Joburi orice produs 13 lei in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu orice produs 13 lei in orasul bucuresti
27 Mar
Bona 10 ore/ zi, L-Vi, 2500 lei/ luna
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam bona cu program 10 ore/ zi, L-Vi sau 48 cu 48. Sunt gemeni de 1 an si 6 luni, zona Stejarii (Jandarmeriei), Baneasa, salariul 2500 lei. Obligatoriu experienta la 2 copii si recomandare, minim liceul, nefumatoare, creativa si in putere. .

Angajam bona cu program 10 ore/ zi, L-Vi sau 48 cu 48. Sunt gemeni de 1 an si 6 luni, zona Stejarii (Jandarmeriei), Baneasa, salariul 2500 lei. Obligatoriu experienta la 2 copii si recomandare, minim liceul, nefumatoare, creativa si in putere.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
27 Mar
Menajera cu experienta program dupa amiaza, 1800 Lei
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam menajera cu experienta min. 1 an (obligatoriu referinte de la familia anterioara) pentru curatenie, calcat, gatit usor si supraveghere copil de 10 ani ocazional. Program 12.00-20.00 de L-Vi, inclusive 2 sambete/ luna. Zona ultracentrala, Bucuresti. Salariul 1800-2000 lei. Suntem agentie cu 20% comision doar in prima luna. .

Angajam menajera cu experienta min. 1 an (obligatoriu referinte de la familia anterioara) pentru curatenie, calcat, gatit usor si supraveghere copil de 10 ani ocazional. Program 12.00-20.00 de L-Vi, inclusive 2 sambete/ luna. Zona ultracentrala, Bucuresti. Salariul 1800-2000 lei. Suntem agentie cu 20% comision doar in prima luna.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
25 Mar
Recrutam CONCEPTOR PRODUS-PROCES pentru desfasurarea activitatii in România.
BUCURESTI,

Salariu: negociabilCerinte:Cerinte: DESCRIERE GENERICA A POSTULUI In perimetrul sau, Conceptorul Produs ? Proces asigura conceptia, specificarea si industrializarea pieselor si sub-sistemelor in cadrul unui nou proiect-vehicul sau in viata serie, respectand obiectivele de Calitate Costuri Termene. MISIUNE : A.

Conceptie : Pentru perimetrul sau, Conceptorul contribuie la dezvoltarea pieselor si a proceselor: - concepe piesele si sub-sistemele din perimetrul sau de activitate conform cu regulile meseriei; - garanteaza aplicarea de Caietelor de Sarcini Tehnice; - contribuie la stabilirea solutiilor tehnice; - pregateste, lanseaza, urmareste si finalizeaza dosarele de specificare cu responsabilul documentatie conform jaloanelor de Project; - contribuie la convergenta tehnica inaintea jalonului de realizare utilaje (inclusiv conceptie si arhitectura) ; - asigura realizarea (sau se asigura de realizarea de catre furnizori) definitiilor numerice 3D si a planelor (si le accepta) si se asigura citeste mai mult
Companie
Tellus Jobs Brasov
Categoria jobului
Productie mecanica Service Industrie
Sursa jobului
www.jobavantaj.ro
Aplica la job Detalii job
24 Mar
caut bona, zona Unirii-Alba Iulia, salariu 1800 lei
Bucuresti, Sectorul 3 Alba Iulia Alba

Angajam bona externa pentru gemeni de 1 an si jumatate, in zona Unirii-Piata Alba Iulia, salariu 1800 lei. Program 8 - 18.00, L-V. Responsabilitati: - Menajul copiilor: pregatirea mesei, spalat/calcat hainute copii, plimbare in parc ( va fi insotita de catre bunica copiilor) - Activitati specifice varstei copiilor intre 1-2 ani.

Cerinte: - varsta intre 50-60 ani - Experienta cu copiii - Studii medii ( min. liceul absolvit) - Persoana curata, rabdatoare, responsabila, personalitate calda.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
20 Mar
Internship - Stagiu de practica - Design de produs si mobila
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 26-02-2015 Responsabilitati - Proiectare si desen tehnic computerizat (CAD) - Participare la sedinte de brainstorming , activitati de creatie - research online -talent la desen (schite de mana) Cerinte -Candidatul ideal este student ce doreste sa se specializeze in designul de produs / mobilier.

-Cunostinte minime de AutoCad 2D, Photoshop, Illustrator experienta cu modelarea 3D sau rendering este un plus. -Simt estetic dezvoltat -Abilitatea de a lucra in echipa si de a respecta deadline-uri -Disponibilitatea de a lucra peste weekend sau de acasa Beneficii Oferite - Chiar daca se ofera un internship cu o durata minima de 15 zile si maxima de 45 de zile, la sfarsitul stagiului veti fi prima optiune pentru angajare. - Accesul la un proiect de design si amenajare high end , mediu de lucru profesionist, sub indrumarea unui designer de produs international. - Program de lucru flexibil, birou in zona centrala cu acces facil. Descrierea firmei Servicii de proiectare si citeste mai mult
Companie
Except Custom Solutions
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Mar
Angajam student asistenta sociala , psihologie -700 lei
Bucuresti, Sectorul 1

Firma 1HR recruteaza un student sau licentiat in asistenta sociala, psihologie, asistent medical pentru un tanar cu usoare dizabilitati, zona Ambasada Americii. Weekend-uri, 10 lei/ora. Detalii la interviu. .

Firma 1HR recruteaza un student sau licentiat in asistenta sociala, psihologie, asistent medical pentru un tanar cu usoare dizabilitati, zona Ambasada Americii. Weekend-uri, 10 lei/ora. Detalii la interviu.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
21 Mar
Recrutam CONCEPTOR PRODUS-PROCES pentru desfasurarea activitatii in Romania.
Bucuresti, Romania

Descrierea companiei Tellus Brasov SRL poate fi partenerul de incredere al persoanei care este in cautarea unui loc de munca si se remarca prin complexitatea serviciilor de cea mai inalta tinuta profesionala.

Dispunem de pregatirea necesara recrutarii si plasarii personalului specializat in orice domeniu si garantam confidentialitatea datelor gestionate si profesionalism in finalizarea contractelor onorate. Societatea noastra activeaza atat in sectorul medical cat si in alte domenii (constructii, industrie, turism, servicii) prin intermediul asociatilor sai, societati prospere si cu experienta in domeniul afacerilor. Descrierea postului Orasu: Bucuresti Salariul: Negiciabil Cerintele postului Cerinte: DESCRIERE GENERICA A POSTULUI In perimetrul sau, Conceptorul Produs – Proces asigura conceptia, specificarea si industrializarea pieselor si sub-sistemelor in cadrul unui nou proiect-vehicul sau in viata serie, respectand obiectivele de Calitate Costuri Termene. MISIUNE : A. Conceptie citeste mai mult
Companie
Tellus Jobs Brasov
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Mar
Bona cu experienta, incepere imediata, 2000 lei
Bucuresti, Sectorul 1

Cautam urgent bona cu experienta si atestat de bona pentru o fetita de 1 an si 7 luni in zona Victoriei. Programul este de luni pana vineri 8 ore pe zi, usor flexibil. Salariul este de 2000 de lei. .

Cautam urgent bona cu experienta si atestat de bona pentru o fetita de 1 an si 7 luni in zona Victoriei. Programul este de luni pana vineri 8 ore pe zi, usor flexibil. Salariul este de 2000 de lei.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24 Mar
Medici veterinari, asistenti veterinari, referenti, ingineri (13 posturi)
Bucuresti

Medici veterinari, asistenti veterinari, referenti, ingineri (13 posturi) Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Ilfov 20 martie 2015 Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Ilfov organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie vacanta, dupa cum urmeaza: 3 posturi medic veterinar gradul

I, cu studii superioare de lunga durata la Compartimentul Control Oficial Siguranta Alimentelor; 3 posturi asistent veterinar IA, cu studii medii la Compartimentul Control Oficial Siguranta Alimentelor; 2 posturi referent IA, cu studii medii la Biroul Economic si Administrativ; 1 post referent IA, cu studii medii la Compartimentul Juridic si Resurse Umane; 3 posturi inginer gradul I, cu studii superioare de lunga durata la Compartimentul Control Oficial Siguranta Alimentelor; 1 post inginer gradul II, cu studii superioare de lunga durata la Compartimentul Control Oficial Siguranta Alimentelor. citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
21 Mar
MANGER PRODUS – VANZARI (Dep Mobilier si Usi)
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 27-02-2015 Responsabilitati - Aduce contributia sa la dezvoltarea strategiei de vanzari si o pune in aplicare in scopul de a asigura atingerea tintelor de business ale companiei.

- Managerul de produs va elabora si implementa planul de marketing si vanzari pentru produsele din portofoliu ( incluzand strategie de preturi, analiza competitiei, negocieri cu potentiali furnizori de materii prime sau produse finite, plan de vanzari si implementarea lui). - Prezentarea, promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei. - Analizarea cerintelor potentialilor clienti. - Particularizarea ofertei de produse si servicii pentru fiecare potential beneficiar. - Mentinerea si dezvoltarea relatiei cu clientii existenti. - Negocierea si incheierea de noi contracte. - Asigurarea serviciilor de consultanta pre si post vanzare pentru clienti. - Efectuarea de prezentari de produse, prezentari tehnice si demonstratii. - Participare citeste mai mult
Companie
LUXURY INTERIORS DESIGN SRL
Categoria jobului
Aprovizionare / Achizitii Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job