Joburi caut scara de bloc ca sa ma angajez in bucuresti

Cauta in 8 locuri de munca caut scara de bloc ca sa ma angajez in bucuresti in 2015

28Apr
24 Apr
Caut loc de munca in afara.
Bucuresti, Sectorul 2

Buna ma numesc ionut am 21 de ani , si doresc sa lucrez in afara ca constructor.spalator auto.acept orce oferta care mi se aduce., am scoala 12 clase.a mai lucrat in anglia in constructii si in italia.belgia...stiu liba engleza la nivel mediu.sunt o persoans serioasa si de incredere. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Buna ma numesc ionut am 21 de ani , si doresc sa lucrez in afara ca constructor.spalator auto.acept orce oferta care mi se aduce., am scoala 12 clase.a mai lucrat in anglia in constructii si in italia.belgia...stiu liba engleza la nivel mediu.sunt o persoans serioasa si de incredere. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Constructii Constructii
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Apr
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS.
Prin contract individual de munca.
(cititi cu atentie este important sigur).
Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit).
1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text :
-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail).
oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text :
-pachet office SANO 1 cu 13 produse.
-pachet office SANO 2 cu 7 produse.
2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare zi de vineri.
-Produse Sano oferite la vanzare / citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Apr
Angajez ajutor instalator instalatii termice sanitare si montaj aer c
Bucuresti, Sectorul 4

Caut un baiat serios si punctual care are aptitudini sau a mai lucrat in domeniul instalatiilor sau montaj aer conditionat minim un an cu dorinta de a invata mai mult si de a se dezvolta profesional Plata se face la zi .65 lei pe zi sau la sfarsit de saptamana Persoanele neserioase rog sa ma ocoleasca. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.

ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Constructii Constructii
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28Apr
17 Apr
angajez, Ospatarita sau picol, cu minim de experienta
Bucuresti, Sectorul 2

caut o persoana cu minim de experienta,descurcareata, pe care sa ma pot baza intr-un local mic cu muzica rock,din zona Eminescu, program flexibil, job ideal pentru studenti, Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

caut o persoana cu minim de experienta,descurcareata, pe care sa ma pot baza intr-un local mic cu muzica rock,din zona Eminescu, program flexibil, job ideal pentru studenti, Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
caut baiat priceput
Bucuresti, Sectorul 2

caut baiat priceput la; turnat sapa ,glet,gresie-faianta,parchet,etc. Ofer cazare, mancare, si banii seara,dar vreau sa lucreze cu simt de raspundere,pt.ca se lucreaza la casa mea!detaliile le stabilim de comun acord, nu ezitati sa ma contactati!!! .

caut baiat priceput la; turnat sapa ,glet,gresie-faianta,parchet,etc. Ofer cazare, mancare, si banii seara,dar vreau sa lucreze cu simt de raspundere,pt.ca se lucreaza la casa mea!detaliile le stabilim de comun acord, nu ezitati sa ma contactati!!!
Categoria jobului
Constructii Constructii
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Apr
Angajez bona part-time in sectorul 5
Bucuresti, Sectorul 5

Angajez bona pentru fiul meu de 3 ani si jumatate. Persoana pe care o caut trebuie sa il ia de la gradinita la 16:00 si sa mearga cu el acasa urmand sa il supravegeze pana la 19:00-20:00. Doresc ca viitoarea bona sa fie o persoana serioasa, cu bun simt, responsabila si cat se poate de deschisa in orice discutie legata despre copil.

Salariul pe care il ofer este de 300 de lei pentru 3 ore, intervalul 16:00-19:00, sau de 400 de lei pentru 4 ore, pana la 20:00.Nu doresc menaj din partea bonei si niciun fel de alta activitate in afara de supravegherea copilului si implicit ingrijirea acestuia. Locuim in apropierea pietei Progresul, iar copilul este la gradinita la o statie de autobuz sau 10 minute de mers pe jos, gradinita 34 pentru cunoscatori. Rog seriozitate!
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Asistenta/Ingrijitoare pentru persoana cu dizabilitati UK
Bucuresti, Sectorul 1

Caut o ingrijitoare/ asistenta de gen feminim pentru a avea grija de o domnisoara cu dizabilitati de 31 de ani. Candidata trebuie sa aiba virsta cuprinsa intre 22-38 de ani, sa poata lucra la acest loc pentru minimum 1 an, 45-60 de ore in 5-6 zile/ saptamana. Salariul saptamanal va fi discutat prin email sau la interviu. Caut o persoana rabdatoare, flexibila si intelegatoare.

De asemenea, as vrea ca acea persoana sa fie prietenoasa. Ingrijitoarea va locui cu mine si familia mea ( mama, tatal si sora mea mai mica). Noi locuim intr-o casa cu 5 camere in Nordul Londrei, iar ingrijitoarea va avea propria camera, iar baia o va imparti cu sora mea de 15 ani. Abilitati: Ingrijitoarea/Asistenta trebuie sa vorbeasca engleza la nivel mediu Trebuie sa fie puternica, sa poata ridica Conversatii pe Skype, email sau la telefon sunt acceptabile Va rog sa ma contactati pentru mai multe detalii si sa vorbiti in engleza!
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
25 Apr
Preturii mici ,echipa serioasa,cautam lucrare/ii. Propietar/antepriza
Bucuresti, Sectorul 3

Acceptam si lucrari sub antepriza sau la propietar,cele mai mici preturi de pe piata. Construim case vile la rosu cheie. -Zidarie, tencuieli, glet, gresie faianta, rigips ,renovari consolidari amenajari interioare-exterioare sapa parchet garduri acoperis polistiren tencuiala decorative. - Apartamete, scari bloc instalatii spatii comerciale .

- Toata gama in constructii,-placari polistiren, decorativa, demolari. Duc la finalitate lucrari nereusite, maxima seriozitate La cele MAI MICI PRETURI DE PE PIATA(Preturile se negociaza la fata locului in functie de lucrarea solicitata), calitate superioara pretul se negociaza astfel incat ca fiecare sa fie multumit, acceptam si colaborari in domeniu. Rugam si oferim seriozitate. - ORICE TIP DE REPARATII IN CONSTRUCTII SI INSTALATII - ORICE TIP DE LUCRARI DE CONSTRUCTII NOI - ORICE TIP DE LUCRARI DE AMENAJARI INTERIOARE SI/SAU EXTERIOARE Echipa de meseriasi completa executam amenajari interioare, exterioare si reparatii catre clientii persoane citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job