Joburi societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in orasul bucuresti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in orasul bucuresti
13 May
MANAGER PROIECT – lucrari de constructii drumuri
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 21-04-2015 Responsabilitati Descrierea postului 1. Scopul general al postului Coordonarea eficienta a tuturor activitatilor proiectului in vederea atingerii obiectivelor stabilite la cele mai inalte standarde de calitate. 2.

Obiectivele postului - Asigurarea comunicarii cu partenerii din cadrul proiectului si respectarea obligatiilor contractuale care decurg din acordurile de parteneriat. - Pregatirea si organizarea planurilor de activitate in cadrul proiectului si asigurarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului. - Valorificarea si dezvoltarea oportunitatilor pe durata implementarii proiectului. 3. Descrierea sarcinilor - Coordoneaza activitatile din cadrul proiectului supervizand direct echipele tehnice, consultantii si alti colaboratori implicati. - Stabileste relatii de colaborare pe termen lung cu partenerii, clientii, beneficiarii si finantatorii proiectului. - Asigura circulatia informatiei in cadrul proiectului si pentru alte departamente citeste mai mult
Companie
ABC Human Capital
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
06 May
Angajam Sudor si Debitator Autogen Bucuresti
Bucuresti,

Descrierea companiei Colector deseuri feroase si neferoase Descrierea postului Societate comerciala din Bucuresti angajam sudor si debitator autogen profesionist. Va rugam contactati-ne direct la telefonul si adresa de e-mail precizate in anunt, nu trimiteti CV-uri prin formularele de contact de pe site-uri - nu vor fi luate in considerare! Contact: Core Mataliat Exim SRL 021-319.67.

65 office@mataliat.ro Cerintele postului Cautam persoane cu experienta in domeniu, serioase si responsabile, ca angajator oferim seriozitate maxima.
Companie
Core Mataliat Exim SRL
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto Inginerie Service Service auto Inginerie Industria auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25May
13 May
MANAGER PROIECT – lucrari de constructii drumuri
Bucuresti - 21.04.2015

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: ABC HUMAN CAPITAL Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Management/ConsultantaInginerie Data introducerii: 21.04.2015 SERVICII RECRUTARE SI EXECUTIVE SEARCHhttp://www.recrutaresiselectie.ro Descrierea postului: Descrierea postului 1.

Scopul general al postului Coordonarea eficienta a tuturor activitatilor proiectului in vederea atingerii obiectivelor stabilite la cele mai inalte standarde de calitate. 2. Obiectivele postului - Asigurarea comunicarii cu partenerii din cadrul proiectului si respectarea obligatiilor contractuale care decurg din acordurile de parteneriat. - Pregatirea si organizarea planurilor de activitate in cadrul proiectului si asigurarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului. - Valorificarea si dezvoltarea oportunitatilor pe durata implementarii proiectului. 3. Descrierea sarcinilor - Coordoneaza activitatile din cadrul proiectului citeste mai mult
Companie
ABC HUMAN CAPITAL
Categoria jobului
Inginerie Management/Consultanta Inginerie Management Consultanta
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
08 May
DIRECTOR GENERAL materiale de constructii
Bucuresti Romania

• Asigura conducerea, organizarea si functionarea companiei cu eficienta maxima prin elaborarea strategiilor de dezvoltare, identificarea oportunitatilor, angajarea resurselor financiare, tehnologice si umane necesare • Asigura dezvoltarea business-ului, implicandu-se activ in identificarea de noi oportunitati de business • Asigura protectia si integritatea patrimoniului societatii •

Aproba procedurile de lucru ale companiei • Stabileste masuri de eficientizare a activitatii personalului din subordine • Evalueaza potentialul furnizorilor si clientilor, al pietei in general, urmarind in permanenta dezvoltarea afacerii • Concepe si implementeaza planuri de afaceri.
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job