Joburi lidl sector 4 in bucuresti

Cauta in 1 locuri de munca lidl sector 4 in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

23Aug
07 Aug
Tendering Manager
Bucuresti Romania

bid might be a plus: Penny, Lidl, Praktiker type);  Broad experience across various domains;  Excellent written and oral presentation skills;  Ability to work under extremes of pressure;  Excellent time management and ability to prioritise a busy schedule and workload;  Highly organised and with a keen eye for detail;  Team player, demonstrate a positive attitude to lead. Mai mult

Companie: Adecco Romania

Jobul Tendering Manager este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Tendering Manager a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca lidl sector 4 in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.