Joburi la casa de copii in bucuresti

Cauta in 110 locuri de munca la casa de copii in bucuresti in 2014

20 Nov
Ingrijire de un domn la casa pe pamant langa Hamburg
BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE- Hamburg

Cautam o ingrijitoare cu limba germana pentru un domn de 84 ani (75kg, 172cm) la casa pe pamant in oraselul Reinbek (20 km de Hamburg). Domnul locuieste singur, se misca cu ajutorul rolatorului si bastonului, a suferit de cancer, are o dementa usoara, are pierderi de memorie. Nu are incontinenta, domnul este vizitat de serviciul Pflegedienst.

Ingrijitoarea va avea la dispozitie propria camera si acces la internet. <br>Perioda: 3 luni <br>Data ANDamp;238;nceperii: 31.10.2014 <br>Locul: Reinbek, Germania <br>Pentru informatii despre nivelul remunerarii va rugam sa ne contactati <br> <br>Va oferim: <br>-Imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca in Germania <br>-Venit stabil si regulat <br>-Plecari pe termine de 1-3 luni, si o luna vacanta platita <br>-Oportunitatea de a alege din oferte noastre dupa propriile cerinte <br>-Posibilitatea de a lucra imediat si fara taxe de mediere <br>-Ajutor in orice citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE BabySitter/Menaj/Curatenie Healthcare Medicina/Stomatologie Sanatate
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Ingrijire de doamna la casa in Berlin
BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE- Berlin

Cautam o ingrijitoare cu limba germana pentru o doamna de 94 ani (160cm, 65kg) la casa pe pamant in Berlin. Doamna are dementa, hipertensiune si incontinenta. Mobilitate redusa, se misca cu ajutorul bastoanelor. <br> <br>Perioda: 2 luni <br>Data inceperii: 15.12.

2014 <br>Locul: Berlin, Germania <br> <br>Va oferim: <br>-Imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca in Germania <br>-Venit stabil si regulat <br>-Plecari pe termine de 1-3 luni, si o luna vacanta platita <br>-Oportunitatea de a alege din ofertele noastre dupa propriile cerinte <br>-Posibilitatea de a lucra imediat si fara taxe de mediere <br>-Ajutor in orice situatii ce intervin pe parcursul aflarii in strainatate (la locul de munca) <br>Cerinte fata de candidat: <br>-Cunoasterea limbii germane la nivel conversational (minimum A2) <br>-Experienta in ingrijire persoane varstnice <br>-Inregistrarea in agentia noastra citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
BabySitter/Menaj/Curatenie Healthcare Sanatate Asistenta sociala Medicina/Stomatologie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Ingrijire la casa pe pamant in apropriere de Hamburg
BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-

Cautam o ingrijitoare cu cunostinte de limba germana pentru o pereche (sot si sotie) ce traiesc la casa pe pamant in orasul Norderstedt, doar la 20 km de Hamburg. Doamna are 71 ani, 55 kg, 160 cm, la moment nu este inclusa in niciun nivel de ingrijire, este mobila, are slabiciune senila, psihic este in regula, nu are incontinenta si nu necesita atentie pe timp de noapte.

Sotul ei nu necesita ingrijire. <br> <br>Perioda: 3 luni <br>Data inceperii: 1.11.2014 <br>Locul: Norderstedt, Germania <br>Pentru informatii despre nivelul remunerarii va rugam sa ne contactati <br> <br>Va oferim: <br>-Imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca in Germania <br>-Venit stabil si regulat <br>-Plecari pe termine de 1-3 luni, si o luna vacanta platita <br>-Oportunitatea de a alege din oferte noastre dupa propriile cerinte <br>-Posibilitatea de a lucra imediat si fara taxe de mediere <br>-Ajutor in orice situatii ce citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE BabySitter/Menaj/Curatenie Healthcare Medicina/Stomatologie Sanatate
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
03 Nov
Angajare/Colaborare personal curatenie la Asociatii de Proprietari (scara bloc).
BUCURESTI

Oferta Speciala Curatenie Blocuri nr. 1. <br>Contact: <br>www.pastrambloculcurat.aaz.ro <br>www.curatenieblocuri.aaz.ro <br>www.curatenieblocuri.freeweb.ro <br>Oferta <br>Catre <br>Asociatia de Proprietari/Locatari. <br>servicii curatenie <br>In atentia dvs. : <br>Pretul final cuprinde urmatoarele : <br>-forta de munca.

<br>-materiale ( Sano, Pons, Asevi ). <br>-salariu pentru 1-2 operator/prestator. <br>-taxe si impozite. <br>-fara materiale antiderapante. <br>Operatiunile de curatenie care se vor executa pentru asociatia de proprietari sunt urmatoarele : <br>Imobil compus din parter + nivele / etaje + subsol + garaj + etaj tehnic + parcare. <br>( daca toate cele scrise exista la imobil ). <br>-maturat / spalat / scara /parter / holuri /casa scarii / lift - 1 / 2 zile / saptamana. <br>-curatare / stergere geamuri / oglinzi / liftul / usa acces bloc - zilnic. citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Achizitii/Aprovizionare Administrativ ALTELE
Tipul jobului
part-time
Aplica la job Detalii job
28Nov
21 Nov
Operator Casa de Pariuri
Bucuresti

Liceu, Scoala postliceeala

Detalii Companie:
Bet Cafe Arena este o companie romaneasca organizatoare de jocuri de noroc care isi propune sa devina un nume de referinta pe piata romaneasca de profil. Bet Cafe Arena ofera clientilor sai un nou concept de agentie, gandita ca un centru de divertisment.

Astfel, in agentiile noastre clientii au posibilitatea de a paria pe evenimente sportive dintre cele mai variate sau de a juca la masini electronice cu castiguri, beneficiind in acelasi timp de servicii de calitate de tip cafenea in majoritatea agentiilor.
Companie
Bet Cafe Arena
Categoria jobului
Comert
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
14 Nov
Operator casa de amanet si schimb valutar
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 23-10-2014

Responsabilitati efectueaza operatiuni de schimb valutar

* intocmeste documentele specifice operatiunilor de schimb valutar

* evalueaza bunurile clientilor oferite in vanzare sau amanet

* intocmeste contractele-cadru de amanet/vanzare

* intocmeste documentele specifice vanzarii

* intocmeste

registrul de casa

* verifica si comunica periodic starea cursurilor valutare si cotatiile valorice aur/argint
Cerinte Cautam persoane dinamice, serioase, punctuale, cu simtul responsabilitatii, studii medii sau superioare finalizate, aspect fizic ingrijit, competente minime de utilizare PC WINDOWS, abilitati de comunicare, amabile si active, nu este necesara experienta, se asigura pregatirea.
Beneficii Oferite Bonuri de masa
Comision
Descrierea firmei CreditAmanet este o institutie financiara infiintata in luna Septembrie a anului 2008.In numai 4 ani compania a citeste mai mult
Companie
Credit Amanet
Categoria jobului
Serviciu Clienti
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
03 Nov
Operator casa de amanet si schimb valutar
BUCURESTI

Responsabilitati;efectueaza operatiuni de schimb valutar* intocmeste documentele specifice operatiunilor de schimb valutar * evalueaza bunurile clientilor oferite in vanzare sau amanet,Cerinte:Cautam persoane dinamice, serioase, punctuale, cu simtul responsabilitatii, studii medii sau superioare finalizate, aspect fizic ingrijit, competenANDamp;355;e minime de utilizare PC WINDOWS,

abilitaANDamp;355;i de comunicare, amabile ANDamp;351;i active, nu este necesara experienANDamp;355;a, se asigura pregatirea.

Detalii Companie:
Magazin online de cadouri pentru barbati www.myman.ro <br>Punem la dispozitia clientilor nostri o colectie de obiecte cu totul aparte, obiecte de decor care pun in valoare orice coltisor al casei sau biroului, obiecte care se pot constitui in cadouri inspirate pentru partenerii dvs. de afaceri.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
22 Nov
Ingrijire de o doamna mobila in Bremen
BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-

Cautam o ingrijitoare cu cunostinte de limba germana pentru o doamna mobila de 85 ani (160cm, 56kg) la casa pe pamant in Bremen. Doamna are o dementa incepatoare, si este dezorientata. Este necesara si ingrijirea pe timp de noapte. <br> <br>Perioda: 3 luni <br>Data inceperii: 7.11.

2014 <br>Locul: Bremen, Germania <br> <br>Pentru informatii despre nivelul remunerarii va rugam sa ne contactati <br> <br>Va oferim: <br>-Imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca in Germania <br>-Venit stabil si regulat <br>-Plecari pe termine de 1-3 luni, si o luna vacanta platita <br>-Oportunitatea de a alege din ofertele noastre dupa propriile cerinte <br>-Posibilitatea de a lucra imediat si fara taxe de mediere <br>-Ajutor in orice situatii ce intervin pe parcursul aflarii in strainatate (la locul de munca) <br>Cerinte fata de candidat: <br>-Cunoasterea limbii germane la nivel conversational citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE BabySitter/Menaj/Curatenie Healthcare Medicina/Stomatologie Sanatate
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
22 Nov
Familii din UK selecteaza BONE. Salarii de pana la 1200 Lire/luna
BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Galati, Braila

Vrei sa lucrezi in Anglia? Studline iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK! <br> <br>Selectam URGENT Bone pentru diferite familii din Anglia. <br> <br>Salariile sunt de pana la 1200 Lire sterline/luna.

<br> <br>Responsabilitati: <br>- ingrijirea si supravegherea copiilor, <br>- intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca al acestora. <br> <br>In baza unui acord comun, Bona poate acorda ajutor in cadrul gospodariei, constand intr-un menaj usor, ajutor la pregatirea meselor etc. <br> <br> <br>Cerinte: <br>- cunoasterea limbii engleze la nivel bun/foarte bun; <br>- cazier curat; <br>- experienta in ingrijirea copiilor constituie avantaj la selectie. <br> <br>O persoana iubitoare, afectuoasa, calma si cu simt mare de raspundere, cu abilitati bune de comunicare este profilul cautat de familie.

Detalii citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
BabySitter/Menaj/Curatenie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS. <br>Prin contract individual de munca. <br>(cititi cu atentie este important sigur). <br>Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit). <br>1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text : <br>-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail). <br>oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text : <br>-pachet office SANO 1 cu 13 produse. <br>-pachet office SANO 2 cu 7 produse. <br> 2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti
Tipul jobului
part-time
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 110 locuri de munca ( la casa de copii ) in bucuresti , afisate in 11 pagini.