Joburi firme de constructii angajari in bucuresti

Cauta in 58 locuri de munca firme de constructii angajari in bucuresti in 2016

09Feb
03 Feb
Inginer vanzari constructii
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Responsabil, dinamic, rezistent la stres, cu abilitati de analiza si planificare, ,capacitate de invatare si adaptare la situatii noi, perseverent cu spirit de observatie si atent la detalii flexibilitate , rezistenta la efort intelectual, perseverenta, creativitate, capacitatea de a lua decizii, aptitudini in vanzari . Descrierea jobului Coordonarea executiei lucrarilor de hidroizolatii Responsabilitati: - asistenta tehnica la punerea in opera a materialelor pe santier, intocmirea necesarului de materiale si utilaje, coordonarea echipelor de muncitori aflate in subordine, intocmirea actelor necesare in interiorul santierului. - urmarirea executiei constructiei conform planselor din citeste mai mult
Companie
S.C TEHNO MILUCON S.R.L
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Inginerie Vanzari Vanzari Constructii Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jan
Agent de vinzari Bucuresti si Pitesti
Bucuresti Pitesti

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Absolvent studii superioare sau medii (preferabil tehnice).Experienta in vanzari constituie un avantaj.

Cunostinte bune de Excel, calcul tehnic si calcul financiar.Spirit organizatoric cu abilitati de negociere si comunicare.Persoana responsabila, serioasa si cu spirit de echipa.Permis auto categoria B. Descrierea jobului Indeplinarea planului de vanzari si a celorlalte activitati implicate: prospectarea pietei, administrarea prospectilor in baza de date, negocierea ofertelor, semnarea si monitorizarea contractelor.Salariu si bonusuri motivante. Autoturism, telefon si bonuri de masa. Traininguri de vanzari.Mediu de lucru placut intr-o echipa de vanzari tanara, dinamica si unita. Descrierea citeste mai mult
Companie
mca
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Transport / Distributie Vanzari Vanzari Transport Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
POSTURI NOI IN CONSTRUCTII, STRAINATATE
Bucuresti, Strainatate

Descrierea companiei Companie acreditata de ITM, pentru Plasarea Fortelor de Munca Germania si Austria Descrierea postului Angajari 2013 cu Permis de Munca pe Germania la Firma de Constructii Civile.Acceptam meseriasi cu experienta de minim un an sau cu calificare.Contracte pe perioada nedeterminata. Cerintele postului Cazarea si masa asigurata de catre angajator.

Impozitul pe venit si asigurarea medicala platita de angajator. Experienta. Spirit de echipa. Disponibilitate de plecare la sfarsitul lunii Iulie si inceputul lunii August. Transport asigurat. Cerem si oferim seriozitate.
Companie
Recruitment Company
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
09Feb
29 Jan
Director zonal de vanzari
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 5 ani experienta in Constructii / Instalatii, Vanzari Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal - experienta in domeniu min.

7 ani si minim 5 ani in relatii B2B cu companii mari - experienta in vanzarea consultativa- cursuri de vanzari si management - capacitate de gestionare echipa de vanzari pentru urmarire activitatea si cresterea rezulatatelor la nivel individual si de echipa- experienta in dezvolatrea brandului companiei in piata- responsabilitate si eficienta- abilitati de comunicare, vanzare si negociere la nivel de B2B si pe proiecte individuale cu sustinere in licitatii sau cu companii mari - disponibilitate de deplasari in teren max 50% din timp- absolvent profil tehnic Descrierea jobului - imbogatirea portofoliului de clienti si dezvoltarea unei retele citeste mai mult
Companie
Amass Confort Systems Srl
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Vanzari Vanzari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
07 Feb
Colaborator pe baza de comision si Manager tehnic si vanzari
Bucuresti, Sectorul 2

Colaborator pe baza de comision si Manager tehnic si de vanzari pe baza de comision (isi creaza si coordoneaza echipa) Vrei sa iti gasesti o activitate care sa-ti suplimenteze venitul? Ai incredere in capacitatile tale de om de vanzari? Atunci colaboreaza cu noi, deoarece acum cautam colaboratori in toata Romania in regim de comision.

Cerinte - persoane cu experienta in vanzari, dar si cu pasiune pentru comunicare, capabile sa-si atraga si sa consilieze clientii ; - firme sau agenti comerciali care activeaza deja in domeniul vanzarilor de materiale pentru instalatii, materiale de constructii etc, si vor sa oferteze produsele si serviciile noastre in portofoliul actual; - persoane cu spirit antreprenorial, colaboratori care vor sa-si construiasca propria afacere fara riscuri si fara parcurgerea etapelor deschiderii unei afaceri, care cere investitii economice si mult timp ; - persoane fizice autorizate sau firme care activeaza intr-unul din urmatoarele domenii sau domenii conexe: citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Firma constructii angajez instalatori sanitare termice montat obiecte
Bucuresti, Sectorul 1

Firme de constructii angajeaza instalatori sanitari termice si montat obiecte. Se ofera conditii de lucru si salariu motivant. Trebui finalizate urgent 25 de apartamente cu instalatiile si montat obiectele sanitare. .

Firme de constructii angajeaza instalatori sanitari termice si montat obiecte. Se ofera conditii de lucru si salariu motivant. Trebui finalizate urgent 25 de apartamente cu instalatiile si montat obiectele sanitare.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Sef santier constructii / instalatii
Bucuresti Ilfov

Candidatul ideal Persoana responsabila, punctuala, organizata, capabila sa conduca o echipa de cel putin 10 oameni, foarte bune cunostiinte tehnice in domeniul constructiilor si instalatiilor (in special a instalatiilor electrice), diponibil la deplasari in tara.

Descrierea jobului -coordonarea lucrarilor si a echipei de muncitori-respectarea proiectelor si a termeneor limita-intocmirea situatiilor de lucrari si a rapoartelor catre superiori-mentinerea unei bune colabororari atat cu beneficiarii cat si cu colegii / superiorii-aplicarea cunostiintelor tehnice si a legislatiei in vigoare-deplasarea in tara la santierele societatii Descrierea companiei Grup de firme care activeaza in domeniul constructiilor si instalatiilor cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.
Companie
Karmada Com S.R.L.
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Operator de Ansamblator (masini CNC)
Bucuresti

Candidatul ideal Angajam pentru partenerul nostru, unul dintre cele mai puternice unitati de productie in Europa, reprezentat in 19 tari, dar si in China, Japonia, India, SUA si Canada.

Cerinte: - Studii medii (liceu, scoala tehnica, scoala profesionala);- Cunostinte de limba engleza prezinta un avantaj;- Experienta anterioara, de preferat ca lacatus montator, confectioner structuri metalice, tamplar, sudor, prelucrator metale feroase si neferoase prin aschiere si/sau deformare plastica;- Experienta tehnica si abilitatea de lucru cu desene tehnice reprezinta un avantaj;- Abilitati de lucru pe masini de prelucrare metale, strung, freza, sudura, masini de gaurit, filetat, etc.;- Abilitati de manfacturier;- Usurinta in utilizarea instrumentelor clasice de masurare;- Dexteritate si simt practic;- Interesul in dezvoltarea unei cariere pe termen lung;- Posibilitatea de a dezvolta in interiorul companiei, atat cunostintele tehnice, cat si cele de engleza prin efectuarea de instruiri platite citeste mai mult
Companie
APT RESOURCES & SERVICES SRL
Categoria jobului
Altele Auto / Echipamente Specialisti / Tehnicieni Service auto Tehnician Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
angajari in CONSTRUCTII Bucuresti
Calarasi Bucuresti

Societate de constructii case si blocuri din Bucuresti angajez in conditii avantajoase, zidari,dulgheri,fierari si izolatori cu experienta. Rog seriozitate ! .

Societate de constructii case si blocuri din Bucuresti angajez in conditii avantajoase, zidari,dulgheri,fierari si izolatori cu experienta. Rog seriozitate !
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Angajari
Bucuresti, Sectorul 4

Descriere companie: VALMET ACTIV INTERNATIONAL este o companie de constructii cu capital privat. Descriere job: Angajam pentru lucrari in Bucuresti, Brasov si Constanta: - inginer proiectant instalatii - rigipsar - montator gresie-faianta-marmura - zugrav - dulgher - fierar - zidar Beneficii Oferite Pachet salarial motivant; Contract de munca-perioada nedeterminata; Mediu de lucru

competitiv-profesionsit; Rugam, cei interesati sa lase CV-ul pe mail.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 58 locuri de munca ( firme de constructii angajari ) in bucuresti , afisate in 6 pagini.