Cauta in 1 locuri de munca promenada mall in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

10 Oct
Arhivar
Bucuresti Romania

fiind asigurat de langa Mall Promenada. Acesta proiect se desfasoara pe o perioada determinata. Pachetul salarial include salariu fix si bonuri de masa. Descrierea firmei "...Lugera - The People Republic, can I help you? ...enthusiastic and gregarious! ...helpful and present! ...young and smart! ...ah, almost forgot: also good-looking!... This is in a nutshell the Lugera - The People. Mai mult

Companie: Lugera Makler SRL

Jobul Arhivar este incadrat in categoria Banci / Finante full-time

Locul de munca Arhivar a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca promenada mall in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.