Joburi cabinete medicale particulare

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru cabinete medicale particulare dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu cabinete medicale particulare
05 Mar
Asistente medicale
Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga. Recrutam asistente medicale, inscrise in colegiul asistentilor din Italia(IPASVI) pentru a lucra in azile/camine de batrani din Italia. Se asigura cazare si masa in locatiile afectate acestui scop de catre institutia angajatoare.Salariul se plateste lunar in cuantum de 800 euro bani in mana.

Programul de munca zilnic depinde de numarul de persoane carora li se acorda asistenta medicala.Saptaman sunt 6 zile lucratoare, o zi este libera. Cerinte minimale: - doamne/domnisoare cu varsta cuprinsa intre 23-55 ani - disponibilitate de lucru in regim de program prelungit -rabdare cu persoanele in varsta si empatie fata de situatia in care acestea se afla - comportament civilizat -studii de specialitate finalizate - atestare colegiul asistentelor din Italia(IPASVI) - stare de sanatate foarte buna - lipsa antecedente penale -cunostintele de limba italiana - experienta pe un post similar Daca sunteti citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Asistente medicale Spitale UK
Anglia

Fronterra Recruitment, firma de recrutare cu peste 13 ani de experienta in furnizarea de personal medical catre angajatori din Anglia, S.U.A. si Canada, cauta asistente medicale interesate sa lucreze in Spitale Private de prestigiu localizate pe intreg teritoriul Angliei. Se accepta persoane atat cu experienta, cat si proaspat absolventi sau persoane sau participa la programe de voluntariat.

Veti avea ocazia sa ma intalniti fata in fata cu angajatorul in cadrul interviurilor ce vor avea loc la Bucuresti in luna Martie. Spitalele sunt localizate in numeroasse zone si orase ale Angliei precum Londra, Sussex, Hertfordshire, Manchester, Birmingham. Sectiile pentru care se cauta personal sunt urmatoarele: sala de operatie, terapie intensiva, medicala, psihiatrie.
Categoria jobului
Personal medical si sanitar Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
06Mar
01 Mar
ASISTENTE MEDICALE PENTRU GERMANIA
Germania

Pentru unul din clienANDamp;355;ii noANDamp;351;tri, un prestigios ANDamp;351;i bine organizat centru de ingrijire batrANDacirc;ni din apropierea oraANDamp;351;ului MANDuuml;nchen, cautam asistente medicale cu un nivel bun de limba germana.ASISTENTE MEDICALE PENTRU GERMANIA
CerinANDamp;355;e

- Diploma de asistent medical obANDamp;355;inuta in urma studiilor postliceale sau superioare;
- ExperienANDamp;355;a de lucru ca ANDamp;351;i asistenta medicala;
- Nivel avansat de limba germana (cel puANDamp;355;in B1);
Detalii Companie:Native Recruitment is a fast growing company specialized in recruitment and consulting in the areas of IT, Telecom and BPO. The company is part of a successful international group, with more than 14 years of experience and offices in Germany, Romania, Bulgaria and Serbia.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Asistente medicale in spitale uk - no tax
Marea Britanie

Postat la: 11-02-2015 Responsabilitati Fronterra Recruitment, firma de recrutare cu peste 13 ani de experienta in furnizarea de personal medical catre angajatori din Anglia, S.U.A. si Canada, cauta asistente medicale interesate sa lucreze in Spitale Private de prestigiu localizate pe intreg teritoriul Angliei.

Se accepta persoane atat cu experienta, cat si proaspat absolventi sau persoane sau participa la programe de voluntariat. Veti avea ocazia sa ma intalniti fata in fata cu angajatorul in cadrul interviurilor ce vor avea loc la Bucuresti in luna Martie. Spitalele sunt localizate in numeroasse zone si orase ale Angliei precum Londra, Sussex, Hertfordshire, Manchester, Birmingham. Sectiile pentru care se cauta personal sunt urmatoarele: sala de operatie, terapie intensiva, medicala, psihiatrie. Descrierea jobului: Oferta este atractiva si cuprinde urmatoarele beneficii: • Salariu cuprins intre £23.5- £33.000/an - in functie de experienta • Contract permanent – minim 37.5 citeste mai mult
Companie
Fronterra Recruitment
Categoria jobului
Medical / Farmacie Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
06Mar
28 Feb
Asistente medicale pentru spitale ANDamp;537;i casele de ingrijire medicala
Germania

Compania UE Personaldienste cANDacirc;ANDamp;537;tiga miere. asistente medicale care lucreaza in spitale ANDamp;537;i casele de ingrijire medicala din Germania.Cerinte:

1. Calificarea ca mierea. sora.

2. Fluenta in limba germana, cel putin la nivel B1.

Daca sunteti interesati, trimite-ne CV-ul tau la bewerber@eu-personaldienste.

de
Detalii Companie:Recrutarea de personal calificat din Europa.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Asistenta sociala Healthcare Medicina/Stomatologie Medical Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Oferte pentru asistente medicale in Austria
Austria

Oferim locuri de munca pentru ingrijire varstnici in Austria asistente medicale! Salariu si asigurare medicala/sociala cuprins intre 1500 si 1900 pt.28 de zile, asigurare medicala/sociala platita in majoritatea cazurilor si cind suntetii in pauza plus transport platit! Schimburile se fac intre 4, 6 sau 8 saptamani. Ofertele sunt pentru intreg teritoriul Austriei.

Noi ne ocupam de actele necesare pentru a lucra legal in Austria!
Categoria jobului
Ingrijire batrani/Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Asistente medicale
Hamburg,Bonn, Bremen, Cuxhaven, Hannover

Angajam urgent 10 asistente medicale generaliste cu certificat de limba nivel B!!! MEDIKO Pflege- und Gesundheitszentren GmbH apartine Grupului Lindhorst, afacere condusa de familia Lindhorst. Resedintele noastre de seniori au un character hotelier si se caracterizeaza printr-un design exclusiv atat in interior cat si in exterior.

In ultimii ani am angajat foarte mult personal medical din Romania de care suntem extrem de multumiti. Prin fondarea firmei Mediko Hire GmbH de catre Grupul Lindhorst s-a urmarit pregatirea optima pentru o noua viata in Germania,a noilor angajati din str?in?tateCerinte:Diploma de asistent medical generalist Ideal : cunostinte de limba germana nivel B1 sau atestat de limba germana emis de Institutul Goethe In cazul in care nu dispuneti de cunostinte suficiente de limba germana, noi va punem la dispozitie cursuri gratuite de limba. Competenta sociala la nivel inalt Competenta profesionala si prima experienta de munca in serviciul stationarCompensatii:Cazare citeste mai mult
Companie
Mediko Hire GmbH
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Asistente medicale /Infirmiere Germania
GermaniaStrainatate Germania

1. Asistente medicale cu sau fara experienta-se ofera curs gratuit de limba germana timp de 4 luni in Berlin ,cu cazare gratuita ,urmat de contract de munca intr-un spital din Germania ,salar 2100-2300 eur brut/ luna .

2.

Asistente medicale in camine de batrani sau acasa la persoane in varsta - se ofera cursuri gratuite de limba germana si examen de limba + curs de ingrijitor timp de 3 sapatamani ,urmat de contract de munca ,1100 -2100 eur/ luna.

3.Tineri cu varsta intre 18-27 de ani care vor sa invete meseria de asistent medical ,curs de limba germana cu cazare gratuita ,scolarizare si practica timp de 3 ani in Germania cu alocatie de la statul German de 818 eur/luna ,apoi contract de munca in Germania.Detalii Companie:Cursuri de limba ,plasare personal.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Asistenta sociala Healthcare Medicina/Stomatologie Medical Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Asistente medicale pentru Germania
Toate orasele, Strainatate Germania

Descrierea companiei Wir sind schon viele Jahre auf dem polnischen Markt in Rahmen von Pflegedienstleistungen etabliert und seit fnf Jahren in der Bundes Republik Deutschland sowie einigen anderen westeuropischen EU Staaten ttig, gem den gesetzliche Bestimmungen.

Star Hunter International hat bereits jahrelange Erfahrung in der Vermittlung von medizinischem Personal sowie von hochqualifizierten Fac h- krften fr die Industrie und die IT - Branche Descrierea postului Cautam asistente medicale cu diploma si cunostinte de limba germana. Contact per mail in germana: starhunterint@yahoo.de Cerintele postului Cunostinte de limba germana
Companie
Star Hunter International Sp. z o.o.
Categoria jobului
Altele Farmacie / Healthcare Medicina Farmacie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
01 Mar
ASISTENTE MEDICALE-UK- fara comision,transport,cazare
Reading, Oxford, Bristol, Birmingham , Manchester, Liverpool, Etc Anglia

Recrutam asistente medicale fara comision pentru angajare in Marea Britanie ELITE HEALTH CARE JOBS UK este singurul program care asigura tuturor asistentilor medicali generalisti care indeplinesc criteriile de selectie un job sigur fara comision si relocare / acomodare in noul job fara niciun cost ! un program creat de specialisti cu experienta in domeniu pentru orice profesionist.

Dorim ca experienta noastra si a partenerilor nostri sa vina in ajutorul tuturor celor interesati de un contract de munca serios si conditii de munca, cazare la nivel occidental . DETALII PROGRAM: fara comision si taxe de administrare dosar ; bilet de avion platit de angajator; cazare asigurata de angajator inainte de inceperea contractului; 500 lire platiti in avans imediat ce ajungeti la angajator pentru cheltuieli de acomodare ; traininguri gratuite asigurate de angajator; asistenta obtinere dreptului de practica in UK (NMC – PIN number); asistenta permanenta online (telefon,skype, email, facebook) citeste mai mult
Categoria jobului
Personal medical si sanitar Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job