Joburi societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in orasul bucuresti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu societate de constructii angajam buldoexcavatoristi si excavatoristi relatii la3a0746206789 in orasul bucuresti
27 Nov
Start IT - Angajam Juniori si oferim un plan de ca
Romania BUCURESTI

Titlu: Start IT - Angajam Juniori si oferim un plan de ca Status: Activat Locuri disponibile: 10 Tara: Romania Orase: BUCURESTI Tip job: Full time Domeniu: It Telecom - Software / Programare Office jobs - Resurse umane / Psihologie Nivel cariera: Incepator Descriere: Ce oferim?Juniorii sunt pregatiti cu grija de catre echipele noastre de Seniori.

Promovam un stil de lucru learning by doing unde setam anumite taskuri impreuna cu team leaderii, apoi ne asiguram ca juniorii nostri sunt pregatiti pentru standardele clientilor nostri.Bineinteles, munca nu este totul pentru noi. Va invitam sa aveti un stil de viata activ alaturi de noi si sa va alaturati echipei de fotbal, cursurilor de arte martiale si iesirilor in oras. Nu va faceti griji! In caz de accidentare, asigurarea medicala este inclusa.Cum se desfasoara procesul de recrutare?Sunt 3 etape care constau in: Interviul HR, un mic test tehnic, evaluare tehnica si discutie cu un Team Leader care va evolua potentialul fiecarui citeste mai mult
Companie
Vauban
Categoria jobului
It Telecom - Software / Programare Office jobs - Resurse umane / Psihologie Educatie It&c Relatii clienti Resurse umane
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
27Nov
27 Nov
SPECIALIST RECRUTARE – MASS RECRUITMENT – companie de constructii
Bucuresti - 05.11.2015

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: ABC HUMAN CAPITAL Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Recrutare/Headhunting Data introducerii: 05.11.

2015 SERVICII RECRUTARE SI EXECUTIVE SEARCH Descrierea postului: • Gestionarea postarii anunturilor de angajare pentru proiectele in derulare (pozitii de executie: lucratori in constructii, muncitori calificati/necalificati, personal specializat pentru munca de executie intr-un santier) • Selectarea CV-urilor, cautare pro-activa in diverse baze de date pentru identificarea candidatilor potriviti • Realizarea interviurilor telefonice si a interviurilor face to face • Realizarea rapoartelor de activitate pentru cerintele interne de monitorizare a activitatii. Cerinte: • Absolvent psihologie sau facultate tehnica (inginer) • Minim 3 ani experienta pe o pozitie similara intr-o agentie de mass recruitment sau intr-un departament intern, de preferat tot intr-o companie citeste mai mult
Companie
ABC HUMAN CAPITAL
Categoria jobului
Recrutare/Headhunting Resurse umane
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
24 Nov
Angajam menajera si fermier
Bucuresti

Angajam menajera si fermier Angajam familie (sot si sotie) pentru administrare ferma langa Giurgiu. Casa este recent renovata, sunt si animale la ferma. Varsta sa fie intre 45-50 ani, sotia sa faca menaj si sotul sa fie pasionat de animale si de padure ( de preferat padurar). Sa fie o familie fara obligatii ( copii mici sau parinti bolnavi). Salariul 1500-2000 lei de persoana pe luna + C.M.

Libere la 1-2 luni.Cerinte:NecalificatDetalii Companie:Agentie de recrutare.
Companie
Cleaning & Babysitting RO
Categoria jobului
Servicii; Servicii/Personal curatenie Servicii curatenie
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
16 Nov
MANAGER QHSE – lucrari de constructii civile si industr...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 26-10-2015 Responsabilitati • Asigurarea suportului necesar pentru punerea in aplicare a politicilor si procedurilor companiei, in scopul de a atinge obiectivele propuse; • Gestionarea proceselor de afaceri, in scopul de a asigura planificarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea Sistemului de Management Integrat in cadrul organizatiei; • Asigurarea conformarii

protocoalelor HSE interne ale organizatiei, masurilor de prevenire si protective si a sistemelor de management al deseurilor cu directivele europene, legile nationale si cerintele de autorizare; • Planificarea si efectuarea periodica de audituri pentru a se asigura functionalitatea corecta si adecvata a Sistemului de Management Integrat si elaborarea planului de actiune care detaliaza corectarea problemelor si a zonelor neconforme; • Identificarea riscurilor, amenintarilor si zonelor periculoase care au nevoie de imbunatatiri; • Dezvoltarea de programe de formare si derulare a instruirilor ad - citeste mai mult
Companie
ABC Human Capital
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27Nov
11 Nov
Angajam Sudor si Debitator Autogen Bucuresti
Bucuresti,

Descrierea companiei Colector deseuri feroase si neferoase Descrierea postului Societate comerciala din Bucuresti angajam sudor si debitator autogen profesionist. Va rugam contactati-ne direct la telefonul si adresa de e-mail precizate in anunt, nu trimiteti CV-uri prin formularele de contact de pe site-uri - nu vor fi luate in considerare! Contact: Core Mataliat Exim SRL 021-319.67.

65 office@mataliat.ro Cerintele postului Cautam persoane cu experienta in domeniu, serioase si responsabile, ca angajator oferim seriozitate maxima.
Companie
Core Mataliat Exim SRL
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto Inginerie Service Service auto Inginerie Industria auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 Nov
Angajam electricieni si muncitori necalificati
Bucuresti

Angajam Electricieni si necalificati, cu experienta in domeniu, minim 1 an:Cerinte : Citirea schemelor electriceRealizarea cablajelor conform indicatiilor tehnice. .

Angajam Electricieni si necalificati, cu experienta in domeniu, minim 1 an:Cerinte : Citirea schemelor electriceRealizarea cablajelor conform indicatiilor tehnice.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24 Nov
Angajam rigipsari si muncitori in constructii
Bucuresti

Firma germana, director roman, angajeaza rigipsari.Transportul si cazarea si asigurarea medicala sunt gratuite.Salariu lunar cuprins intre 1200 si 2200 Euro in functie de aptitudini si experienta.Contract pe perioada nedeterminata, zona de lucru este Ravensburg, Germania. Se lucreaza in colectiv roman, limba germana nu este obligatorie.

Permis de conducere nu este obligatoriu, transportul este asigurat.Nu suntem agentie sau intermediari, la numarul de contact va raspunde chiar directorul firmei.Rugam si oferim seriozitate!
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
22002200 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26 Nov
Personal pentru standuri de prezentare la Targuri si Expo...
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 05-11-2015 Responsabilitati -inregistrarea, evaluarea vizitatorilor la stand si completarea fisei de prospect/client cu toate datele relevante -sursa de informare pentru vizitatori cu date despre activitatea si punctele forte ale firmei precum si a obiectivelor pe termen mediu si lung -aranjarea si prezentarea in mod profesional a produselor promovate la respectiva manifestare

expozitionala precum si distribuirea materialelor promotionale conform strategiilor agreate -completarea bazei de date de clienti existenti ai firmei cu prospecti calificati sau clienti noi dintre persoanele care au vizitat standul. -castiguri atat din participare cat si din bonusuri raportate la rezultatele obtinute Cerinte -entuziasm -studii superioare -excelente abilitati de comunicare (scris, vorbit) -cunostinte foarte bune de limba romana si engleza -cunoasterea programelor din pachetul MS Office (Word, Excel, Power Point) -responsabilitate, ordine, corectitudine, seriozitate -capacitate de citeste mai mult
Companie
LAMSERV
Categoria jobului
Educatie / Training Training
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
24 Nov
Angajam muncitori in constructii
Bucuresti

Societate de constructii case si blocuri din Bucuresti angajez in conditii avantajoase, zidari,dulgheri,fierari si izolatori cu experienta.Rog seriozitate ! .

Societate de constructii case si blocuri din Bucuresti angajez in conditii avantajoase, zidari,dulgheri,fierari si izolatori cu experienta.Rog seriozitate !
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Constructii Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
25 Nov
Inginer proiectant rezistenta - constructii civile
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 24-11-2015 Responsabilitati Minim 10 ani experienta, numai in domeniul proiectarii(metal, beton, zidarie). Cunostinte solide programe de calcul structural ( ROBOT MILLENIUM, ETABS, AXIS, SAP). AUTOCAD BRISCAD. Realizare de proiecte cu expertiza tehnica la lucrari de constructii civile, industriale si agricole la lucrari de reabilitari, consolidari, R.K., cat si la lucrarile noi.

Elaborarea proiectelor se va realiza la toate fazele de proiectare note de calcul piese desenate extrase (SF, PT, DTAC, CS), cu respectarea legislatiei in vigoare- HG 28/2008, Ordinul 214/2008, 254/2008 si Ordinul 863/2008. Cerinte Seriozitate, stabilitate, loialitate, respectarea termenelor stabilite. Absolvent studii superioare U.T.C.B sectia civile. Companie Confidential Posturi disponibile 4 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 5 - 10 ani 10 - 20 ani Tip contract Full-time Proiect unic Perioada limitata Acasa Nivel studii Facultate (absolvent) Nivel salarial citeste mai mult
Companie
Confidential
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job