Cauta in 1 locuri de munca lidl ro in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

27 Sep
Rockstar Web Developer! (Full-time or Freelance)
Bucuresti

We work with brands such as Lidl, Heidi, Caroli, Gerovital or Samsung to create meaningful online experiences through websites, applications and campaigns that empower millions of Romanians every day. In 2013 we won 1st, 2nd and 3rd place at Internetics for Best Design. Our Development Division has built complex projects that served the BBC, the London Olympics 2013 and the Webys 2013. Our. Mai mult

Companie: NetJobs

Jobul Rockstar Web Developer! (Full-time or Freelance) este incadrat in categoria IT Software, IT Software full-time

Locul de munca Rockstar Web Developer! (Full-time or Freelance) a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Ai cautat locuri de munca lidl ro in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.