Joburi promenada mall in bucuresti

Cauta in 6 locuri de munca promenada mall in bucuresti in 2015

25 Mar
VANZATOR TARG CRACIUN
Bucuresti,

Descrierea companiei Comert cu amanuntul jucarii din lemn si decoratiuni realizate handmade Descrierea postului Vanzare jucarii, decoratiuni Craciun, produse realizate manual, cadouri. Locatiile vizate : indoor - Sala Dalles , Unirea Shopping Center, Mall - Sun Plaza, Mall - Promenada si outdoor - Baneasa Shopping City. Program lucru : 10:00 - 20:00 / 22:00.

Consiliaza si ofera solutii pentru cerintele clientilor. Mentine un mediu curat. Gestiune stoc( completare stoc in functie de necesar zilnic), lucru cu banii , lucrul cu casa de marcat. Salariu min 400 - 500 Euro / luna in functie de program, experienta si responsabilitati. Cerintele postului Daca ai lucrat in magazine gen Bamboo, Bonsai Deco, Lida etc., esti angajat ! Vanzator cu minima experienta in cadrul unui magazin, dinamic, sociabil ,comunicativ si responsabil. Lucreaza cu bani - razpunderea incasarilor, experienta in lucrul cu casa de marcat - emitere bonuri, gestiunea stocurilor - receptia zilnica de marfa, citeste mai mult
Companie
Axor Pro Consult
Categoria jobului
Arhitectura / Design Educatie / Training / Cultura / Arta Sampling / Hostess Vanzari / Comert Vanzari Arhitectura Training Hostess Arta
Salariu
500500 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
21 Mar
Supraveghetoare copii
Bucuresti

Angajam supraveghetoare full time si part time, intr un loc de joaca pentru copii din incinta mall Promenada.Cautam fata intre 18 25 ani, serioasa, punctuala cunostinte minime de limba engleza.Se lucreaza orele 9 22, in 2 ture , 7 ore pe zi , de luni duminica, cu 2 zile libere pe saptamana.Salariu 750Ron plus tichete de masa. .

Angajam supraveghetoare full time si part time, intr un loc de joaca pentru copii din incinta mall Promenada.Cautam fata intre 18 25 ani, serioasa, punctuala cunostinte minime de limba engleza.Se lucreaza orele 9 22, in 2 ture , 7 ore pe zi , de luni duminica, cu 2 zile libere pe saptamana.Salariu 750Ron plus tichete de masa.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
22 Mar
Supraveghetoare copii
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam supraveghetoare full time si part time, intr-un loc de joaca pentru copii din incinta mall Promenada. Cautam fata intre 18-25 ani, serioasa, punctuala cunostinte minime de limba engleza. Se lucreaza orele 9- 22, in 2 ture , 7 ore pe zi , de luni- duminica, cu 2 zile libere pe saptamana. Salariu 750Ron plus tichete de masa .

Angajam supraveghetoare full time si part time, intr-un loc de joaca pentru copii din incinta mall Promenada. Cautam fata intre 18-25 ani, serioasa, punctuala cunostinte minime de limba engleza. Se lucreaza orele 9- 22, in 2 ture , 7 ore pe zi , de luni- duminica, cu 2 zile libere pe saptamana. Salariu 750Ron plus tichete de masa
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
16 Mar
Angajam Bucatar si ajutor de bucatar
Bucuresti, Sectorul 1

Restaurant in Mall Promenada, Bucuresti, zona Aurel Vlaicu, angajeaza bucatar si ajutor de bucatar. Se cere: - experienta in zona de catering/cantina/servire la vitrina.

- experienta in bucataria internationala si romaneasca ( ciorbe, fasole, grill, schnitele) - cunostinte de baza de bucatarie, (transarea corecta a carnii de pui, porc, vita; notiuni elementare de aprovizionare; FIFO, ETC - sa fie rapid pentru a scoate toata mancare pe vitrina pana la o anumita ora. - varsta intre 25-45 de ani, oferim si cerem seriozitate - fara vicii (acceptam fumatori) Oferim: - conditii de lucru bune spre foarte bune - concediu de odihna conform contractului de munca. - masa la alegere - salariu decent si mereu la timp - respect CV-uri la adresa de mail. office(at)imbissgrill.ro
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Mar
Firma de paza angajeaza agenti de securitate
Bucuresti, Sectorul 6

Angajam agenti de securitate cu atestat si experienta pentru Mall Promenada domiciliu stabil in Bucuresti virsta max.40 ani Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajam agenti de securitate cu atestat si experienta pentru Mall Promenada domiciliu stabil in Bucuresti virsta max.40 ani Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
12 Mar
supraveghetoare
Bucuresti, Sectorul 1

Gymboland mall Promenada angajeaza supraveghetoare full time dar si part time. Daca ai intre 18-29 de ani, esti sociabila, amabila, esti studenta trimite un cv si o poza si te sunam pt interviu, sau suna!!! Post supraveghetoare full time- 9-16 sau 15-22, se lucreaza in 2 ture , 2 libere pe saptamana, salariul este de 750 lunar plus bonuri de masa in valoare de 200 lei.

Post supraveghetoare part time-9-21 si 10-22 sambata si duminica, 400 lei lunar plus bonuri de masa in valoare de 100 lei.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job