Joburi angajari soferi profesionisti in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru angajari soferi profesionisti in orasul bucuresti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu angajari soferi profesionisti in orasul bucuresti
21 Nov
Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk Arad, Bucuresti, Satu-Mare,

transport " angajeaza SOFERI PROFESSIONISTI pe TIR. Avem nevoie NUMAI de soferi cu EXPERIENTA in lucru cu CAP-Tractor si Semiremorca. TREBUIE SA AVETI : Pasaport European ( romanesc ,sau bulgaresc , sau ... ) + Permis de Conducere European C + CE ( romanesc ,sau bulgaresc , sau ... ) + Attestat de pregatirea Profesionala pentru marfa , forma 95 ( romanesc.

Companie: http://www.mattheeuws.com/

Jobul Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Angajari post Manichiura , pedichiura , coafor BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati Rock this HAIR by RASH, salon cosmetic particular, zona Casin-Piata Domeni, cauta colaboratori cu specializare in manichiura-pedichiura si coafor Vizam candidati cu experienta in domeniu, seriosi si dipusi la un program flexibil de lucru. Salariu motivant. Clientela cu pretentii. Punem accent pe calitati precum sociabilitate, punctualitate si.

Companie: VASILE M. AURELIAN PERSOAN FIZIC AUTORIZAT

Jobul Angajari post Manichiura , pedichiura , coafor este incadrat in categoria Alte domenii part-time

Locul de munca Angajari post Manichiura , pedichiura , coafor a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
24Nov
06 Nov
ANGAJARI URGENTE-HOTELURI GERMANIA Bucuresti, Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Noi posturi disponibile in domeniul hotelier pentru barmani, ospatari cu experienta. Se lucreaza in Germania, si se cere limba engleza sau germana(nivel incepator-mediu). Se ofera conditii bune de lucru, si cazare. Programari la 0742 646 298, 0732 998 527, 0743 578 048.V Cerintele postului Experienta, limba engleza sau germana .

Companie: eov

Jobul ANGAJARI URGENTE-HOTELURI GERMANIA este incadrat in categoria Turism / Hotel staff, full-time

Locul de munca ANGAJARI URGENTE-HOTELURI GERMANIA a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Operator pariuri BUCURESTI

Alatura-te unei echipe de profesionisti! Cerinte - experienta de lucru in relatia cu clientii; - cunostinte de operare PC a nivel de baza; - capacitati de planificare si organizare a activitatii proprii; - bune capacitati de comunicare; - seriozitate si integritate. Responsabilitati - activitati de operare de pariuri intr-un sistem informatic specific; - activitati de vanzare servicii de.

Companie: Stanleybet

Jobul Operator pariuri este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Operator pariuri a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22 Nov
Familii din UK selecteaza BONE. Salarii de pana la 1200 Lire/luna BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Galati, Braila

PROGRAME DE MUNCA 1. Manipulanti marfa ANGLIA (IN DEPOZITE MODERNE) 2. Personal hotelier ANGLIA, GRECIA, CIPRU, ITALIA 3. Ingrijire copii/Bone ANGLIA 4. Ingrijire varstnici ANGLIA, ITALIA 5. Vanzatori MALL in ANGLIA 6. Soferi C, E in OLANDA, GERMANIA, BELGIA 7. Personal FAST-FOOD in GERMANIA 8. Bucatari/ajutori bucatari ANGLIA 9. Infirmieri/Asistenti medicali ANGLIA .

Companie: NetJobs

Jobul Familii din UK selecteaza BONE. Salarii de pana la 1200 Lire/luna este incadrat in categoria BabySitter/Menaj/Curatenie full-time

Locul de munca Familii din UK selecteaza BONE. Salarii de pana la 1200 Lire/luna a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov
Junior Sales Representative Bucuresti

o echipa entuziasta de tineri profesionisti. Candidatul ideal: • Abilitati excelente de comunicare si o atitudine orientata spre client; • Atitudine pozitiva, dorinta de a invata lucruri noi, insistent; • Cunostiinte de operare pe calculator (Windows, MS Office) • Punctualitate • Abilitatea de a face mai multe activitati in acelasi timp • Abilitati de a folosi.

full-time

Locul de munca Junior Sales Representative a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
19 Nov
Internship@BRD - Comunicare - Bucuresti BUCURESTI

alaturi de o echipa de profesionisti, acumuland experienta necesara pentru debutul carierei tale profesionale. Daca esti interesat te rugam sa ne transmiti candidatura ta pe fie pe adresa de e-mail stagii@brd.ro , fie aplicand direct pe site-ul www.brd.ro, pana la data de 30.11.2014 cu mentiunea aPentru pozitia de Internship@BRD Comunicarea. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

Companie: BRD - Groupe Societe Generale

Jobul Internship@BRD - Comunicare - Bucuresti este incadrat in categoria Internship Media - Jurnalism Relatii Publice part-time

Locul de munca Internship@BRD - Comunicare - Bucuresti a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov
Coordonator Proiecte Europene & Portofoliu Clienti BUCURESTI ROMANIA

dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala. Te asteptam alaturi de echipa noastra! Companie LIBRA INTERNET BANK SA Posturi disponibile 1 Domeniu Banci / Finante Vanzari Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel.

Companie: LIBRA INTERNET BANK SA

Jobul Coordonator Proiecte Europene & Portofoliu Clienti este incadrat in categoria Banci / Finante full-time

Locul de munca Coordonator Proiecte Europene & Portofoliu Clienti a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
Customer Support Agent Bucuresti

• Participarea la proiecte variate si dinamice in cadrul carora cunostintele si abilitatile pot fi insusite si perfectionate; • Sansa de a construi o cariera in domeniul comunicarii intr-un mediu tanar si dinamic; • Oportunitati de promovare; • Training-uri specializate si suport continuu pentru cresterea profesionala cu o echipa entuziasta de tineri profesionisti. .

full-time

Locul de munca Customer Support Agent a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
18 Nov
Ingrijitor Varstnici Bucuresti

de candidatii prezentati pe lista scurta EFICIENTA ? reprezentata de promtitudinea cu care solutionam cererile primite SIGURANTA ? reprezentata de seriozitatea cu care sunt efectuate verificarile si testarile pentru fiecare candidat prezentat CU NOI AVETI SIGURANTA ANGAJARII UNOR CANDIDATI ATENT VERIFICATI SI TESTATI PSIHOLOGIC DE CEI MAI SERIOSI PROFESIONISTI DIN DOMENIU! .

Companie: Profiles Recruitment

Jobul Ingrijitor Varstnici este incadrat in categoria Ingrijire batrani part-time Salar:800 ron

Locul de munca Ingrijitor Varstnici a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job