Joburi voluntari in bucuresti

Cauta in 29 locuri de munca voluntari in bucuresti in 2016

12 Feb
Voluntari- componenta educatie non-formala
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 12-02-2016 Responsabilitati Asociatia Fluens este in cautare de voluntari- liceeni dornici sa se implice in activitatile minunate pe care le desfasuram pentru copiii si batranii din sistemul de protectie sociala.

Voluntarii vor organiza impreuna cu membrii echipei de proiect ateliere centrate pe abilitati de viata independenta si ateliere educationale inovative, evenimente artistice, dar si in numeroase proiecte adresate comunitatii. Cerinte Candidatii ideali: - obligatoriu sa fie: optimisti, veseli, empatici, creativi, dornici sa fie schimbarea pe care o dorim cu totii; - elevi ai liceelor din Bucuresti Beneficii Oferite Beneficii: - contract de voluntariat; - training-uri de dezvoltare personala; - scrisoare de recomandare la sfarsitul perioadei de voluntariat. Descrierea firmei Asociatia Fluens este o organizatie non-guvernamentala care sprijina cele mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani din institutiile de stat, mame singure, bolnavi, familii citeste mai mult
Companie
Asocia ia Fluens
Categoria jobului
Educatie / Training Training
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Voluntari pentru campania electorala
Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania;Domnesti, Judetul Ilfov, Romania;Domnesti, Judetul Ilfov, Romania;Domnesti, Judetul Ilfov, Romania

Ne adresam persoanelor tinere (studenti SNSPA, Litere, Comunicare, dar nu numai) dornice de afirmare, dinamice, inovative, pentru a se alatura echipei noastre de voluntari in precampania si campania electora a unei comune Ilfovene. Dorim a schimba modul de a face campanie electorala si ulterior modul de a conduce o institutie publica.

Cei care se vor afirma in aceasta campanie electorala, ulterior vor fi cooptati in echipa noastra.
Companie
ADE Media & Events
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Bona part time in Voluntari
Bucuresti, Sectorul 1

Caut bona full time sau part time pentru copil de 2 ani si 6 luni si bebe de 1 luna, in zona Voluntari. Program flexibil, uneori o zi pe weekend anuntata in prealabil. De dorit o persoana serioasa, energica, cu experienta si vorbitoare de limba engleza. Recomandarile sunt un plus. Se cere: supraveghere copii, activitati educationale, spalat, schimbat, hranit, gatit usor pentru copil mai mare.

Se ofera: 10 lei pe ora, masa, decont transport.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
14Feb
06 Feb
Personal curatenie zona Voluntari langa Primarie
Bucuresti, Sectorul 1

Firma de curatenie angajeaza persoana serioasa pentru curatenie in farmacii, zona VOLUNTARI. Programul este de 4 ore pe zi, de luni pana vineri. Se oferta contract de munca si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul 736 - arata telefon - sau ne puteti lasa un mesaj cu numele si numarul de telefon. .

Firma de curatenie angajeaza persoana serioasa pentru curatenie in farmacii, zona VOLUNTARI. Programul este de 4 ore pe zi, de luni pana vineri. Se oferta contract de munca si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul 736 - arata telefon - sau ne puteti lasa un mesaj cu numele si numarul de telefon.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06 Feb
Firma curatenie angajeaza in zona Voluntari langa Primarie
Bucuresti, Sectorul 1

Cautam persoana serioasa, FARA LIMITA DE VARSTA pentru curatenie in farmacie, zona Voluntari, langa Primarie. Program de lucru 4 ore de luni pana vineri. Se ofera contract de munca si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul 736 - arata telefon - sau ne puteti lasa un mesaj cu numele si numarul dvs. de telefon. .

Cautam persoana serioasa, FARA LIMITA DE VARSTA pentru curatenie in farmacie, zona Voluntari, langa Primarie. Program de lucru 4 ore de luni pana vineri. Se ofera contract de munca si bonuri de masa. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul 736 - arata telefon - sau ne puteti lasa un mesaj cu numele si numarul dvs. de telefon.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Voluntari
Bucuresti, Sectorul 4

Se cauta tinere prezentabile cu bune abilitati de comunicare, dornice sa se implice in activitati de voluntariat respectiv consiliere si informare a publicului tinta in diferitele actiuni sociale in special privind campanii de promovare a sanatatii si organizarea de evenimente specifice. Trimiteti poze relevante+scurt CV/mail. .

Se cauta tinere prezentabile cu bune abilitati de comunicare, dornice sa se implice in activitati de voluntariat respectiv consiliere si informare a publicului tinta in diferitele actiuni sociale in special privind campanii de promovare a sanatatii si organizarea de evenimente specifice. Trimiteti poze relevante+scurt CV/mail.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
14 Feb
Bucatar la firma de catering
Bucuresti

Firma de catering din PIPERA, oras Voluntari, anjajeaza Bucatari cu experienta si calificare. Cerem seriozitate si putere de munca. Se ofera salariu incepand de la 1.600 lei. Angajarea se face numai nu Contract de Munca. .

Firma de catering din PIPERA, oras Voluntari, anjajeaza Bucatari cu experienta si calificare. Cerem seriozitate si putere de munca. Se ofera salariu incepand de la 1.600 lei. Angajarea se face numai nu Contract de Munca.
Categoria jobului
Restaurant Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Data Analyst/ERP
Soseaua Bucuresti, Voluntari, Judetul Ilfov, Romania

Candidatul ideal: - Cunostinte IT si contabilitate primara - Experienta minim 2 ani, experienta lucrului cu ERP ( Atlantis reprezinta un avantaj) - Excelenta cunoastere office ( word , excel) - Experienta de lucru cu baze de data (SQL prezinta un avantaj) Descrierea jobului: Locatia postului: Voluntari, ILFOV. Se asigura transport din zona Obor.

Responsabilitati principale: - introducerea in sistem a facturilor de achizitii interne si externe, - Realizarea de selectii, rapoarte, analize pentru diverse departamente - Asigura buna functionare a programului de contabilitate si gestiune (Atlantis) - mentine legatura cu furnizorii programului de contabilitate gestiune - asistenta si suport pentru utilizatori programului de contabilitate si gestiune in rezolvarea problemelor semnalate; Cautam o persoana care sa dovedeasca: - atentie distributiva si atentie la detalii; - capacitate de analiza si organizare; - abilitati de comunicare; - initiativa; - responsabilitate si constiinciozitate; - citeste mai mult
Companie
Legend Com Srl
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Feb
Voluntar
Bucuresti

Candidatul ideal Asociatia Fluens este in cautare de voluntari- liceeni dornici sa se implice in activitatile minunate pe care le desfasuram pentru copiii si batranii din sistemul de protectie sociala.

Candidatii ideali:- obligatoriu sa fie: optimisti, veseli, empatici, creativi, dornici sa fie schimbarea pe care o dorim cu totii; - elevi ai liceelor din Bucuresti Descrierea jobului Voluntarii vor organiza impreuna cu membrii echipei de proiect ateliere centrate pe abilitati de viata independenta si ateliere educationale inovative, evenimente artistice, dar si in numeroase proiecte adresate comunitatii. Beneficii: - contract de voluntariat;- training-uri de dezvoltare personala;- scrisoare de recomandare la sfarsitul perioadei de voluntariat. Cei interesati sa se alature echipei noastre, sunt rugati sa ne trimita CV-ul/ intentia la adresa de e-mail asociatia.fluens@yahoo.com Descrierea companiei Asociatia Fluens este o organizatie non-guvernamentala care sprijina cele mai citeste mai mult
Companie
Asociatia Fluens
Categoria jobului
Educatie / Training / Arte Training
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Redactor stiri sportive
Bucuresti Timisoara Tirgu-Mures

Candidatul ideal Job-ul momentan este pentru cei care isi doresc experienta si practica in a scrie articole cu continut sportiv sub forma unui voluntariat, cu beneficii care pot creste in functie de evolutia proiectului. Angajatul ideal ar trebui: Sa fie student sau absolvent de Jurnalism.

Sa aiba pasiune pentru scris si un interes dezvoltat pentru sport;Sa aiba o atitudine pozitiva;Sa aiba abilitati de comunicare, prezentare, de a lucra pe platformele sociale si de a respecta termenele limita propuse. Descrierea jobului Cautam persoane care doresc sa scrie si care sa ne ajute sa acoperim toate subiectele din fotbalul american intern si international. Momentan toata lumea lucreaza de acasa in limita timpului disponibil. Un redactor trebuie sa scrie minim un articol pe saptamana. Responsabilitati: Pastrarea legaturii cu echipele din Romania si imprejurimi;Actualizarea informatiilor legate de meciuri si jucatori;Redactarea stirilor Beneficii: Adeverinta de voluntariat;Adeverinta de citeste mai mult
Companie
Ovimar Soft S.R.L.
Categoria jobului
Jurnalism / Editorial Media
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 29 locuri de munca ( voluntari ) in bucuresti , afisate in 3 pagini.