Joburi lidl ro in bucuresti

Cauta in 3 locuri de munca lidl ro in bucuresti in 2016

26 Jan
Junior Accountant - part-time
Bucuresti

Candidatul ideal Avem nevoie de un Junior Accountant care sa tina evidenta documentelor contabile si sa ne traga de maneca atunci cand este vorba de plati sau incasari. Aplica la hr@inspiregroup.ro si vino in echipa noastra daca esti la inceput de drum, iti plac cifrele si esti o persoana foarte bine organizata.

Ce vrem de la tine? - Sa ai studii superioare in curs de desfasurare in domeniul financiar/contabil;- Sa cunosti legislatia in vigoare in domeniul financiar-contabil;- Sa fii o persoana foarte bine organizata si perseverenta in munca rutiniera;- Sa dai dovada de capacitate de analiza, sinteza si interpretare;- Sa detii excelente abilitati de comunicare verbala si scrisa;- Sa fii o persoana proactiva, capabila de a lua initiativa;- Sa fii familiar cu operarea PC (Internet,Word,Excell,Outlook) - nivel mediu. Descrierea jobului Care vor fi atributiile tale? - Vei emite si inregistra facturile catre clienti;- Vei intocmi si vei urmari avansurile spre decontare;- Vei urmari citeste mai mult
Companie
Inspire Group
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Vanzari Vanzari Logistica Administratie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Project Manager
Bucuresti

CANDIDATUL IDEAL: You will be working in a highly motivated, performance driven environment favouring personal communication, collaboration and support; over hierarchy and isolation. English is a must as the majority of our projects will be with UK clients. We are looking to create the ideal work environment.

RESPONSABILITATI / BENEFICII: As Project Manager, you'll assist with Project Implementation & Controls including the overall project management of code development, unit testing, production implementation and post production support of designated/identified projects - making sure it adheres to project & systems development lifecycle methodologies currently in place. Key Responsibilities • Act as gatekeeper to ensure that all milestone deliverables meet with defined standards. Deliverables include requirement definitions, functional specification, architecture design, technical specifications, release notes, installation guides, solution summary, and other documentation. • citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
04 Feb
Angajam Coordonator, Lucrator Comercial si Casier,
Bucuresti, Sectorul 2

pentru magazine Shop & Go Mega Image sectoarele 2 si 3. Cerinte: - experienta in domeniu; - seriozitate, punctualitate; - dorinta de a invata lucruri noi si evident de a promova; - experienta anterioara intr-un magazin MIC.RO, Mega Image, Lidl, constituie un avantaj.

Oferim: - training la unul din magazinele noastre; - conditii legale de munca; - pachet salarial atractiv(acesta se negociaza in functie de experienta in domeniu); - bonusuri de performanta si posibilitatea de a promova; - program in doua schimburi si nu numai; Programari interviuri numai la numarul de telefon afisat.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08Feb