Joburi angajam minori in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca angajam minori in bucuresti in 2016

29 Jan
Menajera interna 2 saptamani/ luna
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona Arcul de Triumf. 1500 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare. .

Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona Arcul de Triumf. 1500 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Menajera 2 saptamani cu 2 saptamani interna, Domenii
Bucuresti, Sectorul 1

Menajera interna 2 saptamani cu 2 saptamani cu experienta si recomandare, 2000 Lei, Bucuresti. Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona zona Domenii. 2000 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare. Urgent. detalii la telefonul afisat sau pe mail.Suntem agentie cu 20% comision. .

Menajera interna 2 saptamani cu 2 saptamani cu experienta si recomandare, 2000 Lei, Bucuresti. Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona zona Domenii. 2000 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare. Urgent. detalii la telefonul afisat sau pe mail.Suntem agentie cu 20% comision.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
07Feb