Joburi fara experienta in bucuresti

Cauta in 801 locuri de munca fara experienta in bucuresti in 2016

10Feb
02 Feb
Operatori Call-Center - cu & fara experienta
Str. Mihail Sebastian nr. 130, Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania

Alege sa faci parte din echipa de vanzari SanGreen (parte a grupului Harrison) si job-ul tau va deveni un hobby pentru tine!- Angajam Operatori Call-Center, cu si fara experienta pentru promovare prin telefon de produse naturiste!Din partea ta, ne-am dori:- entuzism maxim- interes pentru un job de lunga durata, in cadrul caruia sa te poti dezvolta profesionalCe iti oferim?- training de produs si

training de vanzari platit in prima saptamana de la angajare- pachet salarial incluzand salariu net fix (indiferent de rezultate) + comision de vanzari (bazat pe performanta)- sistem de bonusare motivant si tangibil- program part-time de 4 sau 6 ore /zi, L-V dar si full-time de 8 ore/zi- instrumente de lucru performante- colegi tineri si relaxati- contract de munca pe perioada nedeterminata - iti acordam un vot de incredere de la inceput! :)P.S. Locatia job-ului este in Bucuresti!Va asteptam cu entuziasm CV-urile! O singura discutie la sediul nostru se poate incheia cu o angajare citeste mai mult
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Angajam infirmiere cu sau fara experienta pentru strainatate
Bucuresti Strainatate

Recrutam fara sa percepem comisioane: infirmiere/infirmieri cu sau fara experienta pentru pozitii de Live In Carers, Community Carers sau Home Carers pentru Marea Britanie.Companiile din Marea Britanie ofera urmatoarele beneficii: salarizare motivanta in baza unui contract de munca de minimum un an:* de la 7 £ /ora pentru Home Carers* de la 7.

15 £ /ora pentru Community Carers* pentru pozitiile de Live In Carer £ 480 700/saptamana pentru fiecare loc de munca se asigura cazare (contracost pentru pozitiile de Community si Home Carers) transport cu avionul asigurat pentru in functie de job 28 de zile concediu platit si bonusuri anuale program flexibil pentru Live In training de specialitate (5 zile). CANDIDATUL IDEAL trebuie sa: aiba o atitudine pozitiva ii placa sa ingrijeasca persoane in varsta sau cu dizabilitati vorbeasca limba engleza cel putin la un nivel mediu, conversational posede carnet de conducere categoria B (optional).Pentru a aplica citeste mai mult
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Electrician fara experienta
Rezervelor, Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania

Cautam persoane fara experienta in domeniul electric care doresc sa aprofundeze si sa avanseze in acest domeniu. Seriozitate, responsabilitate, respectarea cerintelor de calitate; Salariu atractiv si motivant, negociabil cu fiecare in parte functie de capabilitate si rezultate.

- absolvent al unui liceu tehnic/scoala profesionala/curs calificare in domeniul electric; - isi insuseste precis sarcinile de serviciu pe care le are de indeplinit; - meticulos, ordonat, atent la detalii; - abilitati de comunicare; - disponibilitate la deplasari;
Companie
Alarm Electric SRL
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10Feb
29 Jan
Manipulant mobila si lucrator depozit (cu/ fara experienta)
Bucuresti

Candidatul ideal Societate cu sediul in Pipera, angajeaza manipulant mobila si lucrator depozit (cu/ fara experienta) in manipularea marfii, pentru descarcare/ incarcare colete marfa, ambalare marfa pentru livrare, conditie fizica buna. Se ofera contract de munca in conditii avantajoase, atmosfera placuta. Cei interesati sunt rugati sa se adreseze la nr.

de telefon: 0720333779 Descrierea companiei SC M&D Retail Outlet SRL
Companie
SC M&D Retail Outlet SRL
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Altele Transport / Distributie Transport Administratie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Feb
Angajez Electrician fara experienta
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 03-02-2016 Responsabilitati Cautam persoane fara experienta in domeniul electric care doresc sa aprofundeze si sa avanseze in acest domeniu. Seriozitate, responsabilitate, respectarea cerintelor de calitate; Salariu atractiv si motivant, negociabil cu fiecare in parte functie de capabilitate si rezultate.

Cerinte - absolvent al unui liceu tehnic/scoala profesionala/curs calificare in domeniul electric; - isi insuseste precis sarcinile de serviciu pe care le are de indeplinit; - meticulos, ordonat, atent la detalii; - abilitati de comunicare; - disponibilitate la deplasari; Descrierea firmei Oferim un serviciu complet, inclusiv de specialitate pentru: instalatii electrice, intretinere periodica, inspectie, testare, sisteme de protectie impotriva incendiilor si efractiei, sisteme de supraveghere video, interfonie, control acces, automatizari.. Companie Alarm electric Posturi disponibile 1 Domeniu Mentenanta / Instalatii Nivel experienta Fara experienta Tip contract citeste mai mult
Companie
Alarm electric
Categoria jobului
Mentenanta / Instalatii Constructii Maintenance
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
23 Jan
Consultant vanzari - cu si fara experienta
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 22-01-2016 Responsabilitati Alege sa faci parte din echipa SanGreen si job-ul tau va deveni un hobby pentru tine! - Angajam Consultanti Vanzari, cu si fara experienta pentru promovare prin telefon de produse naturiste! Cerinte - entuzism maxim din partea ta - interes pentru un job de lunga durata, in cadrul caruia sa te poti dezvolta profesional Beneficii Oferite - training de

produs si training de vanzari platit in prima saptamana de la angajare - pachet salarial incluzand salariu net fix (indiferent de rezultate) + comision de vanzari (bazat pe performanta) - sistem de bonusare motivant si tangibil - program part-time de 4 sau 6 ore /zi, L-V dar si full-time de 8 ore/zi - instrumente de lucru performante - colegi tineri si relaxati - contract de munca pe perioada nedeterminata - iti acordam un vot de incredere de la inceput! :) Va asteptam cu entuziasm CV-urile! O singura discutie la sediul nostru se poate incheia cu o angajare imediata! Descrierea firmei Brand-ul citeste mai mult
Companie
S.C. SANGREEN GROUP S.R.L.
Categoria jobului
Consultanta Consultanta
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Instructor dans cu / fara experienta!
Bucuresti

Vino in echipa noastra!DanSSa Studio:Cauta tineri pentru: post de Instructor/Profesor/ Trainer Dans.Full-Time / Part-Time sau colaboratori.Experienta nu este neaparat necesara. Oferim pregatire de specialitate.Program flexibil. Conditii excelente de lucru si beneficii. Eleganta si rafinament.Posibilitate de avansare in cariera. Bonusuri de performanta..

Vino in echipa noastra!DanSSa Studio:Cauta tineri pentru: post de Instructor/Profesor/ Trainer Dans.Full-Time / Part-Time sau colaboratori.Experienta nu este neaparat necesara. Oferim pregatire de specialitate.Program flexibil. Conditii excelente de lucru si beneficii. Eleganta si rafinament.Posibilitate de avansare in cariera. Bonusuri de performanta.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Angajam operator call center cu/fara experienta
Bucuresti, Sectorul 4

Angajam operator call center cu/fara experienta in domeniu. Cerinte: persoane dornice de a invata lucruri noi, disponibile pentru a lucra full time de L-V orele 9-17, serioase si ambitioase. Beneficii: salariu fix + bonusuri in functie de rezultate, contract de munca nedeterminat, program office 8 ore/zi, L-V plus training.

Persoanele interesate ne pot contacta la numarul de telefon din anunt sau ne pot trimite cv prin intermediul site-ului.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Angajam Tamplari PVC cu sau fara experienta
Bucuresti, Sectorul 6

Angajam Tamplari PVC cu sau fara experienta. Va oferim calificare pentru aceasta meserie. Program 07.00 - 17.30 Salariu 1100 - 1800. Nu ezitati sa ne contactati! .

Angajam Tamplari PVC cu sau fara experienta. Va oferim calificare pentru aceasta meserie. Program 07.00 - 17.30 Salariu 1100 - 1800. Nu ezitati sa ne contactati!
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Angajam agenti imobiliari cu/fara experienta!
Bucuresti, Sectorul 3

Angajam agent imobiliar ce poate sa lucreze intr-o echipa tanara si dinamica cu pregatire de specialitate si o logistica corespunzatoare domeniului imobiliar. Cerinte: Agent imobiliar cu/fara experienta in domeniul imobiliar.

Dorinta de afirmare, putere de munca, rezistenta la stres si lucrul cel mai important - SINCERITATE Bonusuri: - masina; - laptop; - camera digitala foto; - telefon mobil; Se ofera prime si bonusuri daca se depaseste planul incasarilor stabilit pentru fiecare agent. -comision 50-60%,in functie de experienta -telefon mobil(1000 minute incluse) -publicitate agresiva conform sferei de interes -birou si laptop personalizat -sediu reprezentativ pe Calea Mosilor.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 801 locuri de munca ( fara experienta ) in bucuresti , afisate in 81 pagini.