Joburi in campina

Cauta in 23 locuri de munca in campina in 2015

25 Nov
CASIER-REFERENT
Prahova/Campina

CASIER Institutie de plata angajeaza Referent cu atributii de incasari si plati in numerar - lei si valuta, deschidere/operatiuni in conturile de plati si promovarea serviciilor companiei. Cerinte de baza - studii medii; - personalitate dinamica, initiativa; - bun organizator cu abilitati de comunicare; - cunostinte solide de operare PC; - disponibilitatea de a munci in program prelungit.

- cunostinte minime de limba engleza. Oferim: - posibilitatea de a activa intr-un domeniu dinamic sub un nume deja consacrat in domeniul serviciilor financiare.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Smith & Smith este o institutie de plata, specializata in transferul international de bani, prezenta pe piata din anul 1999. Smith & Smith si-a consolidat pozitia in piata, de-a lungul timpului, prin profesionalism, promptitudine si inovatie, reusind astfel sa raspunda exigentelor clientilor.
Companie
SMITH&SMITH SRL
Categoria jobului
Banci Asigurari Banci
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
24 Nov
Reprezentant Vanzari - Bergenbier
Bucuresti, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Blaj, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Campina, Caracal, Caransebes, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Deva, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Husi,

O bere buna se cunoaste dupa gust, iar un angajat bun se cunoaste dupa valorile sale.

Daca excelenta, creativitatea, pasiunea, integritatea, respectul si calitatea sunt printre ele, inseamna ca ne potrivim, deoarece credem in aceleasi lucruri, si ne-am bucura sa te avem in echipa Bergenbier pentru a incanta impreuna consumatorii de bere din Romania.

Noi cei de la Bergenbier ne mandrim cu faptul ca angajam unele din cele mai talentate, inspirate si pasionate persoane din Romania! Fii pregatit pentru oportunitatile ce pot aparea in cadrul Bergenbier, indiferent de locatia in care te afli! Fiindca ne dorim sa fim mereu in contact cu cei mai talentati Reprezentanti de Vanzari din Romania, iti oferim oportunitatea de a-ti mainfesta interesul pentru a lucra la noi, chiar daca momentan nu avem pozitii citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
25 Nov
Sales Representative Valea Prahovei
Azuga, Busteni, Sinaia, Comarnic, Predeal, Baicoi, Campina, Brasov

Obiectivul postului si principalele responsabilitati:

Realizarea obiectivelor de vanzare si distributie in teritoriul repartizat printr-o productivitate maxima pe fiecare canal comercial, in concordanta cu politicile de trade marketing si distributie si la un nivel inalt de satisfacere a cerintelor clientului.

Gestionar/ atributii de gestiune pentru produsele incredintate de companie.

Responsabilitatile si sarcinile postului:

Atingerea obiectivelor de distributie din punct de vedere al disponibilitatii produselor, volumelor de vanzare, acoperire teritoriu, frecventa de vizitare, monitorizare si rotatie stocuri, expunere produse si materiale publicitare;

Asigurarea unui stoc optim de produse BAT in fiecare magazin vizitat din teritoriul sau pentru a evita lipsa in stocul comerciantului.

Asigurarea vizibilitatii produselor, precum si aranjarea lor conform standardelor BAT (planograme)

Sa implementeze, monitorizeze si reconcilieze citeste mai mult

Este responsabil de calitatea si prospetimea produselor BAT la punctul de vanzare prin aplicarea principiului “primul intrat – primul iesit”; este necesar sa informeze superiorul direct in cazul produselor deteriorate si sa aplice procedura de retragere produse daca exista aprobare.

Stabilirea de relatii bune cu clientii, dezvoltate pe respect reciproc si incredere. Acordarea de suport printr-o comunicare continua si rezolvarea prompta a problemelor si cerintelor aparute;

Gestionarea corecta a marfii si banilor in conformitate cu legile in vigoare si cu politicile companiei; 

Mentinerea, actualizarea si introducerea in sistem in conditii de acuratete a informatiilor aferente teritoriului de care agentul raspunde.

Cerinte esentiale:

Abilitati de vanzare
Spirit de organizare
Spirit de echipa
Orientarea spre consumator
Onestitate si etica
Fara antecedente penale
Permis de conducere cu vechime minimum doi ani
Minim studii medii.

BAT - British American Tobacco (www.bat.com) este o organizatie globala lider pe piata cu o istorie consacrata cu un viitor promitator si dinamic. Multumita angajatilor nostri am continuat sa ne dezvoltam si sa depasim asteptarile intr-o piata foarte complexa si plina de provocari.

Scopul nostru este sa devenim cea mai de succes companie din industria tutunului in toate pietele noastre prin furnizarea de produse excelente; oferind increderea si responsabilitatea asteptate de la marcile de consum global.

Daca aveti talentul si motivatia sa fiti parte din acest succes veti descoperi ca suntem interesati sa va sustinem in atingerea potentialului dvs. maxim. Asteptam CV-ul dvs la adresa de email: olivia_madalina_cucu@bat.com.

 

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
26Nov
21 Nov
Tehnician Mentenanta
Campina ROMANIA

Postat la: 30-10-2015 Responsabilitati Adecco Permanent Placement recruteaza pentru clientul sau, companie multinationala domeniul automotive, un Tehnician Mentenanta in Ploiesti.

Profilul postului: -Investigheaza defectele si stabileste un diagnostic; -Prin efectuarea reparatiilor necesare aduce echipamentul la conditiile standard de functionare (capacitate, calitate); -Participa la analiza cauzelor defectului si propune actiuni pentru eliminarea acestei avarii; -Efectueaza operatiunile de mentenanta preventiva; -Identifica in mod constant oportunitati de imbunatatire a propriei activitati si a fabricii. Cerinte -Absolvent de liceu industrial sau scoala profesionala profil mecanic/electromecanic; -Minim 5 ani experienta intr-o pozitie similara, in industrie; -Cunostinte de hidraulica, pneumatica, automatizare; -Cunostinte de desen tehnic; -Preferabil cunostinte SAP. Descrierea firmei ADECCO RESURSE UMANE SRL Romania, Bucuresti, sector 1, str. Dr. Iacob Felix Nr. 28, Etaj 4 Nr. citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Hse manager
Campina ROMANIA

Postat la: 20-11-2015 Responsabilitati Adecco Permanent Placement is looking for our client a HSE Manager in Ploiesti. Our client is a company founded in 2007 as the daughter of the German company in MÜNCHEN GmbH.

Main activity: design and assembling works for new constructions, repairs, services and maintenance for piping and equipment from refinery and installations among the difficult ones for the chemical and petrochemical industry. Job profile: -Draws up, updates and distributes documents on HSE system; -Reports his tasks to the Company management; -Approves documents for the planning of inspections at the workplace; -Proposes measures for improving the HSE system; -Cooperates in analyzing accidents; -Advises project and assembly managers on HSE measures; -Records HSE issues in the minutes of meeting; -Assesses/evaluates the working conditions; -Requires, proposes or considers solving problems taking into account his field of competence and checks whether problems have been citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
IT&C It&c
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Tehnician Calitate
Campina ROMANIA

Postat la: 30-10-2015 Responsabilitati Adecco Permanent Placement cauta pentru clientul sau, companie multinationala domeniul automotive, un Tehnician Calitate in Ploiesti.

Profilul postului: -Efectueaza control statistic al proceselor (SPC); -Evalueaza indicatorii; -Colaboreaza cu productia pentru a identifica, investiga si rezolva problemele legate de produs; -Monitorizeaza datele productiei (de ex: date referitoare la materiale defecte si se evidentiaza zonele cu probleme;) -Elaboreaza instructiuni de lucru pentru incoming inspection, efectueaza controlul si monitorizeaza activitatea de incoming; -Efectueaza controlul documentelor si al datelor, al informatiilor referitoare la instructiuni de lucru si desene; -Monitorizeaza verificarea metrologica a instrumentelor de masura si control; -Deschide reclamatii si urmareste evolutia rapoartelor 8D de la furnizori. Cerinte -Studii superioare tehnice / Minim Liceu; -Abilitati tehnice si cunostinte de desen tehnic; -Cunostinte operare citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Biolog-Laborator analize medicale
Campina ROMANIA

Postat la: 19-11-2015 Responsabilitati Experienta de lucru privind acreditarea RENAR. Conditii salariale bune, Echipa tanara si dinamica. Cerinte Autorizatie de libera practica medicala/certificat de membru CMR/ certificat OBBCSSR vizat la zi - Orientare catre pacient Beneficii Oferite Pachet salarial atractiv.

cazare, decontare transport Descrierea firmei vezi pagina WEB Companie Confind SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Medical / Farmacie Nivel experienta 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Master Nivel salarial Confidential Localitate Campina Tara ROMANIA
Companie
Confind SRL
Categoria jobului
Medical / Farmacie Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Instalator sisteme anti-incendiu
Campina ROMANIA

Postat la: 28-10-2015 Responsabilitati -Instalarea sistemelor anti-incendiu (sprinklere); -Citirea si intelegerea desenului tehnic; -Verificarea functionarii pompelor de incendiu pentru sprinklere si a celorlalte echipamente si aparate; - Verificarea respectarii parametrilor functionali ai diferitelor componente ale instalatiei.

Cerinte Adecco Permanent Placement pentru clientul sau, o companie multinationala specializata in fabricarea de retele de conducte si constructia de instalatii in industria chimica si petrochimica, cautam un Instalator sisteme anti-incendiu. Profilul candidatului: -Experienta obligatorie in instalarea sistemelor anti-incendiu; -Experienta anterioara in instalare sprinklere; -Citire si intelegere desene tehnice; -Diploma de calificare – prezinta avantaj; -Disponibilitate la deplasari frecvente in Germania; -Domiciliul in judetul Prahova. Descrierea firmei ADECCO RESURSE UMANE SRL Romania, Bucuresti, sector 1, str. Dr. Iacob Felix Nr. 28, Etaj 4 Nr. ORCB citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
14 Nov
Plecare la depozit in Anglia
Romania Campina, Hunedoara, Ramnicu Sarat, Targu Jiu Strainatate Anglia

Titlu: Plecare la depozit in Anglia Status: Activat Locuri disponibile: 7 Tara: Romania Orase: Campina, Hunedoara, Ramnicu Sarat, Targu Jiu Tip job: Full time Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Muncitori Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Se cauta personal pentru munca la un depozit cu produse alimentare , se lucreaza la incarcare/descarcare , aveti 6.

70 lire/ora , cu orele suplimentare platite cu 9.70lire/ora Se accepta si cuplurile , cazare asigurata de angajator, contra costDurata contractului este nedeterminata , se ofera training la locul de munca- 2 zile , pentru mai multe detalii, contactati-ne Cerinte: Se cer bune cunostinte de limba engleza la un nivel conversational , - punctualitate - seriozitate- varsta cuprinsa intre 18-45 ani, - stare buna de sanatate - Tip promovare: Standard Salariu: 1500 £ Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 13-12-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba citeste mai mult
Companie
Gatm labor office
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
07 Nov
pro
Campina,

Descrierea companiei sibiu Descrierea postului Recrutam urgent pentru Germania personal necalificat, grupuri si cupluri, la munca in agricultura, la salata verde, ceapa, cartofi etc.Salarii atractive, incepand cu 1200 eur/luna, transportul, masa si cazarea asigurate, limba germana nu este obligatorie.Suna acum si nu rata ocazia la tel. 0755232298, 0720147828.

Cerintele postului OFERTA
Companie
Projob
Categoria jobului
Prestari servicii Prestari servicii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 23 locuri de munca in campina , afisate in 3 pagini.