Joburi caut scara de bloc ca sa ma angajez in bucuresti

Cauta in 3 locuri de munca caut scara de bloc ca sa ma angajez in bucuresti in 2015

02 Mar
Caut bona sector 1
Bucuresti, Sectorul 1

Ma intereseaza o persoana dispusa sa ma ajute la curatenie, gatit si ajutor cu copii (am 2 copii, un baietel de 2 ani si 2 luni si o fetita de 4 luni) pana la sfarsitul verii cat sunt si eu acasa, urmand ca apoi sa stea cu fetita ca bona full time (luni pana vineri de la 9 la 19) si cu baiatul cand este cazul (o sa merga la gradinita din vara).

Locuiesc in zona Mihalache - 1 Mai – Ciuperca- cred ca ar fii mai potrivita o persoana care sa locuiasca in sectorul 1. As dori o persoana comunicativa pentru a crea repede o legatura cu baietelul meu si dispusa sa aiba rabdare sa stea cu ambii copii atunci cand este cazul. Ma intereseaza o colaborare pe termen lung.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS.
Prin contract individual de munca.
(cititi cu atentie este important sigur).
Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit).
1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text :
-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail).
oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text :
-pachet office SANO 1 cu 13 produse.
-pachet office SANO 2 cu 7 produse.
2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare zi de vineri.
-Produse Sano oferite la vanzare / citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Rigipsari si izolatori termici in Germania
Bucuresti Strainatate Germania

Caut echipa de meseriasi regipsari si izolatori termici,seriosipentru lucrari in Berlin si restul Germaniei fara vicii ...alcool,etc..,sunt ocupat tot anul cu contracte,intioare la regips, tencuiala mecanizata,sistem termo izolant(poliester si vata minerala,anual de la 5000m² )retributia este la m² ,dar de regula se castiga de la 1500&euro pe Luna,Pun Accent foarte mare pe seriozitate

corectitudine,rog pe cei care nu se simt ca se pot integra in cerintele mele sa se abtina in a ma contacta,merci. TEL: 0049 163 7599457
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
03Mar