Joburi angajari elevi 13 14 ani in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru angajari elevi 13 14 ani in orasul bucuresti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu angajari elevi 13 14 ani in orasul bucuresti
28 Mar
Menajera (bona) pentru copil de 2 ani, zona Berceni
Bucuresti, Sectorul 4

Familie are 3 copii: 2 merg la scoala, program intreg, si un copil de 2 ani sta acasa cu mama. Se solicita menaj in apartament, calcat si gatit, se vor lucra 8 luni/ an, 4 luni se vor plati partial fara sa lucrati. Cerinte: bona, menajera va trebui sa se ocupe si de copilul de 2 ani, nefumatoare, educata (fara greseli gramaticale), dispusa sa lucreze cu program de la ora 8.00 - 17.00 de L-Vi.

Angajare imediata!
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
angajari electricieni
Bucuresti, Sectorul 4

Firma instalatii electrice angajeaza electricieni cu experienta, cu obligatia de a avea domiciliu stabil in Bucuresti, si varsta maxim 45 ani.Salariu in functie de experienta. Cei interesati sint rugati sa trimita CV la adresa de meil si veti fi contactati de catre noi. .

Firma instalatii electrice angajeaza electricieni cu experienta, cu obligatia de a avea domiciliu stabil in Bucuresti, si varsta maxim 45 ani.Salariu in functie de experienta. Cei interesati sint rugati sa trimita CV la adresa de meil si veti fi contactati de catre noi.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28Mar
28 Mar
Menajera 6 ore, 7.30-13.30, Cismigiu
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam menajera cu experienta min. 1 an (obligatoriu referinte de la familia anterioara) pentru curatenie, calcat, zona Cismigiu, Cobalcescu, Bucuresti. Program 7.30-13.30 de L-Vi. Suntem agentie cu 20% comision doar in prima luna. .

Angajam menajera cu experienta min. 1 an (obligatoriu referinte de la familia anterioara) pentru curatenie, calcat, zona Cismigiu, Cobalcescu, Bucuresti. Program 7.30-13.30 de L-Vi. Suntem agentie cu 20% comision doar in prima luna.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Mar
Oferta Babysitters Germania Locuri de munca » Bone - Menajere - Infirmiere Bucuresti, Sectorul 5 26 mar cautam ingrijitoare pt bunicuta 85 ani
Bucuresti, Sectorul 5 26 mar cautam ingrijitoare pt bunicuta 85 ani Locuri de munca » Bone - Menajere - Infirmiere Timisoara Strainatate Germania

Oferta Babysitters Loc de lucru ca babysitters pentru profesori de copii, educatori, asistente medicale si nu numai. Sejururi Au-pair al carui principal obiectiv imbunatatirea limbi germane din tara, prin urmare, in cadrul acestui proiect se include un curs de limba germana, compatibil cu un orar de lucru au-pair.

Acest training de limba este finantat partial de catre administratia germana si partial platite de catre familia gazda. Programul au pair ofera tinerilor posibilitatea de a dobandi un nivel de cunostinte de limba germana B1-B2 in 6-9 luni ,o data dobandit nivelul de limba va fi eligibil pentru un loc de munca corespunzator stiudiilor detinute de catre dumneavoastra. Se ofera: • Contract pe termen de 6-9 luni (30h / saptamana) • Cazare cu familia alocate • Salariu: € 260 / luna + 50 € pentru cursuri + asigurare germana de sanatate si de accident • Suport socio-profesional in timpul sejurului dumneavoastra in Germania • Suport pentru promovarea in sanatate sau citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Salariu
5050 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
22 Mar
Angajari in strainatate - constructii, fabrici
Bucuresti Strainatate

Va oferim locuri de munca in ferme avicole,constructii,agricultura,fabrici preparate din carne,restauranteoferta este pentru germania,marea britanie,suediacerinte: varsta maxim 45 ani,fara antecedente medicale,seriozitate.

oferim: salariu 1200 euro,cazare,masa,contract de munca pe perioada de 1 an cu posibilitate de prelungireNu se percep taxeVa rugam trimiteti Cv cu fotografie si o copie dupa actul de indentitate.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Angajari
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 26-03-2015 Responsabilitati -Efectuarea si / sau preluarea de apeluri; -Inregistratea informatiilor in baza de date utilizand programe specifice in aplicatiile informatice; -Indeplinirea obiectivelor specifice fiecarui serviciu.

Cerinte -abilitati excelente de comunicare si o atitudine orientata spre client; - atitudine pozitiva si perseverenta; - cunostiinte de operare a calculatorului (Windows, MS Office); -spirit de echipa; - experienta anterioara intr-un call center este necesara Descrierea firmei Servicii de marketing online in domeniul medical-farmaceutic. Companie Treekos Solutions Posturi disponibile 1 Domeniu Medical / Farmacie Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Colegiu / Studii postliceale Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA
Companie
Treekos Solutions
Categoria jobului
Medical / Farmacie Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28Mar
24 Mar
Ingrijire fetita 4 ani
Bucuresti, Sectorul 1

Caut o fata cu varsta cuprinsa intre 18-40-45 ani pentru a avea grija de o fetita de 4 ani jumate (sa o duca, aduca de la scoala, sa o duca la diverse activitati-balet) in Italia. Salariul se va discuta la telefon. Pt mai multe detalii sunati la nr de telefon, sau mesaj privat. .

Caut o fata cu varsta cuprinsa intre 18-40-45 ani pentru a avea grija de o fetita de 4 ani jumate (sa o duca, aduca de la scoala, sa o duca la diverse activitati-balet) in Italia. Salariul se va discuta la telefon. Pt mai multe detalii sunati la nr de telefon, sau mesaj privat.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
17 Mar
Asistenti Medicali Care Home, Anglia, £14/ora
Bucuresti, Strainatate Anglia

Descrierea companiei VPL Healthcare este o companie care furnizeaza servicii de asistenta si recrutare de personal in domeniul medical si farmaceutic, atat in sectorul public, cat si in cel privat. Reteaua noastra de clienti include companii de succes din industria de sanatate in cadrul Comunitatii Europene si a Orientului Mijlociu.

Descrierea postului Pozitii Vacante: Asistenti Medicali Generalisti Sector: Azil de batrani Interviuri: 8 Aprilie Locatie: Newcastle Tipul job-ului; Full Time Salariu: £14/ora Beneficii: - Program standard de lucru 40 de ore - Oreele sunt platite suplimentare cu £14,5/ora - Concediu: 28 de zile/an - Prima luna de acomodare gratuita - Contract de munca permanent - Schema de pensii - Posibilitatea de a-ti lua familia inca de la inceput - Candidatii vor fi asteptati la aeroport Mai multe informatii: SERENA DUMITRU 0040 730 558 663 serena@vplhealthcare.com Cerintele postului Cerinte: - In curs de inregistrare la NMC (actele trimise) - Minim 2 ani citeste mai mult
Companie
VPL Healthcare
Categoria jobului
Farmacie / Healthcare Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Mar
Domn pt ingrijire barbat de 45 ani
Bucuresti, Sectorul 3

Cautam un domn care sa ingrijeasca un barbat de 45 ani nascut cu un retard mintal usor, care se deplaseaza singur si care mananca singur. Program de 8-10h/zi, zona Titan. Cerinte: barbat, 35-57 ani, cu rabdare, sufletist, cinstit, sanatos. Salariu foarte avantajos, pe masura experientei si calitatilor personale. Tel: o770.983.382 .

Cautam un domn care sa ingrijeasca un barbat de 45 ani nascut cu un retard mintal usor, care se deplaseaza singur si care mananca singur. Program de 8-10h/zi, zona Titan. Cerinte: barbat, 35-57 ani, cu rabdare, sufletist, cinstit, sanatos. Salariu foarte avantajos, pe masura experientei si calitatilor personale. Tel: o770.983.382
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24 Mar
Medici veterinari, asistenti veterinari, referenti, ingineri (13 posturi)
Bucuresti

Medici veterinari, asistenti veterinari, referenti, ingineri (13 posturi) Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Ilfov 20 martie 2015 Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Ilfov organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie vacanta, dupa cum urmeaza: 3 posturi medic veterinar gradul

I, cu studii superioare de lunga durata la Compartimentul Control Oficial Siguranta Alimentelor; 3 posturi asistent veterinar IA, cu studii medii la Compartimentul Control Oficial Siguranta Alimentelor; 2 posturi referent IA, cu studii medii la Biroul Economic si Administrativ; 1 post referent IA, cu studii medii la Compartimentul Juridic si Resurse Umane; 3 posturi inginer gradul I, cu studii superioare de lunga durata la Compartimentul Control Oficial Siguranta Alimentelor; 1 post inginer gradul II, cu studii superioare de lunga durata la Compartimentul Control Oficial Siguranta Alimentelor. citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job