Joburi caut scara de bloc ca sa ma angajez in bucuresti

Cauta in 6 locuri de munca caut scara de bloc ca sa ma angajez in bucuresti in 2015

30Mar
20 Mar
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS.
Prin contract individual de munca.
(cititi cu atentie este important sigur).
Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit).
1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text :
-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail).
oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text :
-pachet office SANO 1 cu 13 produse.
-pachet office SANO 2 cu 7 produse.
2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare zi de vineri.
-Produse Sano oferite la vanzare / citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Mar
Angajez bona part-time in sectorul 5
Bucuresti, Sectorul 5

Angajez bona pentru fiul meu de 3 ani si jumatate. Persoana pe care o caut trebuie sa il ia de la gradinita la 16:00 si sa mearga cu el acasa urmand sa il supravegeze pana la 19:00-20:00. Doresc ca viitoarea bona sa fie o persoana serioasa, cu bun simt, responsabila si cat se poate de deschisa in orice discutie legata despre copil.

Salariul pe care il ofer este de 300 de lei pentru 3 ore, intervalul 16:00-19:00, sau de 400 de lei pentru 4 ore. Nu doresc menaj din partea bonei si niciun fel de alta activitate in afara de supravegherea copilului si implicit ingrijirea acestuia. Locuim in apropierea pietei Progresul, iar copilul este la gradinita la o statie de autobuz sau 10 minute de mers pe jos, gradinita 34 pentru cunoscatori.
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Mar
Consilier Financiar BCR Banca pentru locuinte
Bucuresti, Sectorul 3

Salutare, Incepand de luni, 15.03.2015, caut sa-mi maresc echipa de vanzatori. Vorbesc despre vanzari directe pe produse financiare in cadrul celei mai mari banci din Romania. Posturile sunt de Consilier Financiar, iar produsele promovate sunt cele mai bune din piata pe segmentul de economisire-creditare.

Asa ca daca esti intreprinzator, dinamic si hotarat sa castigi bani buni, nu ezita sa ma contactezi. Multumesc, Vlad PANTUROIU Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30Mar
17 Mar
Rigipsari si izolatori termici in Germania
Bucuresti Strainatate Germania

Caut echipa de meseriasi regipsari si izolatori termici,seriosipentru lucrari in Berlin si restul Germaniei fara vicii ...alcool,etc..,sunt ocupat tot anul cu contracte,intioare la regips, tencuiala mecanizata,sistem termo izolant(poliester si vata minerala,anual de la 5000m² )retributia este la m² ,dar de regula se castiga de la 1500&euro pe Luna,Pun Accent foarte mare pe seriozitate

corectitudine,rog pe cei care nu se simt ca se pot integra in cerintele mele sa se abtina in a ma contacta,merci. TEL: 0049 163 7599457
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
22 Mar
operator pc, secretara
Bucuresti, Sectorul 3

NU ESTE NECESAR EXPERIENTA, CALIFICARI, STUDII, IDEAL PENTRU INCEPATORI - adresa: Bd. Basarabia 248, reper statia de metrou Costin Georgian - program de lucru: L-V 8:00-17:00.

post cu urmatoarele responsabilitati: - emitere facturi - inregistrare NIRuri - inregistrare facturi furnizori - intocmire si urmarire pontaj angajati - atributii de secretariat (corespondenta, indosariere, scanari, trimitere emailuri, etc) - redactare corespondenta oficiala Caut o persoana de gen feminin, maxim 30 ani, care sa aiba in special dorinta de a invata lucruri noi si de a face BINE orice este de facut. Vreau ca satisfactia personala sa vina si din faptul ca reuseste sa faca multe lucruri intr-un timp scurt dar si ca le face bine. Ofer training in cadrul companiei in legatura cu toate cerintele postului, dar si cursuri specializate tinute de companii de profil. Ca posibilitati de crestere (avansare) in timp, ma gandesc ca persoana de pe acest post sa participe/invete urmatoarele: - contabilitate citeste mai mult
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
25 Mar
Preturii mici ,echipa serioasa,cautam lucrare/ii. Propietar/antepriza
Bucuresti, Sectorul 3

Acceptam si lucrari sub antepriza sau la propietar,cele mai mici preturi de pe piata. Construim case vile la rosu cheie. -Zidarie, tencuieli, glet, gresie faianta, rigips ,renovari consolidari amenajari interioare-exterioare sapa parchet garduri acoperis polistiren tencuiala decorative. - Apartamete, scari bloc instalatii spatii comerciale .

- Toata gama in constructii,-placari polistiren, decorativa, demolari. Duc la finalitate lucrari nereusite, maxima seriozitate La cele MAI MICI PRETURI DE PE PIATA(Preturile se negociaza la fata locului in functie de lucrarea solicitata), calitate superioara pretul se negociaza astfel incat ca fiecare sa fie multumit, acceptam si colaborari in domeniu. Rugam si oferim seriozitate. - ORICE TIP DE REPARATII IN CONSTRUCTII SI INSTALATII - ORICE TIP DE LUCRARI DE CONSTRUCTII NOI - ORICE TIP DE LUCRARI DE AMENAJARI INTERIOARE SI/SAU EXTERIOARE Echipa de meseriasi completa executam amenajari interioare, exterioare si reparatii catre clientii persoane citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job