Joburi magazin micro in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru magazin micro in orasul bucuresti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu magazin micro in orasul bucuresti
22 Nov
Angajam personal magazin Shop&Go Bucuresti,

Descrierea companiei Magazin alimentar Descrierea postului Shop&Go Campia Libertatii, angajam personal cu experienta, conditii de munca deosebite. Contact dupa ora 12.00 Cerintele postului Seriozitate, sinceritate, punctualitate, corectitudine si dorinta de afirmare! .

Companie: Shop&Go Campia Libertatii

Jobul Angajam personal magazin Shop&Go este incadrat in categoria Vanzari / Comert, full-time

Locul de munca Angajam personal magazin Shop&Go a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Administrator Magazin online Internship BUCURESTI

- onorarea comenzilor de pe magazin - vanzarea produselor si seriviciilor iubimsigatim. - contactarea furnizorilor - efectuarea de plati si incasari - contactul permanent cu clientii Alte informatii Internshipul este part-time! Se lucreaza 4 ore pe zi de la sediu sau de acasa in functie de task-urile zilnice. Internshipul se desfasoara pe durata a 2 luni cu posibilitate de angajare din luna a.

Companie: Young Professionals Club

Jobul Administrator Magazin online Internship este incadrat in categoria Internet - eCommerce Internship Vanzari part-time

Locul de munca Administrator Magazin online Internship a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
16 Nov
Vanzatoare magazin scolar. BUCURESTI

VANZATOARE, angajam vanzatoare cu fara experienta. Magazin in incinta unui liceu din zona Timpuri Noi. Seriozitate,atentie distributiva.Detalii Companie:sc distributie .

Companie: NetJobs

Jobul Vanzatoare magazin scolar. este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Vanzatoare magazin scolar. a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
Vanzator magazin online Bucuresti

in baza de date a companiei (magazin online); - folosirea diferite motoare de cautare online, tinerea evidentei a mai multor conturi ale firmei pe diferite site-uri, comparatoare, etc.Cerinte:- Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj; - Bune abilitati de operare calculator (suite office: Microsoft, Libre, OpenOffice); - Cunostinte in HTML, PHP, CSS, SQL, Adobe Photoshop,.

Companie: SC Prompt Service Clima SRL

Jobul Vanzator magazin online este incadrat in categoria Internet, eComerce full-time

Locul de munca Vanzator magazin online a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
22Nov
13 Nov
Director Magazin Flanco Bucuresti, Romania

performanta si pozitionarea magazinului in top-ul vanzarilor. Misiunea unui Director de magazin in Flanco este: 1. Participa intens si activ la realizarea obiectivelor calitative, dar si cantitative si la atingerea targetului de vanzari; 2. Dezvolta, coordoneaza si motiveaza echipa din subordine in vederea atingerii obiectivelor de vanzari; 3. Promoveaza si comercializeaza produse.

full-time

Locul de munca Director Magazin Flanco a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
12 Nov
Lucrator comercial (vanzator) Bucuresti / Magazin Titan /... BUCURESTI ROMANIA

cu preturi produsele din magazin , conform instructiunilor. e. Confirma cantitativ comanda clientului pentru facturare. f. Verifica periodic stocurile din magazin g. Conoaste toate produsele si utilitatea acestora, fiind in stare sa informeze clientul despre toate produsele. h. Impacheteza produsele pe care le vinde clientilor. i. Prezinta oferta firmei la potentialii clienti j. Vinde.

Companie: SC LOFLINGER SRL

Jobul Lucrator comercial (vanzator) Bucuresti / Magazin Titan /... este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Lucrator comercial (vanzator) Bucuresti / Magazin Titan /... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
05 Nov
Director magazin Flanco Bucuresti

performanta si pozitionarea magazinului in top-ul vanzarilor. Misiunea unui director de magazin in Flanco: 1. Participa intens si activ la realizarea obiectivelor calitative, dar si cantitative si la atingerea targetului de vanzari; 2. Dezvolta, coordoneaza si motiveaza echipa din subordine in vederea atingerii obiectivelor de vanzari; 3. Promoveaza si comercializeaza produse electronice.

full-time

Locul de munca Director magazin Flanco a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
09 Nov
Vanzatoare - Responsabila magazin Bucuresti

perioada de proba. In cadrul magazinului aveti urmatoarele sarcini: -Raspunde, mentine si face curatenia in magazin; -Raspunde de respectarea termenelor de valabilitate, precum si de necesarul de etichete; -Eticheteaza, cantareste si vinde produsele magazinului; -Cunoaste in detaliu produsele din magazin si ofera cu amabilitate informatii clientilor in functie de nevoile si cerintele.

full-time

Locul de munca Vanzatoare - Responsabila magazin a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
05 Nov
ADMINISTRATOR MAGAZIN ONLINE Bucuresti,

postului Administratorul magazinului online va indeplini urmatoarele responsabilitati: - Administrarea magazinului online; - Realizarea de analize si rapoarte privind vanzarile online; - Realizarea studiilor de concurenta; - Verificarea comenzilor efectuate online; - Pregatirea si livrarea comenzilor online; - Facturarea comenzilor online; - Verificarea stocurilor de produse de la.

Companie: JQ DEVELOPMENT

Jobul ADMINISTRATOR MAGAZIN ONLINE este incadrat in categoria Internet, IT Software, Management / Consultanta, Marketing, Vanzari / Comert, full-time

Locul de munca ADMINISTRATOR MAGAZIN ONLINE a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
05 Nov
Administrator Magazin Flanco Bucuresti

si reparatii spatii (magazin, spatiu tehnic, spatiu depozit, office), imaginea generala a magazinului; - Gestionarea mapei cu documentele oficiale ale punctului de lucru, pe care o completeaza, urmareste si actualizeaza in permanenta; - Urmarirea derularii contractelor de utilitati, primirea facturilor, verificarea lor si realizarea platilor pentru utilitatile publice – apa, gaz,.

full-time

Locul de munca Administrator Magazin Flanco a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job