Cauta in 1 locuri de munca angajez sofer in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

17 Sep
Angajez sofer profesionist C+E
Bucuresti Romania

Postat la: 16-09-2014 Responsabilitati Distributie in Bucuresti si tara, se va lucra pe un camion de 13 tone cu lift, necesar card tahograf si atestat ADR Cerinte Seriozitate, diplomatie, rabdare si sa faca fata stresului Beneficii Oferite Diurne ocazionale si telefon de servici Descrierea firmei Societate de transport marfuri generale si periculoase intern. Companie SC VINTI TRANS SRL. Mai mult

Companie: SC VINTI TRANS SRL

Jobul Angajez sofer profesionist C+E este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Angajez sofer profesionist C+E a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca angajez sofer in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.