate in cele peste 10 magazine propri din tara cat si distribuitorii de carne de pasare..

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Ferma si abator pasari, care ofera pe piata o gama variata de produse din carne de pasare sub marca Bravia. Produsele Bravia ofera calitate si gust de neuitat. Ele sunt comercializate in cele peste 10 magazine propri din tara cat si distribuitorii de carne de pasare.
Companie
Csa Avicola
Categoria jobului
Transport/Distributie Achizitii/Logistica Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
18 Feb
Asistent coordonator vanzari - Asistent manager
Turda

FacultateDetalii Companie:Ferma si abator pasari, care ofera pe piata o gama variata de produse din carne de pasare sub marca Bravia. Produsele Bravia ofera calitate si gust de neuitat. Ele sunt comercializate in cele peste 10 magazine propri din tara cat si distribuitorii de carne de pasare..

FacultateDetalii Companie:Ferma si abator pasari, care ofera pe piata o gama variata de produse din carne de pasare sub marca Bravia. Produsele Bravia ofera calitate si gust de neuitat. Ele sunt comercializate in cele peste 10 magazine propri din tara cat si distribuitorii de carne de pasare.
Companie
Csa Avicola
Categoria jobului
Vanzari Secretariat/Administrativ Vanzari Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
06Mar