Joburi bricostore angajari pt curatenie in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu bricostore angajari pt curatenie in orasul bucuresti
22 Nov
Staff Curatenie BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 21-11-2014 Responsabilitati STAFF - Femeie Curatenie Cerinte Seriozitate Beneficii Oferite - Companie Alexandreea Fitness CLUB Posturi disponibile 1 Domeniu Alte domenii Nivel experienta 6 - 12 luni Tip contract Full-time Nivel studii Scoala generala Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA .

Companie: Alexandreea Fitness CLUB

Jobul Staff Curatenie este incadrat in categoria Alte domenii full-time

Locul de munca Staff Curatenie a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
26Nov
19 Nov
Agenti curatenie Bucuresti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Servicii profesionale de curatenie sanitare, zilnica, de intretinere, in timpul si dupa constructor, distributie consumabile curatenie si igiena, mentenanta instalatiilor, amenajari, renovari si mici interventii, relocari si deszapezire. .

Companie: Bella Bologna

Jobul Agenti curatenie este incadrat in categoria Menaj/Babysitter full-time

Locul de munca Agenti curatenie a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
10 Nov
Personal feminin servicii de curatenie Ilfov,Bucuresti

Se cauta personal pentru a presta servicii de curatenie. Se solicita: persoane de sex feminin experinta minima in curatenie seriozitate Se ofera: program de 8 ore de L- V carte de munca salariu oferit in functie de experienta seriozitate .

Companie: roxana marcu

Jobul Personal feminin servicii de curatenie este incadrat in categoria Servicii, intretinere-infrumusetare-sport part-time

Locul de munca Personal feminin servicii de curatenie a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
16 Nov
PERSONAL curatenie, BUCURESTI

PERSONAL curatenie, femei/barbati cu sau fara experienta pentru locatie fixa. cerinte obligatorii minim 8 clase, Detalii Companie:sc distributie .

Companie: NetJobs

Jobul PERSONAL curatenie, este incadrat in categoria ALTELE full-time

Locul de munca PERSONAL curatenie, a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
26Nov
03 Nov
Angajare personal curatenie la blocuri si parti comune BUCURESTI

Oferta Speciala Curatenie Blocuri Contact:Digi Mobil Birou:_0771_621_802_Administrator Firma:_0724_682_275_ (raspuns garantat in 24h) Oferta Catre Asociatia de Proprietari/Locatari servicii curatenie In atentia dvs.:Pretul final cuprinde urmatoarele:-forta de munca-materiale (Sano,Pons,Asevi )-salariu pentru 1-2 operator/prestator-taxe si impozite-fara materiale antiderapante Operatiunile de.

Companie: NetJobs

Jobul Angajare personal curatenie la blocuri si parti comune este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Administrativ, ALTELE, Intretinere, Serviciu clienti part-time

Locul de munca Angajare personal curatenie la blocuri si parti comune a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
08 Nov
Supraveghetor echipe de curatenie Bucuresti

romaneasca de servicii de curatenie prin redefinirea conceptului de ?customer care? existent pe piata la acea data. Dupa 10 ani, clientii nostri ne considera NUMARUL 1 pe piata de servicii de curatenie sub aspectul GRIJA FATA DE CLIENT. Conceptul nostru functioneaza. Fiecare angajat al nostru ne impartaseste viziunea si este instruit sa ia orice masuri necesare sa satisfaca sau sa.

Companie: Clean Leader

Jobul Supraveghetor echipe de curatenie este incadrat in categoria Serviciu clienti, Menaj/Babysitter full-time

Locul de munca Supraveghetor echipe de curatenie a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
06 Nov
Coordonator divizie curatenie office/hypermarket BUCURESTI ROMANIA

posturile de lucrator curatenie si femeie de serviciu din cadrul obiectivulului de lucru unde este repartizat titularul postului; - asigurarea tuturor proceselor cu privire la efectuarea si intretinerea curateniei in incinta obiectivelor de lucru ale companiei in conformitate cu programul stabilit si in concordanta cu standardul de calitate al societatii; - gestioneaza echipamentele,.

Companie: SC EWAS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL

Jobul Coordonator divizie curatenie office/hypermarket este incadrat in categoria Alte domenii full-time

Locul de munca Coordonator divizie curatenie office/hypermarket a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
03 Nov
Angajare/Colaborare personal curatenie la Asociatii de Proprietari (scara bloc). BUCURESTI

Oferta Speciala Curatenie Blocuri nr. 1. Contact: www.pastrambloculcurat.aaz.ro www.curatenieblocuri.aaz.ro www.curatenieblocuri.freeweb.ro Oferta Catre Asociatia de Proprietari/Locatari. servicii curatenie In atentia dvs. : Pretul final cuprinde urmatoarele : -forta de munca. -materiale ( Sano, Pons, Asevi ). -salariu pentru 1-2 operator/prestator. -taxe si impozite. -fara materiale.

Companie: NetJobs

Jobul Angajare/Colaborare personal curatenie la Asociatii de Proprietari (scara bloc). este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Administrativ, ALTELE part-time

Locul de munca Angajare/Colaborare personal curatenie la Asociatii de Proprietari (scara bloc). a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
03 Nov
Angajare personal curatenie subsol blocuri prin CIM BUCURESTI

Anunt angajare personal curatenie la subsol blocuri, cautam numai persoane serioase si dornice de munca, angajarea se va face numai prin CIM, trimiteti un CV si foto detaliat sau informatii la telefon. Operatiunile de curatenie care se vor executa pentru asociatia de proprietari sunt urmatoarele : Imobil compus din parter + nivele / etaje + subsol + garaj + etaj tehnic + parcare. ( daca toate.

Companie: NetJobs

Jobul Angajare personal curatenie subsol blocuri prin CIM este incadrat in categoria Intretinere part-time

Locul de munca Angajare personal curatenie subsol blocuri prin CIM a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
03 Nov
Angajare/Colaborare personal curatenie la (scara bloc). BUCURESTI

Oferta Speciala Curatenie Blocuri Contact:Digi Mobil Birou:_0771_621_802_Administrator Firma:_0724_682_275_ (raspuns garantat in 24h) Oferta Catre Asociatia de Proprietari/Locatari servicii curatenie In atentia dvs.:Pretul final cuprinde urmatoarele:-forta de munca-materiale (Sano,Pons,Asevi )-salariu pentru 1-2 operator/prestator-taxe si impozite-fara materiale antiderapante Operatiunile de.

Companie: NetJobs

Jobul Angajare/Colaborare personal curatenie la (scara bloc). este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Administrativ, ALTELE part-time

Locul de munca Angajare/Colaborare personal curatenie la (scara bloc). a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job