Joburi www tocmai ro in brasov

Cauta in 1 locuri de munca www tocmai ro in brasov in 2014

Brasovul este un judet dezvoltat cu multe oportunitati de cariera, piata locurilor de munca din aceasta zona este una dinamica, datorita industriilor prezente aici, fiind vorba de industria constructoare de masini, industria prelucrarii metalelor si industria chimica, un alt sector present pe piata locurilor de munca este cel al constructiilor, silvicultura, comertul, este de asemenea si o zona cu turism dezvoltat, nelipsind nici locurile de munca in servicii si sistemul bancar.

30Aug
20 Aug
Salad Box angajeaza preparator
Brasov Romania

iar prima locatie din Brasov tocmai s-a deschis. Inca mai recrutam membri pentru aceasta echipa. Daca esti prietenos/prietenoasa, zambaret/zambareata si cu spirit de echipa trimite CV-ul tau cat mai urgent aici sau pe adresa nicole@saladbox.us. Companie Salad Box Brasov Posturi disponibile 2 Domeniu Alimentatie / Comert Nivel experienta 6 - 12 luni Tip contract Full-time Nivel studii Liceu. Mai mult

Companie: Salad Box Brasov

Jobul Salad Box angajeaza preparator este incadrat in categoria Alimentatie / Comert full-time

Locul de munca Salad Box angajeaza preparator a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca www tocmai ro in brasov in 2014 vezi si firme in Brasov sau doctori in Brasov

Datorita dezvoltarii turismului in Brasov sunt multe locuri de munca destinate tinerilor, mai ales cele part time, cele sezoniere, dar si locuri de munca full time pentru profesionisti in domeniu.
Salariul mediu pe economie in Brasov este de 1534 lei in 2013, fiind preconizata o crestere de aproximativ 6% in 2014, cresterea fiind continua si datorita dezvoltarii economice explosive a Brasovului in ultimii 2 ani.