Joburi societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in orasul bucuresti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in orasul bucuresti
29 Jul
Angajam menajera si bona interna la copil de 3 ani, Ilfov, 2200 lei!
Bucuresti Ilfov

Angajam menajera si bona interna la copil de 3 ani, Ilfov, 2200 lei! Agentie de recrutare cauta bona interna pentru copil de 3 ani. Activitati strict legate de copil iar cand copilul este la gradinita, atunci veti face menaj intr-un apartament de 100 mp.

Cerinte: experienta ca bona sau menajera, recomandari, nefumatoare, 40-50 ani, educata si fara obligatii intrucat se ofera doar 2 weekenduri pe luna libere/ luna.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Agentie de recrutare.
Companie
Cleaning & Babysitting RO
Categoria jobului
Servicii; Servicii/Babysitter; Servicii/Personal curatenie Servicii curatenie
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
02Aug
29 Jul
Angajam Sudor si Debitator Autogen Bucuresti
Bucuresti,

Descrierea companiei Colector deseuri feroase si neferoase Descrierea postului Societate comerciala din Bucuresti angajam sudor si debitator autogen profesionist. Va rugam contactati-ne direct la telefonul si adresa de e-mail precizate in anunt, nu trimiteti CV-uri prin formularele de contact de pe site-uri - nu vor fi luate in considerare! Contact: Core Mataliat Exim SRL 021-319.67.

65 office@mataliat.ro Cerintele postului Cautam persoane cu experienta in domeniu, serioase si responsabile, ca angajator oferim seriozitate maxima.
Companie
Core Mataliat Exim SRL
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto Inginerie Service Service auto Inginerie Industria auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jul
Angajam casieri si lucratori comerciali
Bucuresti,

Descrierea companiei Recrutare Descrierea postului Compania ESSA Sales&Distribution angajeaza: - LUCRATOR COMERCIAL - CASIERI telefon: 031 780 02 15 email: contact@essagroup.

ro Descrierea jobului: - urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotatia la raft a produselor; - indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta standardele; - participa la actiunile comerciale din magazin; Beneficii: • salariu competitiv; • posibilitati reale de dezvoltare a carierei; • posibilitatea de a lucra in cadrul unei companii multinationale. Cerintele postului Candidatul ideal: - Studii medii (Lucrator Comercial); - Diploma Bacalaureat cerinta obligatorie pentru Casier; - Experienta anterioara in comert constituie avantaj; - Orientare si deschidere catre client; - Responsabilitate si seriozitate;
Companie
ESSA
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jul
Start IT - Angajam Juniori si oferim un plan de cariera
Bucuresti

VAUBAN relanseaza START IT, program dedicat tuturor studentilor  precum si celor care vor un inceput de cariera in domeniul IT. Pentru ca ultimul  program a fost o reusita, ne-am hotarat sa redeschidem portile si sa primim in echipa tineri cu potential.

Profile cautate
Java dev. 
Front End dev.

(HTML, CSS, JS )
BI Specialist (Oracle, SAS)
SQL, PL/SQL, C++ dev.
C#, ASP.net dev.
Project Manager
Business Analyst
HR Recruiter
Sales
Contabil financiar

Ce oferim?
Juniorii sunt pregatiti cu grija de catre echipele noastre de Seniori. Promovam un stil de lucru learning by doing unde setam anumite taskuri impreuna cu team leaderii, apoi ne asiguram ca juniorii nostri sunt pregatiti pentru standardele clientilor nostri.
Bineinteles, munca nu este totul pentru noi. Va invitam sa aveti un stil de viata activ alaturi de noi si sa va alaturati echipei de fotbal, cursurilor de arte martiale si citeste mai mult

Cum se desfasoara procesul de recrutare?
Sunt 3 etape care constau in: interviu cu un specialist HR, testare si evaluare tehnica si discutie cu un Team Leader tehnic care va evolua potentialul fiecarui candidat. Cei mai buni candidati vor fi selectati si imediat implicati in proiectele Vauban.

De ce sa alegi Vauban?
Pentru ca prezinta mediul perfect de dezvoltare pe plan profesional si ofera posibilitati extraordinare pentru un viitor de succes.
Lucram cu Top 100 companii atat in Romania cat si international, angajatii nostri beneficiind de cele mai interesante proiecte la momentul actual pe piata.

De asemenea punem la dispozitia angajatilor nostri numeroase beneficii:

 • Conditii salariale interesante
 • Contract de munca pe perioada nedeterminta
 • Plan de cariera (profesional, academic si financiar)
 • Asigurare medicala privata
 • Traininguri si certificari
 • Traininguri pe competente lingvistice: Franceza, Engleza
 • Tickete de masa
 • Beneficii financiare bazate pe parteneriatele Vauban: credite preferentiale, reduceri la produse financiare, sala de sport
 • Un mediu de lucru prietenos si profesional
 • Infrastructura profesionala
 • Iesiri lunare, activitati sportive saptamanale cu echipa Vauban

Descrierea companiei
Vauban este o companie inovativa de procese de business si servicii informatice aflata in continua crestere. Cu peste 160 de angajati si 3 birouri in Bucuresti, Pitesti si Chisinau, Vauban livreaza servicii si cele mai noi solutii de business pentru Top 100 companii, atat in Romania cat si international.
Alatura-te Vauban si vei face parte dintr-o echipa de success, cu ajutorul careia vei evolua la nivel profesional si personal.

Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
17 Jul
Firma de constructii Bucuresti - angajam zugravi, rigipsa...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 16-07-2015 Responsabilitati Firma de constructii Bucuresti - angajam cu contract de munca muncitori cu experienta pentru zugravit, gips-carton, gresie, faianta, precum si muncitori pentru montat schela. Pentru lucrari in tara asiguram cazare si masa.

Cerinte Muncitori cu experienta Companie Patcom Universal SRL Posturi disponibile 15 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 5 - 10 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala generala Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA
Companie
Patcom Universal SRL
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
02Aug
14 Jul
MANAGER QHSE – lucrari de constructii civile si industriale
Bucuresti - 22.06.2015

Nivel cariera: Senior level (peste 5 ani exp) Denumire firma: ABC HUMAN CAPITAL Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Management/Consultanta Data introducerii: 22.06.2015 SERVICII RECRUTARE SI EXECUTIVE SEARCHhttp://www.recrutaresiselectie.

ro Descrierea postului: • Asigurarea suportului necesar pentru punerea in aplicare a politicilor si procedurilor companiei, in scopul de a atinge obiectivele propuse; • Gestionarea proceselor de afaceri, in scopul de a asigura planificarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea Sistemului de Management Integrat in cadrul organizatiei; • Asigurarea conformarii protocoalelor HSE interne ale organizatiei, masurilor de prevenire si protective si a sistemelor de management al deseurilor cu directivele europene, legile nationale si cerintele de autorizare; • Planificarea si efectuarea periodica de audituri pentru a se asigura functionalitatea corecta si adecvata a Sistemului de Management citeste mai mult
Companie
ABC HUMAN CAPITAL
Categoria jobului
Management/Consultanta Management Consultanta
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
14 Jul
MANAGER GARANTII – lucrari de constructii civile si industriale
Bucuresti - 22.06.2015

Nivel cariera: Senior level (peste 5 ani exp) Denumire firma: ABC HUMAN CAPITAL Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Inginerie Data introducerii: 22.06.2015 SERVICII RECRUTARE SI EXECUTIVE SEARCHhttp://www.recrutaresiselectie.

ro Descrierea postului: • Rolul implica managementul portofoliului de lucrari de constructii & instalatii ale companiei pe perioada garantiei. Activitatea se va desfasura cu precadere in Bucuresti, dar si in tara, punctual. RESPONSABILITATI PRINCIPALE: • Coordonarea activitatii de remedieri/ reparatii pentru proiectele aflate in perioada de garantie pana la semnarea procesului verbal de receptie finala; • Este responsabil de monitorizarea costurilor si performantei aferente acestei activitati; • Responsabilitate deplina privind efectuarea la timp si in bugetul estimat a tuturor activitatilor ce tin de remedieri in perioada de garantie; • Responsabil de semnarea procesului verbal de receptie finala a citeste mai mult
Companie
ABC HUMAN CAPITAL
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
14 Jul
MANAGER GARANTII – lucrari de constructii civile si ind...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 22-06-2015 Responsabilitati • Rolul implica managementul portofoliului de lucrari de constructii & instalatii ale companiei pe perioada garantiei. Activitatea se va desfasura cu precadere in Bucuresti, dar si in tara, punctual.

RESPONSABILITATI PRINCIPALE: • Coordonarea activitatii de remedieri/ reparatii pentru proiectele aflate in perioada de garantie pana la semnarea procesului verbal de receptie finala; • Este responsabil de monitorizarea costurilor si performantei aferente acestei activitati; • Responsabilitate deplina privind efectuarea la timp si in bugetul estimat a tuturor activitatilor ce tin de remedieri in perioada de garantie; • Responsabil de semnarea procesului verbal de receptie finala a lucrarii la termenul contractual; • Propune solutii de eficientizare a acestor interventii/ activitati; • Intocmirea rapoartelor de constare a defectelor ce apar pe perioada garantiei; • Coordonarea echipei si trasarea de sarcini catre acestia in citeste mai mult
Companie
ABC Human Capital
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
14 Jul
MANAGER QHSE – lucrari de constructii civile si industr...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 22-06-2015 Responsabilitati • Asigurarea suportului necesar pentru punerea in aplicare a politicilor si procedurilor companiei, in scopul de a atinge obiectivele propuse; • Gestionarea proceselor de afaceri, in scopul de a asigura planificarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea Sistemului de Management Integrat in cadrul organizatiei; • Asigurarea conformarii

protocoalelor HSE interne ale organizatiei, masurilor de prevenire si protective si a sistemelor de management al deseurilor cu directivele europene, legile nationale si cerintele de autorizare; • Planificarea si efectuarea periodica de audituri pentru a se asigura functionalitatea corecta si adecvata a Sistemului de Management Integrat si elaborarea planului de actiune care detaliaza corectarea problemelor si a zonelor neconforme; • Identificarea riscurilor, amenintarilor si zonelor periculoase care au nevoie de imbunatatiri; • Dezvoltarea de programe de formare si derulare a instruirilor ad - citeste mai mult
Companie
ABC Human Capital
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
01 Aug
Angajam manichiurista si hair stilist
Bucuresti

Echipa Top Art Style sector 4 piata Cultural-Berceni va ofera posibilitatea unui job stabil alaturi de un colectiv unit 
Avem disponibile urmatoarele posturi:
-Coafeza/ Hair Stilist
-Manichiurista,

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job