Cauta in 1 locuri de munca www tocmai ro in brasov in 2014

Brasovul este un judet dezvoltat cu multe oportunitati de cariera, piata locurilor de munca din aceasta zona este una dinamica, datorita industriilor prezente aici, fiind vorba de industria constructoare de masini, industria prelucrarii metalelor si industria chimica, un alt sector present pe piata locurilor de munca este cel al constructiilor, silvicultura, comertul, este de asemenea si o zona cu turism dezvoltat, nelipsind nici locurile de munca in servicii si sistemul bancar.

24 Oct
CAutAm reprezentant vAnzAri
Brasov Romania

ani ne-am dezvoltat mult, tocmai de aceea cautam reprezentant vanzari ca sa crestem impreuna mai departe. Impreuna putem sa realizam mult mai mult. Domeniul de activitate: vanzarea materialelor pentru specialistii in dezvoltarea copiilor in gradinite, scoli, fundatii sau alte institutii, firme etc.. Mai multe detalii pe www.kreativity.ro si www.k-w.ro Cum ar trebui sa fii tu, persoana. Mai mult

Companie: KREATIVITY SRL

Jobul CAutAm reprezentant vAnzAri este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca CAutAm reprezentant vAnzAri a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca www tocmai ro in brasov in 2014 vezi si firme in Brasov sau

Datorita dezvoltarii turismului in Brasov sunt multe locuri de munca destinate tinerilor, mai ales cele part time, cele sezoniere, dar si locuri de munca full time pentru profesionisti in domeniu.
Salariul mediu pe economie in Brasov este de 1534 lei in 2013, fiind preconizata o crestere de aproximativ 6% in 2014, cresterea fiind continua si datorita dezvoltarii economice explosive a Brasovului in ultimii 2 ani.