Joburi fara experienta in bucuresti

Cauta in 327 locuri de munca fara experienta in bucuresti in 2014

13 Nov

Slot Attendant / Fara Experienta

BUCURESTI ROMANIA

inregistrata in Registrul National de Evidenta a Agentilor de Munca Temporara cu nr. 42." Companie Lugera & Makler SRL Posturi disponibile 10 Domeniu Secretariat / Administrativ Serviciu Clienti Vanzari Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Facultate (in curs) Facultate (absolvent) Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA .

Companie: Lugera Makler SRL

Jobul Slot Attendant / Fara Experienta este incadrat in categoria Secretariat / Administrativ full-time

Locul de munca Slot Attendant / Fara Experienta a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
05 Nov

Maseoza cu sau fara experienta pentru masaj de relaxare la domiciliu

BUCURESTI

Caut maseoza (studenta de preferinta) cu sau fara experienta pentru masaj de relaxare la domiciliu 5 sedinte pe saptamana angajare permanenta nivel incapator mediu disponibilitate zilnica dupa ora 17Detalii Companie:firma de intretinere corporala si studio de bronzare .

Companie: NetJobs

Jobul Maseoza cu sau fara experienta pentru masaj de relaxare la domiciliu este incadrat in categoria Entertainment full-time

Locul de munca Maseoza cu sau fara experienta pentru masaj de relaxare la domiciliu a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Hostess online cu/fara experienta

Bucuresti,

Descrierea companiei activitate it Descrierea postului Esti in cautarea unui loc de munca care sa-ti asigure siguranta financiara ? Noi iti garantam acest lucru. Studio profesional, angajeaza hostess online cu salariu consistent + comisioane atractive, zona centrala, training, posibilitate cazare, mediu de lucru placut. Posibilitate de castig imediata ! Acorda-ti o sansa si vino la interviu.

Companie: glossystudio

Jobul Hostess online cu/fara experienta este incadrat in categoria Altele, Internet, Saloane de infrumusetare, Sampling / Hostess, Secretariat, full-time

Locul de munca Hostess online cu/fara experienta a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Agent imobiliar (cu sau fara experienta)

Bucuresti

Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Biema Imobiliare intermediaza inchirieri si vanzari-cumparari de apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale si ofera servicii profesionale de consultanta imobiliara si juridica. Firma noastra dispune de o baza de date cuprinzatoare actualizata zilnic. Consilierii nostri va stau la dispozitie 24 / 24 si va vor ajuta sa gasiti solutia.

Companie: Biema Imobiliare

Jobul Agent imobiliar (cu sau fara experienta) este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Agent imobiliar (cu sau fara experienta) a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
24Nov
13 Nov

Ingrijire persoane varstnice Germania! Fara comision!

Bucuresti Strainatate Germania

de limba germana 3 luni experienta in domeniu   Avantaje: cursuri de calificare cursuri de perfectionare a limbii germane permis auto     Cerinte:Asistenta casnica si ingrijire.Beneficii suplimentare:Oferim : - conditii legale de munca si salarii atractive - transport asigurat - cazare si masa - asigurare medicala Anuntul este valabil pentru toata.

Jobul Ingrijire persoane varstnice Germania! Fara comision! este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Ingrijire persoane varstnice Germania! Fara comision! a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
09 Nov

ANGAJAM VANZATOARE CU EXPERIENTA

Bucuresti,

Va rugam trimiteti CV+foto la adresa de mail fioreromania@yahoo.ro. Tel: 0722.135.022 Cerintele postului Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, pentru a corespunde cerintelor noastre si anume; sa aiba experienta in acest domeniu(obligatoriu), sa fie o fire sociabila, fara obligatii(copil mic), sa nu fie studenta. Cerem si oferim multa seriozitate. .

Companie: FIORE ROMANIA

Jobul ANGAJAM VANZATOARE CU EXPERIENTA este incadrat in categoria Vanzari / Comert, full-time

Locul de munca ANGAJAM VANZATOARE CU EXPERIENTA a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Asistenti Medical chiar si fara PIN!

-STRAINATATE-, BUCURESTI, -TOATE ORASELE-

cardului o sa fiti plasati fara contra cost ca Asistenti Medicali! - Salariu pentru Asistenti Medicali este intre ANDpound;12 - ANDpound;16 pe ora, ANDpound;1920 - 2560 (~10560 - 14080 lei) pe luna cu 40 ore pe saptamana. Orele suplimentare sunt platite in plus. - Salariul pentru Ingrijitori persoane in varsta in camin de batrani este intre ANDpound;7.50 - ANDpound;8 pe ora, ANDpound;1200 -.

Companie: NetJobs

Jobul Asistenti Medical chiar si fara PIN! este incadrat in categoria ALTELE, Asistenta sociala, Farmacii, Healthcare, Medicina/Stomatologie full-time

Locul de munca Asistenti Medical chiar si fara PIN! a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
05 Nov

HIDROIZOLATORI FRANTA-FARA COMISION

-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, BUCURESTI, Constanta, Galati, Ramnicu Valcea, Tulcea Franta

recipienti mari. Cerinte: -experienta 5 ani -limba franceza ANDndash; nivel mediu, avansat NU SE PERCEPE NICI UN FEL DE COMISION HIDROIZOLATOR FRANTA Locuri disponibile : 15 Locatie - Franta ( Perpignan ) Cazare - asigurata Transport ANDndash;asigurat Salariu - 8 ANDeuro;/h normala si 9 ANDeuro;/h suplimentara Durata contractului de munca : 6 luni Timp de lucru : 8 ore/zi ,5.

Companie: NetJobs

Jobul HIDROIZOLATORI FRANTA-FARA COMISION este incadrat in categoria ALTELE, Constructii/Amenajari, Reparatii, Service full-time

Locul de munca HIDROIZOLATORI FRANTA-FARA COMISION a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
23 Nov

Agent Asigurari

BUCURESTI ROMANIA

pozitive, dinamism; - Corectitudine, seriozitate; Beneficii Oferite - Pachet motivant de beneficii Descrierea firmei Societate de intermediere in Asigurari Companie Car Asigurari Agent de Asigurare SRL Posturi disponibile 4 Domeniu Asigurari Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA .

Companie: Car Asigurari Agent de Asigurare SRL

Jobul Agent Asigurari este incadrat in categoria Asigurari full-time

Locul de munca Agent Asigurari a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov

Cautam dansatoare pentru Club The Buddhist Bucuresti

Bucuresti România

si/sau hostess cu sau fara experienta, te invitam sa ne faci o vizita la Club The Buddhist din Bucuresti, care are acelasi sistem de lucru si castig precum Cluburile din Anglia, SUA, Canada, Caraibe, Scotia sau Irlanda. Program de lucru 5 seri pe saptamana, castig posibil lunar de pana la 5000 de Euro, cazarea asigurata gratuit de catre angajator. Se cere tinuta eleganta de seara, .

Jobul Cautam dansatoare pentru Club The Buddhist Bucuresti este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment full-time

Locul de munca Cautam dansatoare pentru Club The Buddhist Bucuresti a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job

Au fost gasite 327 locuri de munca ( fara experienta ) in bucuresti , afisate in 33 pagini.