Joburi angajari soferi cat b in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru angajari soferi cat b in orasul bucuresti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu angajari soferi cat b in orasul bucuresti
21 Nov
Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk Arad, Bucuresti, Satu-Mare,

transport " angajeaza SOFERI PROFESSIONISTI pe TIR. Avem nevoie NUMAI de soferi cu EXPERIENTA in lucru cu CAP-Tractor si Semiremorca. TREBUIE SA AVETI : Pasaport European ( romanesc ,sau bulgaresc , sau ... ) + Permis de Conducere European C + CE ( romanesc ,sau bulgaresc , sau ... ) + Attestat de pregatirea Profesionala pentru marfa , forma 95 ( romanesc.

Companie: http://www.mattheeuws.com/

Jobul Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Angajam soferi pe tir C+E, lucru in eu, contract de munca direct si gratis cu companiea din uk a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
19 Nov
Angajari post Manichiura , pedichiura , coafor BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati Rock this HAIR by RASH, salon cosmetic particular, zona Casin-Piata Domeni, cauta colaboratori cu specializare in manichiura-pedichiura si coafor Vizam candidati cu experienta in domeniu, seriosi si dipusi la un program flexibil de lucru. Salariu motivant. Clientela cu pretentii. Punem accent pe calitati precum sociabilitate, punctualitate si.

Companie: VASILE M. AURELIAN PERSOAN FIZIC AUTORIZAT

Jobul Angajari post Manichiura , pedichiura , coafor este incadrat in categoria Alte domenii part-time

Locul de munca Angajari post Manichiura , pedichiura , coafor a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
06 Nov
Sofer Cat B C E Bucuresti,

Descrierea companiei Transport Descrierea postului Angajam sofer - categoria B C E cu atestat si card tahograf -experienta transport extern minim 3 ani -disponibilitate de lucru pe comunitate si in echipaj -avantaj limbi straine Cerintele postului Angajam sofer - categoria B C E cu atestat si card tahograf -experienta transport extern minim 3 ani -disponibilitate de lucru pe comunitate si in.

Companie: sprint ACX

Jobul Sofer Cat B C E este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Sofer Cat B C E a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov
ANGAJARI URGENTE-HOTELURI GERMANIA Bucuresti, Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Noi posturi disponibile in domeniul hotelier pentru barmani, ospatari cu experienta. Se lucreaza in Germania, si se cere limba engleza sau germana(nivel incepator-mediu). Se ofera conditii bune de lucru, si cazare. Programari la 0742 646 298, 0732 998 527, 0743 578 048.V Cerintele postului Experienta, limba engleza sau germana .

Companie: eov

Jobul ANGAJARI URGENTE-HOTELURI GERMANIA este incadrat in categoria Turism / Hotel staff, full-time

Locul de munca ANGAJARI URGENTE-HOTELURI GERMANIA a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
24 Nov
SSC - Team Leader, VOGE 1st Line Operations BUCURESTI

Scurta descriere a companiei AZE›i doreE™ti un job Aźn care sAƒ poAŁi comunica, sAƒ asculAŁi AŸi sAƒ ajuAŁi, punandu-ti in valoare atat competenAŁele profesionale, cat si abilitatile lingvistice? Iti doresti un job in care sa te dezvolti si sa inveti mereu, sustinut de dinamica domeniului de telecomunicaAŁii? O carierAƒ Aźn Vodafone Shared Services* te poate antrena Aźn comunicare AŸi, in.

Companie: Vodafone Shared Services Romania

Jobul SSC - Team Leader, VOGE 1st Line Operations este incadrat in categoria Inginerie IT Hardware Telecomunicatii full-time

Locul de munca SSC - Team Leader, VOGE 1st Line Operations a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
24 Nov
Angama Electricieni Bucuresti

Pentru clientul nostru, o companie ce se ocupa cu producerea si asamblarea tablourilor si panourilor electrice, cautam Electricieni. Activitatea se desfasoara in Buftea. Transportul este asigurat! Oferim: - Pachet salarial atractiv; - Contract pe perioada nedeterminata; Cerinte:Cerinte: - experienta de minim 1- 3 ani in asamblarea panourilor/ tablouri electrice; -.

Companie: Humangest Group

Jobul Angama Electricieni este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Angama Electricieni a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
23 Nov
Linux Administrator BUCURESTI

Scurta descriere a companiei Cum ar fi sa iei parte, zi de zi, la revolutionarea ecommerce-ului din Romania, impreuna cu echipa eMAG? Cat de cool ar fi sa lucrezi cot la cot cu oameni pasionati de IT, tineri, pusi pe fapte mari? Lansat in 2001, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert online din Romania. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre.

Companie: eMAG

Jobul Linux Administrator este incadrat in categoria Internet - eCommerce full-time

Locul de munca Linux Administrator a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22 Nov
Programator web BUCURESTI

Angajam PROGRAMATORI WEB Compliment Media cu studii superioare (in curs sau terminate) in domeniul IT ANDamp;351;i cunoANDamp;351;tinANDamp;355;e solide de PHP/MySQL, HTML/CSS ANDamp;351;i OOP. Reprezinta un plus cunoANDamp;351;tinANDamp;355;ele de C sau Java, precum ANDamp;351;i experienANDamp;355;a cu platforme open-source ANDamp;351;i/sau framework-uri PHP: MAGENTO, WORDPRESS, PRESTASHOP,.

Companie: NetJobs

Jobul Programator web este incadrat in categoria Internet/New Media, IT Software, Software/Tehnologii full-time

Locul de munca Programator web a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov
E-Commerce Developer BUCURESTI

Angajam PROGRAMATORI WEB cu studii superioare (in curs sau terminate) in domeniul IT ANDamp;351;i cunoANDamp;351;tinANDamp;355;e solide de PHP/MySQL, HTML/CSS, OOP ANDamp;351;i in special de Zend Framework, Magento E-Commerce, Drupal Ubercart, PrestaShop (implementare teme custom, dezvoltare module custom, optimizare etc.). Reprezinta un plus cunoANDamp;351;tinANDamp;355;ele de C sau Java,.

Companie: NetJobs

Jobul E-Commerce Developer este incadrat in categoria Internet/New Media, IT Hardware, Software/Tehnologii full-time

Locul de munca E-Commerce Developer a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov
Team Leader, Fraud Management, Vodafone Shared Service Romania - Italian language advanced BUCURESTI Strainatate Italia Romania

Short company description AZE›i doreE™ti un job Aźn care sAƒ poAŁi comunica, sAƒ asculAŁi AŸi sAƒ ajuAŁi, punandu-ti in valoare atat competenAŁele profesionale, cat si abilitatile lingvistice? Iti doresti un job in care sa te dezvolti si sa inveti mereu, sustinut de dinamica domeniului de telecomunicaAŁii? O carierAƒ Aźn Vodafone Shared Services* te poate antrena Aźn comunicare AŸi, in acelasi.

Companie: Vodafone Shared Services Romania

Locul de munca Team Leader, Fraud Management, Vodafone Shared Service Romania - Italian language advanced a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job