Joburi locuri de munca pentru minori in bucuresti

Cauta in 344 locuri de munca locuri de munca pentru minori in bucuresti in 2014

10 Nov

Locuri de munca pt. toti

BUCURESTI

Locuri de munca pentru toti!ANDamp;amp;Acirc;ANDamp;amp;nbsp;Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul.

Companie: NetJobs

Jobul Locuri de munca pt. toti este incadrat in categoria ALTELE part-time

Locul de munca Locuri de munca pt. toti a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
11 Nov

Locuri de munca in domeniul CARE si HoReCa in Anglia

-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Brasov, BUCURESTI, Deva, Oradea, TimisoaraStrainatate Anglia

1000 GBP (~3300 - 5500 RON) - Orele suplimentare sunt platite.Asteptam Curriculum Vitae si numele postului pentru care doriti sa aplicati la adresa de mail melania@wrsconsult.co.ukDetalii Companie:Compania noastra Wide Range Services Consultancy ltd. va ofera posibilitatea sa va angajati in Marea Britanie cu contract de munca, asigurare ANDamp;537;i 28 zile de concediu platit/an. .

Companie: NetJobs

Jobul Locuri de munca in domeniul CARE si HoReCa in Anglia este incadrat in categoria Administrativ, BabySitter/Menaj/Curatenie, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Restaurante, Secretariat/Administrativ, Turism/Hoteluri full-time , part-time Salar:14080 ron

Locul de munca Locuri de munca in domeniul CARE si HoReCa in Anglia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov

FEMEIE PENTRU MENAJ

Bucuresti

KREVIN - recruteaza FEMEIE PENTRU MENAJ in Bucuresti. Recrutam pentru o importanta institutie din Romania, 2 femei pentru menaj ce vor avea urmatoarele responsabilitati: -asigurarea curateniei in incinta birourilor conform procedurilor de lucru si standardului de calitate al societatii; -igienizarea periodica a diferitelor suprafete (ferestre, usi, etc); -stergerea prafului si.

Companie: KREVIN S.R.L.

Jobul FEMEIE PENTRU MENAJ este incadrat in categoria Intretinere / Curatenie part-time Salar:800 ron

Locul de munca FEMEIE PENTRU MENAJ a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
22 Nov

Specialist in Marketing si Inregistrare pentru proiectul Romania

BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE- Romania

Pozitia este potrivita pentru un absolvent Remunerare: 750 - 900 EUR/luna Cautam o persoana energica pentru departamentul Marketing si inregistrare in baza de date pentru proiectul Romania Responsabilitatile candidatului: -Punerea in aplicare a proiectelor de marketing din RomANDacirc;nia - Pregatirea ANDamp;537;i punerea in aplicare a campaniei de marketing (Facebook, AdWords, SEO,.

Companie: NetJobs

Jobul Specialist in Marketing si Inregistrare pentru proiectul Romania este incadrat in categoria Administrativ, Marketing, Publicitate/PR, Secretariat/Administrativ, Serviciu clienti full-time

Locul de munca Specialist in Marketing si Inregistrare pentru proiectul Romania a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
14 Nov

Agenti/agente de securitate din bucuresti

Bucuresti

video cu experienta,pentru obiective din Bucuresti .Conditii : cu domiciliul in Bucuresti, studii: minim 8 clase, scoala profesionala sau liceul; certificat calificare in meseria de “agent de securitate" sau adeverinta de inscriere curs calificare "agent de securitate"; atestat profesional /certificat de competente profesionale (cadrele militare); apt medical si psihologic;.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Agenti/agente de securitate din bucuresti a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
16 Nov

Insotitori de zbor

Bucuresti

si-a deschis portile si pentru Romania, o serie de joburi de insotitori de bord au devenit disponibile si pentru romani. UK are multe companii aviatice low cost si ofera cateva sute de pozitii, anual, pentru cei care viseaza sa ajunga insotitori de bord/stewardesa.Cerinte:Conditii angajare insotitor de bord - sa ai minim 18 ani - sa poti inota 25 de metri fara vesta de salvare - sa.

Companie: Russmedia Tech

Jobul Insotitori de zbor este incadrat in categoria Hoteluri / Turism full-time

Locul de munca Insotitori de zbor a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
14 Nov

Job pe vase de croaziera

Bucuresti

Aceasta este ultima ta sansa pentru a pleca in acest sezon! Serviciile sunt oferite gratuit, fara comisioane sau taxe! Cazarea si mesele sunt asigurate de angajator.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platitDetalii Companie:Josb4Hotels.ro - primul portal cu oferte de locuri de munca strict in domeniul hotelier. Publicarea anunturilor de angajare este gratuita, precum si.

Companie: Russmedia Tech

Jobul Job pe vase de croaziera este incadrat in categoria Vase croaziera (fluvial) full-time

Locul de munca Job pe vase de croaziera a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Cautam Au pair pentru Olanda

Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Strainatate Olanda

neta, LUNARA de MINIM 300eur pentru basic au pair si 340eur pentru au pair cu peste 500 ore de experienta sau cu diploma in domeniu *camera privata cu 3 mese incluse; *transport gratuit pana in Olanda *training course in Olanda in valoare de 270euro platit de familia gazda (1hr au pair training, 2 hrs dutch language), pentru durata de 7 saptamani, 21 de ore in total) *activitati sociale si.

Companie: BRG

Jobul Cautam Au pair pentru Olanda este incadrat in categoria BabySitter / Menaj / Servicii curatenie, full-time

Locul de munca Cautam Au pair pentru Olanda a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
13 Nov

Referent cu limba romana si germana pentru proiecte regionale de recrutare

BUCURESTI, -TOATE ORASELE-, -STRAINATATE-

Pozitia este potrivita pentru un absolvent Locul : KopANDegrave;ianska 8-10, 85101 Bratislava Remunerare: 750 - 900 EUR/luna Responsabilitatile candidatului : -Punerea in aplicare a proiectelor de recrutare din RomANDacirc;nia ANDndash; publicarea anunturilor, comunicarea cu solicitantii din Romania, cautarea agentilor de recrutare, cautarea noilor metode de recrutare a lucratorilor din.

Companie: NetJobs

Jobul Referent cu limba romana si germana pentru proiecte regionale de recrutare este incadrat in categoria Administrativ, Marketing, Publicitate/PR, Resurse Umane, Secretariat/Administrativ full-time

Locul de munca Referent cu limba romana si germana pentru proiecte regionale de recrutare a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
04 Nov

Personal vas de croaziera

Bucuresti

internationala reprezinta un avantaj. - Experienta anterioara pe nave nu este necesara. - Varsta minima: 21 de ani.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platitDetalii Companie:Josb4Hotels.ro - primul portal cu oferte de locuri de munca strict in domeniul hotelier. Publicarea anunturilor de angajare este gratuita, precum si toate serviciile pentru candidati. .

Companie: Russmedia Tech

Jobul Personal vas de croaziera este incadrat in categoria Hoteluri / Turism full-time

Locul de munca Personal vas de croaziera a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 344 locuri de munca ( locuri de munca pentru minori ) in bucuresti , afisate in 35 pagini.