Cauta in 1 locuri de munca patiserie covrigarie in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

14 Oct
Patiser cu experienta si modelator gogosi
Bucuresti Romania

sale. Ne bazam pe calitatea produselor noastre manuite de catre o echipa profesionista, dinamica si ambitioasa. Cerinte . Descrierea firmei Patiserie-Covrigarie Companie Patiserie Posturi disponibile 2 Domeniu Alimentatie / Comert Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA . Mai mult

Companie: Patiserie

Jobul Patiser cu experienta si modelator gogosi este incadrat in categoria Alimentatie / Comert full-time

Locul de munca Patiser cu experienta si modelator gogosi a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca patiserie covrigarie in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.