Joburi angajam minori in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca angajam minori in bucuresti in 2015

02Aug
14 Jul
Angajam soferita-distribuitoare pentru Brutaria MamaPan
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 13-07-2015 Responsabilitati Cautam soferita-distribuitoare in Bucuresti pentru intreprinderea noastra sociala nou infiintata in domeniul panificatiei (paine cu maia si alte produse speciale de panificatie din ingrediente naturale). Distributia se face cu masina brutariei.

Program full time Cerinte Cerinte: - Experienta ca soferita - distribuitoare minim 1 an - Foarte bune capacitati de organizare, planificare - Permis de conducere categoria B - Mama care isi creste singura copilul/copiii sau femeie cu mai mult de 2 copii minori - Domiciliul/resedinta in Bucuresti sau judetul Ilfov Principalele responsabilitati: - Participa la preluarea si predarea produselor luand la cunostinta eventualele neconcordante dintre facturi si marfa, semnand procesul verbal de constatare diferente; - Se asigura ca facturile si avizele de insotire marfa sunt corect completate; - Raspunde de integritatea produselor preluate din Brutarie pana la livrare; - Desfasoara intreaga activitate in citeste mai mult
Companie
FUNDATIA CENTRUL PARTENERIAT PENTRU EGALITATE
Categoria jobului
Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Salariu
4501800 ron
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jul
Menajera interna
Bucuresti

Menajera interna 2 saptamani, 1500 Lei, Bucuresti. Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona Arcul de Triumf. 1500 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare. UrgentCerinte:NecalificatDetalii Companie:Agentie de recrutare..

Menajera interna 2 saptamani, 1500 Lei, Bucuresti. Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona Arcul de Triumf. 1500 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare. UrgentCerinte:NecalificatDetalii Companie:Agentie de recrutare.
Companie
Cleaning & Babysitting RO
Categoria jobului
Servicii; Servicii/Personal curatenie Servicii curatenie
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
02Aug