Joburi titan in bucuresti

Cauta in 7 locuri de munca titan in bucuresti in 2015

10Oct
30 Sep
Bona Titan
Bucuresti

Bona Titan, bebe, 10 ore, 1500 Lei. Cautam o bona cu rabdare, minim liceul si nefumatoare pentru fetita din zona Titan. Program 10 ore, L-Vi. Salariul 1500 Lei. Urgent. Sunterm firma de recrutare bone si menajere.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Agentie de recrutare..

Bona Titan, bebe, 10 ore, 1500 Lei. Cautam o bona cu rabdare, minim liceul si nefumatoare pentru fetita din zona Titan. Program 10 ore, L-Vi. Salariul 1500 Lei. Urgent. Sunterm firma de recrutare bone si menajere.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Agentie de recrutare.
Companie
Cleaning & Babysitting RO
Categoria jobului
Servicii; Servicii/Babysitter Ingrijire copil Service
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
09 Oct
Manager calitate, mediu, SSM & PSI
Bucuresti - 08.10.2015

Nivel cariera: Middle management Denumire firma: S.C. Titan Mar S.A. Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Inginerie Data introducerii: 08.10.2015 Titan Mar este cel mai mare producator de piatra din Romania si totodata lider de piata pe acest segment. Compania a fost infiintata in 1994.

Din anul 1997 Titan Mar a devenit si proprietarul Marmosim SA din Simeria - cel mai mare producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie ce dateaza de zeci de ani. La Titan Mar ne propunem sa oferim produse si servicii in domeniul pietrei naturale intr-o gama variata, la standarde ridicate, gata oricand sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi ale clientilor nostri. Pentru aceasta specialistii nostri sunt cea mai importanta resursa. Iar valorile pe care le demonstram in activitatea noastra: profesionalismul, orientarea catre client, spiritul de echipa, responsabilitatea, creativitatea si flexibilitatea ne sustin pozitia de lider citeste mai mult
Companie
S.C. Titan Mar S.A.
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
Guvernanta
Bucuresti

Angajam guvernanta pentru 2 copii scolari, clasele primare, zona Titan, langa statia de metrou. Cerinte: vorbitoare de limba engleza fluent, cu permis auto, nefumatoare, educata, experienta si recomandare in mod obligatoriu. Sa fie proactive, sa stimuleze intelectual copii prin joaca, sa faca temele cu ei, sa-i duca la teatru si alte activitati extrascolare. Program 13.00-20.00, L-Vi.

Salariul 2500 Ron si contract de munca. Cleaning & Babysitting RO practica un comision de 20% din primul salariu pentru angajati.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Agentie de recrutare.
Companie
Cleaning & Babysitting RO
Categoria jobului
Educatie Training; Servicii Educatie Service
Salariu
6252500 ron
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
10Oct
09 Oct
Property Manager - Manager (administratie imobile)
Bucuresti - 08.10.2015

Nivel cariera: Middle management Denumire firma: S.C. Titan Mar S.A. Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Facility Management Data introducerii: 08.10.2015 Titan Mar este cel mai mare producator de piatra din Romania si totodata lider de piata pe acest segment. Compania a fost infiintata in 1994.

Din anul 1997 Titan Mar a devenit si proprietarul Marmosim SA din Simeria - cel mai mare producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie ce dateaza de zeci de ani. La Titan Mar ne propunem sa oferim produse si servicii in domeniul pietrei naturale intr-o gama variata, la standarde ridicate, gata oricand sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi ale clientilor nostri. Pentru aceasta specialistii nostri sunt cea mai importanta resursa. Iar valorile pe care le demonstram in activitatea noastra: profesionalismul, orientarea catre client, spiritul de echipa, responsabilitatea, creativitatea si flexibilitatea ne sustin pozitia de citeste mai mult
Companie
S.C. Titan Mar S.A.
Categoria jobului
Facility Management Management
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
06 Oct
Angajare vanzatoare pt targ
Bucuresti,

Descrierea companiei SC EL GRECO SRL Descrierea postului Angajam 4 vanzatoare pe perioada determinata incepand din 7-27 octombrie pt un stand cu produse lactate in incinta magazinelor Auchan Militari, Cotroceni, Titan si Vitan. Salariul este de 7 lei/ora. Cerintele postului - .

Descrierea companiei SC EL GRECO SRL Descrierea postului Angajam 4 vanzatoare pe perioada determinata incepand din 7-27 octombrie pt un stand cu produse lactate in incinta magazinelor Auchan Militari, Cotroceni, Titan si Vitan. Salariul este de 7 lei/ora. Cerintele postului -
Companie
SC EL GRECO SRL
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
02 Oct
Manager achizitii
Bucuresti - 02.10.2015

Nivel cariera: Senior level (peste 5 ani exp) Denumire firma: S.C. Titan Mar S.A. Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Achizitii/aprovizionare Data introducerii: 02.10.2015 Titan Mar este cel mai mare producator de piatra din Romania si totodata lider de piata pe acest segment. Compania a fost infiintata in 1994.

Din anul 1997 Titan Mar a devenit si proprietarul Marmosim SA din Simeria - cel mai mare producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie ce dateaza de zeci de ani. La Titan Mar ne propunem sa oferim produse si servicii in domeniul pietrei naturale intr-o gama variata, la standarde ridicate, gata oricand sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi ale clientilor nostri. Pentru aceasta specialistii nostri sunt cea mai importanta resursa. Iar valorile pe care le demonstram in activitatea noastra: profesionalismul, orientarea catre client, spiritul de echipa, responsabilitatea, creativitatea si flexibilitatea ne citeste mai mult
Companie
S.C. Titan Mar S.A.
Categoria jobului
Achizitii/aprovizionare Achizitii
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
01 Oct
Vanzatoare
Bucuresti

Angajam vanzatoare cu experienta magazin parfumerie in incinta magazinului Auchan Titan.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Infiintata in anul 2004, SC MOSS COSMETICS SRL, este o companie care produce in laboratoarele proprii o gama diversificata si nu in ultimul rand moderna de parfumuri ce pot satisface si cele mai exigente gusturi.

Colaboram cu cei mai prestigiosi lideri mondiali in fabricarea esentelor (TECHNICO FLOR) Franta si a ambalajelor (SAINT-GOBAIN) Franta, pentru ca produsele noastre sa fie cat mai placute. Suntem in marile centre comerciale, atat in tara cat si in Bucuresti. Dorinta noastra este sa oferim aceste produse tuturor la un pret cat mai avantajos. O retea de distributie MLM (Multi Level Marketing) poate aduce aceste produse la un pret adecvat unui buget de criza. Avand in vedere ca produsele sunt destinate tuturor categoriilor de varsta, distribuirea acestora prin agentii de vanzari poate satisface atat dezideratul pretului cat si cel al gustului. Cele 157 de citeste mai mult
Companie
SC MOSS COSMETICS SRL
Categoria jobului
Vanzari Comert Vanzari
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job