Joburi in in campina

Cauta in 20 locuri de munca in in campina in 2015

25Nov
14 Nov
Plecare la depozit in Anglia
Romania Campina, Hunedoara, Ramnicu Sarat, Targu Jiu Strainatate Anglia

Titlu: Plecare la depozit in Anglia Status: Activat Locuri disponibile: 7 Tara: Romania Orase: Campina, Hunedoara, Ramnicu Sarat, Targu Jiu Tip job: Full time Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Muncitori Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Se cauta personal pentru munca la un depozit cu produse alimentare , se lucreaza la incarcare/descarcare , aveti 6.

70 lire/ora , cu orele suplimentare platite cu 9.70lire/ora Se accepta si cuplurile , cazare asigurata de angajator, contra costDurata contractului este nedeterminata , se ofera training la locul de munca- 2 zile , pentru mai multe detalii, contactati-ne Cerinte: Se cer bune cunostinte de limba engleza la un nivel conversational , - punctualitate - seriozitate- varsta cuprinsa intre 18-45 ani, - stare buna de sanatate - Tip promovare: Standard Salariu: 1500 £ Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 13-12-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba citeste mai mult
Companie
Gatm labor office
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
07 Nov
EXCLUZIV, Taietor pomi in padure Austria!
Campina, Strainatate Austria

Descrierea companiei Plasarea fortelor de munca Descrierea postului Firma din Austria angajeaza drujbist, salariul este de 1.500 de euro/luna, oferta cuprinde cazare, 3 mese pe/zi, echipament de lucru si utilaje. Statul Austriac va ofera contracte individuale de munca pe 3 luni de zile cu posibilitate de prelungire.Informatii si programari la numerele: 0729794275 / 0754901670.

Cerintele postului Atentie la detalii, ambitia de a invata si de a deveni un cat mai bun profesionist. Bune abilitati de lucru in echipa. Eficienta si seriozitate!
Companie
Munca Strainatate
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
07 Nov
Din ianuarie 2014 la munca in Germania.
Campina, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului cautam barbati si femei muncitori pentru macelarit, sortat si ambalat carne de porc, vita sau pui. munca se desfasoara la blat si banda in abatoare.

necalificat sau calificat, de acum ai salar sigur si un loc de munca stabil in germania, trebuie doar sa suni la tel 0767041090, 0737883090 pentru informatii! Cerintele postului Din ianuarie 2014 la munca in Germania.
Companie
team4job
Categoria jobului
Industria alimentara Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25 Nov
CASIER-REFERENT
Prahova/Campina

CASIER Institutie de plata angajeaza Referent cu atributii de incasari si plati in numerar - lei si valuta, deschidere/operatiuni in conturile de plati si promovarea serviciilor companiei. Cerinte de baza - studii medii; - personalitate dinamica, initiativa; - bun organizator cu abilitati de comunicare; - cunostinte solide de operare PC; - disponibilitatea de a munci in program prelungit.

- cunostinte minime de limba engleza. Oferim: - posibilitatea de a activa intr-un domeniu dinamic sub un nume deja consacrat in domeniul serviciilor financiare.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Smith & Smith este o institutie de plata, specializata in transferul international de bani, prezenta pe piata din anul 1999. Smith & Smith si-a consolidat pozitia in piata, de-a lungul timpului, prin profesionalism, promptitudine si inovatie, reusind astfel sa raspunda exigentelor clientilor.
Companie
SMITH&SMITH SRL
Categoria jobului
Banci Asigurari Banci
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
25Nov
24 Nov
Reprezentant Vanzari - Bergenbier
Bucuresti, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Blaj, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Campina, Caracal, Caransebes, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Deva, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Husi,

O bere buna se cunoaste dupa gust, iar un angajat bun se cunoaste dupa valorile sale.

Daca excelenta, creativitatea, pasiunea, integritatea, respectul si calitatea sunt printre ele, inseamna ca ne potrivim, deoarece credem in aceleasi lucruri, si ne-am bucura sa te avem in echipa Bergenbier pentru a incanta impreuna consumatorii de bere din Romania.

Noi cei de la Bergenbier ne mandrim cu faptul ca angajam unele din cele mai talentate, inspirate si pasionate persoane din Romania! Fii pregatit pentru oportunitatile ce pot aparea in cadrul Bergenbier, indiferent de locatia in care te afli! Fiindca ne dorim sa fim mereu in contact cu cei mai talentati Reprezentanti de Vanzari din Romania, iti oferim oportunitatea de a-ti mainfesta interesul pentru a lucra la noi, chiar daca momentan nu avem pozitii citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Tehnician Mentenanta
Campina ROMANIA

Postat la: 30-10-2015 Responsabilitati Adecco Permanent Placement recruteaza pentru clientul sau, companie multinationala domeniul automotive, un Tehnician Mentenanta in Ploiesti.

Profilul postului: -Investigheaza defectele si stabileste un diagnostic; -Prin efectuarea reparatiilor necesare aduce echipamentul la conditiile standard de functionare (capacitate, calitate); -Participa la analiza cauzelor defectului si propune actiuni pentru eliminarea acestei avarii; -Efectueaza operatiunile de mentenanta preventiva; -Identifica in mod constant oportunitati de imbunatatire a propriei activitati si a fabricii. Cerinte -Absolvent de liceu industrial sau scoala profesionala profil mecanic/electromecanic; -Minim 5 ani experienta intr-o pozitie similara, in industrie; -Cunostinte de hidraulica, pneumatica, automatizare; -Cunostinte de desen tehnic; -Preferabil cunostinte SAP. Descrierea firmei ADECCO RESURSE UMANE SRL Romania, Bucuresti, sector 1, str. Dr. Iacob Felix Nr. 28, Etaj 4 Nr. citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Tehnician Calitate
Campina ROMANIA

Postat la: 30-10-2015 Responsabilitati Adecco Permanent Placement cauta pentru clientul sau, companie multinationala domeniul automotive, un Tehnician Calitate in Ploiesti.

Profilul postului: -Efectueaza control statistic al proceselor (SPC); -Evalueaza indicatorii; -Colaboreaza cu productia pentru a identifica, investiga si rezolva problemele legate de produs; -Monitorizeaza datele productiei (de ex: date referitoare la materiale defecte si se evidentiaza zonele cu probleme;) -Elaboreaza instructiuni de lucru pentru incoming inspection, efectueaza controlul si monitorizeaza activitatea de incoming; -Efectueaza controlul documentelor si al datelor, al informatiilor referitoare la instructiuni de lucru si desene; -Monitorizeaza verificarea metrologica a instrumentelor de masura si control; -Deschide reclamatii si urmareste evolutia rapoartelor 8D de la furnizori. Cerinte -Studii superioare tehnice / Minim Liceu; -Abilitati tehnice si cunostinte de desen tehnic; -Cunostinte operare citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Hse manager
Campina ROMANIA

Postat la: 20-11-2015 Responsabilitati Adecco Permanent Placement is looking for our client a HSE Manager in Ploiesti. Our client is a company founded in 2007 as the daughter of the German company in MÜNCHEN GmbH.

Main activity: design and assembling works for new constructions, repairs, services and maintenance for piping and equipment from refinery and installations among the difficult ones for the chemical and petrochemical industry. Job profile: -Draws up, updates and distributes documents on HSE system; -Reports his tasks to the Company management; -Approves documents for the planning of inspections at the workplace; -Proposes measures for improving the HSE system; -Cooperates in analyzing accidents; -Advises project and assembly managers on HSE measures; -Records HSE issues in the minutes of meeting; -Assesses/evaluates the working conditions; -Requires, proposes or considers solving problems taking into account his field of competence and checks whether problems have been citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
IT&C It&c
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Instalator sisteme anti-incendiu
Campina ROMANIA

Postat la: 28-10-2015 Responsabilitati -Instalarea sistemelor anti-incendiu (sprinklere); -Citirea si intelegerea desenului tehnic; -Verificarea functionarii pompelor de incendiu pentru sprinklere si a celorlalte echipamente si aparate; - Verificarea respectarii parametrilor functionali ai diferitelor componente ale instalatiei.

Cerinte Adecco Permanent Placement pentru clientul sau, o companie multinationala specializata in fabricarea de retele de conducte si constructia de instalatii in industria chimica si petrochimica, cautam un Instalator sisteme anti-incendiu. Profilul candidatului: -Experienta obligatorie in instalarea sistemelor anti-incendiu; -Experienta anterioara in instalare sprinklere; -Citire si intelegere desene tehnice; -Diploma de calificare – prezinta avantaj; -Disponibilitate la deplasari frecvente in Germania; -Domiciliul in judetul Prahova. Descrierea firmei ADECCO RESURSE UMANE SRL Romania, Bucuresti, sector 1, str. Dr. Iacob Felix Nr. 28, Etaj 4 Nr. ORCB citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
07 Nov
pro
Campina,

Descrierea companiei sibiu Descrierea postului Recrutam urgent pentru Germania personal necalificat, grupuri si cupluri, la munca in agricultura, la salata verde, ceapa, cartofi etc.Salarii atractive, incepand cu 1200 eur/luna, transportul, masa si cazarea asigurate, limba germana nu este obligatorie.Suna acum si nu rata ocazia la tel. 0755232298, 0720147828.

Cerintele postului OFERTA
Companie
Projob
Categoria jobului
Prestari servicii Prestari servicii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 20 locuri de munca ( in ) in campina , afisate in 2 pagini.