Joburi constructii in bucuresti

Cauta in 109 locuri de munca constructii in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

Filtre suplimentare
24 Nov

ELECTRICIENI BUCURESTI

Bucuresti

grup de firme din domeniul constructiilor, candidati pentru postul de electrician in Bucuresti. ? Responsabilitati: - Realizarea in conditii de calitate a lucrarilor de instalatii electrice la obiectivele din Bucuresti la care este repartizat; Se ofera salariu decent si echipament de lucru gratuit.Cerinte:- Studii medii in domeniul electric sau calificare in meserie; - Autorizare.

Companie: Septerra Recruitment

Jobul ELECTRICIENI BUCURESTI este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca ELECTRICIENI BUCURESTI a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24 Nov

Lacatus - 2 luni

Bucuresti

Caut 2 lacatusi pentru perioada 01.11.2014 - 31.12.2014. Activitatile constau in: - Executa lucrari de instalare tubulatura, stelaje, rastele si paturi de cabluri, montaj echipamente si dispozitive, - Executa lucrari mecanice, de sudura, confectii metalice - Gestionarea judicioasa a bunurilor incredintate Cerinte:Cerinte minime: - Minim scoala profesionala (scoala de.

Companie: Agentia de Servicii Professional

Jobul Lacatus - 2 luni este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:1500 ron

Locul de munca Lacatus - 2 luni a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24 Nov

Lacatusi cu lb franceza pentru Franta

-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, BUCURESTI, Constanta, Galati, Mangalia, Ramnicu ValceaStrainatate Franta

Lacatusi confectii metalice,lacatusi mecanici, lacatusi tubulatori--Franta Barbati cu varsta maxima 57 ani cu experienta Se da proba de lucru in Romania Limba franceza obligatoriu mediu vorbit Salariu 10 euro /ora Transportul pana in Franta este asigurat de angajator Cazarea este asigurata de angajator Masa nu este asigurata Plecari imediate dupa proba de lucru NU SE PERCEPE COMISION NICI.

Companie: NetJobs

Jobul Lacatusi cu lb franceza pentru Franta este incadrat in categoria ALTELE, Constructii/Amenajari, Naval, Productie si confectionare, Reparatii, Service full-time Salar:10 euro

Locul de munca Lacatusi cu lb franceza pentru Franta a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24Nov
22 Nov

Muncitori -instalatori

Bucuresti

Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori necalificati si instalatori apa canal pentru proiect zona Buftea. pentru instalatori experienta minim 2 ani in apa si canal Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori necalificati si instalatori apa canal pentru proiect zona Buftea. pentru instalatori experienta minim 2 ani in apa si canal Cerinte: Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori.

Companie: Rotary Constructii

Jobul Muncitori -instalatori este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Muncitori -instalatori a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Electrician autorizat Gr IIB

BUCURESTI

joasa tensiune, electrician in constructii si reparatii; experienta de lucru de cel putin 3 ani in acest domeniu; autorizare ANRE gr. IIB; carnet de conducere categoria B, C; adeverinta apt pentru lucrul la inaltime; cunostinte PC: MsWord, MsExcel, Outlook si cunostinte de baza AutoCAD; Responsabilitati Printre principalele sarcini si responsabilitati: realizare scheme monofilare; dimensionarea.

Companie: Electromagnetica

Jobul Electrician autorizat Gr IIB este incadrat in categoria Constructii Imobiliare - Real Estate Inginerie full-time

Locul de munca Electrician autorizat Gr IIB a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov

Montatori piatra, gresie, faianta

Bucuresti Piatra

este o firma de constructii si amenajari interioare si exterioare specializata pe placarea suprafetelor cu piatra naturala: granit, travertin, marmura etc. Firma noastra executa lucrari de placare, slefuire si reconditionare a suprafelor din aceste materiale in toata tara. Pentru toate lucrarile noastre oferim garantie, in functie de specificul fiecarei lucrari. .

Companie: Domobuild S.r.l.

Jobul Montatori piatra, gresie, faianta este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare full-time

Locul de munca Montatori piatra, gresie, faianta a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
21 Nov

Electrician Macara Turn

Bucuresti

Electrician pentru intretinere si reparatii macarale turn JASO. Postul presupune colaborarea cu echipa de montaj precum si participarea la montarea macaralelor turn aflate in flota noastra. Se ofera: - Autoturism de serviciu. - Telefon mobil.Cerinte:- Studii medii tehnice - atestat electrician. Experianta in domeniu macarlelor turn construtie un avantaj. - Cunostinte in domeniul.

Companie: Echipamente pentru Constructii SRL

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Electrician Macara Turn

BUCURESTI ROMANIA

la producator. Daca firma de constructii detine deja o macara turn, putem sa va ajutam la demontarea / montarea acesteia indiferent de marca ei: Potain, Liebherr,… cu echipa proprie, intr-un interval de timp scurt si cu costuri reduse pentru dumnevoastra. Companie Echipamente pentru Constructii SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Mentenanta / Instalatii.

Companie: Echipamente pentru Constructii SRL

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
24 Nov

Electrician - automatist

Bucuresti

Avem nevoie de 2 electricieni cu experienta la executie tablouri electrice, care stiu sa citeasca o schema de tablouri electrice, au mai lucrat la tablouri electrice sau tablouri de automatizari. Locatia jobului: Bucuresti Perioada angajare: 6 luni cu posibilitate de prelungire; Salariu: 1500-1700 lei net+tichete. Cerinte:Experienta in domeniul electric, al automatizarilor, de.

Companie: Agentia de Servicii Professional

Jobul Electrician - automatist este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Electrician - automatist a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze

Bucuresti

noastra presteaza servicii de instalatii de constructii-gaze, sanitare si electrice-cat si service si revizii tehnice pentru echipamente termice si de aer conditionat, la preturi competitive si calitate garantata. Cu o echipa de profesionisti si o experienta de peste 10 ani in domeniu va garantam lucrari la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata in domeniu! .

Companie: Fc Mady Impex Srl

Jobul Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare, Industrie full-time

Locul de munca Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job

Au fost gasite 109 locuri de munca constructii in bucuresti , afisate in 11 pagini.

Ai cautat locuri de munca in constructii in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.