Joburi asistenti medicali clinici private in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca asistenti medicali clinici private in bucuresti in 2015

03Jul
24 Jun
ASISTENTI MEDICALI / INFIRMIERI IN CLINICI PRIVATE
Bucuresti

Asistenti medicali / Infirmieri / Health Care Assistant este persoana care are grija de varstnici sau persoane cu disabilitati, in azile private / clinici din Marea Britanie (ANGLIA). .

Asistenti medicali / Infirmieri / Health Care Assistant este persoana care are grija de varstnici sau persoane cu disabilitati, in azile private / clinici din Marea Britanie (ANGLIA).
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
23 Jun
Asistenti medicali - targ
Marea Britanie Bucuresti

Titlu: Asistenti medicali - targ Status: Activat Locuri disponibile: 100 Tara: Marea Britanie Orase: Bucuresti Tip post: Full time Domeniu: Sanatate - Sanatate Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: DaJobs organizeaza la Bucuresti, interviuri de angajare ca asistent medical in clinici din U.K.

Oferta: Posturi vacante: Asistent medical Localizare: Centre de ingrijire d Posibilitate de a lucra ca infirmier pana la primirea acceptului de la NMC, iar apoi ca pre-register nurse pana la eliberarea PIN-ului. Program de munca: full-time (39 ore/saptamana) cu optiunea de ore suplimentare. Perioada contractului: minim 1 an, cu posibilitatea de prelungire. Cerinte: Cerinte: Diploma de Asistent medical generalist. Nivel mediu la limba engleza (B1/B2). Inregistrare la NMC in curs sau finalizata. Pentru a lucra in UK trebuie sa fiti inregistrat la NMC sau eligibili pentru a va inscrie la NMC. Facilitati: Bilet de avion platit de angajator. Asistenta in gasirea locului citeste mai mult
Companie
DaJobs
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
03Jul