Joburi constructii in bucuresti

Cauta in 113 locuri de munca constructii in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

Filtre suplimentare
22 Nov

Muncitori -instalatori

Bucuresti

Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori necalificati si instalatori apa canal pentru proiect zona Buftea. pentru instalatori experienta minim 2 ani in apa si canal Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori necalificati si instalatori apa canal pentru proiect zona Buftea. pentru instalatori experienta minim 2 ani in apa si canal Cerinte: Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori.

Companie: Rotary Constructii

Jobul Muncitori -instalatori este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Muncitori -instalatori a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Electrician autorizat Gr IIB

BUCURESTI

joasa tensiune, electrician in constructii si reparatii; experienta de lucru de cel putin 3 ani in acest domeniu; autorizare ANRE gr. IIB; carnet de conducere categoria B, C; adeverinta apt pentru lucrul la inaltime; cunostinte PC: MsWord, MsExcel, Outlook si cunostinte de baza AutoCAD; Responsabilitati Printre principalele sarcini si responsabilitati: realizare scheme monofilare; dimensionarea.

Companie: Electromagnetica

Jobul Electrician autorizat Gr IIB este incadrat in categoria Constructii Imobiliare - Real Estate Inginerie full-time

Locul de munca Electrician autorizat Gr IIB a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov

Montatori piatra, gresie, faianta

Bucuresti Piatra

este o firma de constructii si amenajari interioare si exterioare specializata pe placarea suprafetelor cu piatra naturala: granit, travertin, marmura etc. Firma noastra executa lucrari de placare, slefuire si reconditionare a suprafelor din aceste materiale in toata tara. Pentru toate lucrarile noastre oferim garantie, in functie de specificul fiecarei lucrari. .

Companie: Domobuild S.r.l.

Jobul Montatori piatra, gresie, faianta este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare full-time

Locul de munca Montatori piatra, gresie, faianta a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
26Nov
21 Nov

Electrician Macara Turn

Bucuresti

Electrician pentru intretinere si reparatii macarale turn JASO. Postul presupune colaborarea cu echipa de montaj precum si participarea la montarea macaralelor turn aflate in flota noastra. Se ofera: - Autoturism de serviciu. - Telefon mobil.Cerinte:- Studii medii tehnice - atestat electrician. Experianta in domeniu macarlelor turn construtie un avantaj. - Cunostinte in domeniul.

Companie: Echipamente pentru Constructii SRL

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Electrician Macara Turn

BUCURESTI ROMANIA

la producator. Daca firma de constructii detine deja o macara turn, putem sa va ajutam la demontarea / montarea acesteia indiferent de marca ei: Potain, Liebherr,… cu echipa proprie, intr-un interval de timp scurt si cu costuri reduse pentru dumnevoastra. Companie Echipamente pentru Constructii SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Mentenanta / Instalatii.

Companie: Echipamente pentru Constructii SRL

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov

Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze

Bucuresti

noastra presteaza servicii de instalatii de constructii-gaze, sanitare si electrice-cat si service si revizii tehnice pentru echipamente termice si de aer conditionat, la preturi competitive si calitate garantata. Cu o echipa de profesionisti si o experienta de peste 10 ani in domeniu va garantam lucrari la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata in domeniu! .

Companie: Fc Mady Impex Srl

Jobul Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare, Industrie full-time

Locul de munca Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
19 Nov

Inginer proiectare instalatii navale/generale

BUCURESTI ROMANIA

a inovatiei, a schimbului si a valorificarii know-how-ului. Companie SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA Posturi disponibile 2 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Inginerie / Tehnologie Nivel experienta Sub 6 luni 6 - 12 luni 1 - 2 ani 2 - 3 ani 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Facultate (absolvent) Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA .

Companie: SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA

Jobul Inginer proiectare instalatii navale/generale este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Inginer proiectare instalatii navale/generale a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov

Muncitori policalificati - amenajari interioare spatii comerciale (clienti internationali)

BUCURESTI

Ofera solutii si servicii complete de inalta calitate in special pentru spatii comerciale si cladiri de birouri. Compania are in portofoliu cei mai puternici jucatori din RETAIL si nu numai. Muncitori Calificati in domeniul amenajarilor interioare: Zugravi/Montatori mobilier, rafturi/Montatori parchet, faianta, gresie etc. Reponsabilitati: Participa la lucrari de amenajare spatii.

Companie: NetJobs

Jobul Muncitori policalificati - amenajari interioare spatii comerciale (clienti internationali) este incadrat in categoria Constructii/Amenajari full-time

Locul de munca Muncitori policalificati - amenajari interioare spatii comerciale (clienti internationali) a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Inginer executie constructii civile si industriale

BUCURESTI ROMANIA

Oferite Pachetul salarial se va negocia individual in momentul interviului. Siguranta locului de munca Companie Rofer Constructii-Consolidari Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 2 - 3 ani 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Facultate (absolvent) Master Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA .

Companie: Rofer Constructii-Consolidari

Jobul Inginer executie constructii civile si industriale este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Inginer executie constructii civile si industriale a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

Croitoreasa

BUCURESTI ROMANIA

anilor ne permite sa afirmam ca serviciile noastre sunt la cel mai inalt nivel, garantand pentru acest lucru cu calitatea lucrarilor executate. Companie Decora Design Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta Fara experienta 3 - 5 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA .

Companie: Decora Design

Jobul Croitoreasa este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Croitoreasa a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job

Au fost gasite 113 locuri de munca constructii in bucuresti , afisate in 12 pagini.

Ai cautat locuri de munca in constructii in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.