Joburi firme de constructii angajari in bucuresti

Cauta in 4 locuri de munca firme de constructii angajari in bucuresti in 2015

26 Sep
POSTURI NOI IN CONSTRUCTII, STRAINATATE
Bucuresti, Strainatate

Descrierea companiei Companie acreditata de ITM, pentru Plasarea Fortelor de Munca Germania si Austria Descrierea postului Angajari 2013 cu Permis de Munca pe Germania la Firma de Constructii Civile.Acceptam meseriasi cu experienta de minim un an sau cu calificare.Contracte pe perioada nedeterminata. Cerintele postului Cazarea si masa asigurata de catre angajator.

Impozitul pe venit si asigurarea medicala platita de angajator. Experienta. Spirit de echipa. Disponibilitate de plecare la sfarsitul lunii Iulie si inceputul lunii August. Transport asigurat. Cerem si oferim seriozitate.
Companie
Recruitment Company
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
10 Oct
Inginer constructor
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 09-10-2015 Responsabilitati Experienta in constructii industriale si civile, sa se fi ocupat de partea de investitii a unor lucrari constructii cu toate responsabilitatile aferente acestei sarcini: negociere contracte furnizori,urmarirea derularii contractelor si a lucrarilor de executie ce se efectueaza corespunzator contractelor de executie incheiate,intocmire devize lucrari

executie, receptie lucrari, incheiere proces-verbal final de executie lucrari,urmarirea garantiei de buna executie si incheierea procesului verbal final de executie, cunoasterea conditiilor si relatiilor de lucru cu autoritatile in ce priveste lucrarile de constructii si autorizarile necesare. Efectuarea lucrarilor de intretinere, reparatie, imbunatatire atunci cand acestea fac obiectul unui proiect de investitie, dezvoltare sau alte extinderi care au loc la obiectivele de la sediu sau alte puncte de lucru. Intomirea si indeplinirea unui plan de mentenanta la obiectivele date in exploatare in citeste mai mult
Companie
AIS PRODIMPEX
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
30 Sep
Angajam oameni pentru munca in strainatate
Bucuresti Strainatate

Ingrijitori de cai si gospodarii, exploatari forestiere mai ales drujbisti, barbati apti de munca in constructii,sudori si lacatusi confectii metalice, muncitori in industria auto la cablaje, curieri pe microbuse, sunt contractele avizate de statul austriac pentru 55 de persoane ce doresc si se pricep la unul dintre aceste posturi.

Se puncteaza pe persoanele ce au capacitatea si dorinta de a face ore suplimentare, fiindca in aceasta perioada se munceste foarte mult dar sunt si platite bine. Angajam atat femei cat si barbati, iar seriozitatea reprezinta elementul cheie pentru angajare. Crezi ca te descurci Facem 55 de angajari acum, se pleaca in decursul lunii acesteia. Contacteaza ne!
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
10Oct
20 Sep
RESPONSABIL VANZARI PROIECTE
Bucuresti,

Descrierea companiei Asociatia Nationala a Recrutorilor (A.N.R.) este o organizatie profesionala non-profit, infiintata in anul 2010. Descrierea postului Asociatia Nationala a Recrutorilor recruteaza RESPONSABIL VANZARI PROIECTE pentru un grup de companii specializat in constructii cu sediul langa Bucuresti, aproximativ 20 km.

Responsabilitati: - identificare proiecte si oportunitati de vanzare la nivel national; - dezvoltare colaborare cu arhitecti, proiectanti, antreprenori, investitori, institutii publice; - promovare produse si solutii complete in domeniul investitiilor civile, industriale, infrastructura sau mediu; - negociere si contractare; - gestionare vanzare pe proiectele identificate; - coordoneaza echipa de proiect din subordine; - bugetare si raportare stadii proiecte; - raportare nivel piata. -administrarea portofoliului de clienti; -prezentarea, promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei; -urmarirea citeste mai mult
Companie
Asociatia Nationala a Recrutorilor
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job