Cauta in 1 locuri de munca cec bank in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

16 Oct
Operator Call-Center
Bucuresti

FacultateDetalii Companie:Companie cu capital strain, ce activeaza din anul 2001 pe piata financiar-bancara din Romania in domeniul procesarii tranzactiilor cu carduri si al serviciilor legate de sectorul de retail banking. Printre clientii sai se numara CEC Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank, GE Money,ÂA Libra Bank, Garanti Bank, Credit Europe Bank . Mai mult

Companie: Provus Service Provider Sa

Jobul Operator Call-Center este incadrat in categoria Secretariat/Administrativ, Elevi/Studenti full-time

Locul de munca Operator Call-Center a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Ai cautat locuri de munca cec bank in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.