Joburi femei necalificate in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca femei necalificate in bucuresti in 2015

27Nov
20 Nov
Interviu -Bucuresti pt UK
Full time Bucuresti

Bilet de avion platit de angajator, 6.45 lire pe ora, interviu cu reprezentanti din Anglia, in august 2014, Barbati si femei pentru ingrijire batrani. Cerinte - limba engleza la nivel conversational - disponibilitate de alucra cu batrani sau persoane bolnave - calficarea nu este obligatorie. Primul pas este trimiterea unui CV in limba engleza.

Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:M&G Gabi Recruiting este o companie cu standarde inalte de transparenta si eficacitate ce are ca obiectiv identificarea unui loc de munca in Anglia pentru persoane calificate si necalificate, in diferite domenii, in functie de experienta, nivel de limba engleza si motivatie individuala. M&G Gabi Recruiting este acreditata de Ministerul Muncii.
Companie
M&G GABI RECRUITING
Categoria jobului
Au pair / Babysitter / Curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Nov
Joburi Anglia - engleza de baza
Bucuresti Strainatate Anglia

Joburi Anglia - engleza de baza Odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna vin si joburile cu criterii flexibile, drept pentru care, in momentul de fata, recrutam persoane (barbati si femei) cu nivel de baza al limbii engleze, pentru posturi necalificate in depozite, in zona Stoke on Trent. Posturile sunt disponilibe doar saptamana aceasta, plecarile avand loc saptamana viitoare.

Salariul incepe de la 7.20 lire / ora, crescand in functie de ture, ore suplimentare, productivitate etc. Recrutarile se realizeaza pe baza de interviu. Veti fi contactati de unul dintre consultantii dumneavoastra pentru programare la un interviu in cadrul carora se vor discuta toate detaliile. Va dorim succes!Cerinte:NecalificatDetalii Companie:We are professional recruitment consultants specialized in providing and sourcing permanent and temporary personnel for the Automotive Industry, Electronic Industry and Internet Sales Companies in the United Kingdom.
Companie
Recruitment UK
Categoria jobului
Transport Logistica/Coordonator logistica; Transport Logistica/Sef depozit; Transport Logistica/Sofer Transport Prestari servicii
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
27Nov