Joburi munca la domiciliu in brasov

Cauta in 7 locuri de munca munca la domiciliu in brasov in 2016

31 Jan
Locuri de munca in Italia pentru ajutor bucatar
Brasov Strainatate Italia

Posturi disponibile pt.orasul Napoli ( salarii intre 600 800 &euro net ) ajutor in bucatarie. Nu se cere limba italiana., camerista nu se care limba italiana, badante ( ingrijire batrani la domiciliu) se cere limba italiana, comision de angajare este de 300&euro , se retine din primul salariu. Program de Luni pana Vineri intre 9 18. .

Posturi disponibile pt.orasul Napoli ( salarii intre 600 800 &euro net ) ajutor in bucatarie. Nu se cere limba italiana., camerista nu se care limba italiana, badante ( ingrijire batrani la domiciliu) se cere limba italiana, comision de angajare este de 300&euro , se retine din primul salariu. Program de Luni pana Vineri intre 9 18.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Angajam bucatareasa Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Brasov Ieri 10:42 Angajam- Restaurant & Lounge Vesuvius Brasov
Brasov

Pizzerie cu livrare la domiciliu angajam doamna pentru preparare pizza. Avantaje o masa la zi si transport acasa seara pe oras. .

Pizzerie cu livrare la domiciliu angajam doamna pentru preparare pizza. Avantaje o masa la zi si transport acasa seara pe oras.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Manager Dezvoltare - Brasov
Brasov

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Esti pasionat de ceea ce faci? Te vrem in echipa noastra!Cariera ta inseamna viitorul nostru.

Rolul de Manager Dezvoltare este o pozitie cheie in echipa de Vanzari din departamentul Sales&Service.Scopul principal al acestui rol este de a coordona echipa de agenti de vanzari alocata zonei de responsabilitate. Ce cautam la urmatorul Manager de Dezvoltare: - Disponibilitate pentru deplasari zilnice pe teren- Experienta anterioara in conducerea unei echipe- Experienta anterioara in vanzari- Orientare catre clienti- Bune abilitati de comunicare si negociere- Planificare si organizare- Orientare spre rezultate, capacitatea de a organiza si implementa planuri de actiune- Dinamism si initiativa- Studii citeste mai mult
Companie
Provident Financial Romania
Categoria jobului
Asigurari Imobiliare MLM / Vanzari directe Vanzari Vanzari Asigurari Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Angajam soferi autocar
Romania Brasov

Titlu: Angajam soferi autocar Status: Activat Locuri disponibile: 2 Tara: Romania Orase: Brasov Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Transport / Logistica / Naval Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Angajam urgent soferi profesionisti,cu categoria D+E ,pentru curse regulate pe ruta Bucuresti-Suedia.

Beneficii :- contract individual de munca-echipa de lucru profesionista si placuta- Salariu: se discuta la interviu Cerinte: Angajam urgent soferi profesionisti,cu categoria D+E ,pentru curse regulate pe ruta Brasov-Suedia ,cunoscatori de limba engleza si cu o experienta minim 2 ani.Cerinte:-domiciliu stabil in Brasov (domiciliu in Bucuresti avantaj)-permis de conducere D+E -atestate marfa si persoane-card tahograf-experienta in conducerea autocarului min 2 ani-experienta in conducerea in exteriorul tarii-limba engleza (avantaj) Tip promovare: Standard Salariu: 800 € Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 13-02-2016 citeste mai mult
Companie
romskandimpex
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
800800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
11Feb
30 Jan
Sofer Distributie-Agent livrator Brasov
Brasov, Judetul Brasov, Romania

Candidatul ideal:- studii medii finalizate;- experienta minim 2 ani intr-o pozitie similara;- lucrul intr-o firma de distributie reprezinta avantaj;- posesor carnet conducere categoria B,C, minim 3 ani;- domiciliu stabil in Brasov ;- fara incidente in trafic;- stabilitate la locul/locurile de munca anterioare;Descrierea jobului:- Incarcare/descarcare auto;- Transporta marfa in baza documentelor

de insotire;- Livreaza comenzile conform programului de distributie;- Participa ocazional la etichetare produse depozitDescriere companie:-Companie locala Brasov cu activitati de import produse alimentare, distributie locala.
Companie
ANS INVESTMENT
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Agenti Asigurari
Brasov

Cautam colaboratori agenti de asigurari (brokeri de asigurari) cu sau fara experienta in vanzarea de asigurari de orice la societatile de asigurari din Romania, oferim un venit suplimentar, foarte motivant, in functie de volumul de munca desfasurat, intr-un program flexibil.

Contacs Broker de Asigurare este inregistrata la Registrul Comertului si are ca obiectiv vanzarea contractelor de asigurari si consultanta in domeniul asigurarilor. Vino in echipei noastre din asigurari si castiga alaturi de noi! OFERTA: - venituri foarte motivante din vanzari nelimitate provenite din comisioanelor asigurarilor intermediate; - platforma performanta de intermedieri asigurari; - posibilitatea de recrutare a altor agentilor de asigurari; - posibilitatea de dezvoltare a propriei afaceri in domeniu; - putere de negociere si relatii foarte bune de colaborare cu companiile de asigurare; - reputatie excelenta in piata de asigurari; - traininguri de specialitate, suport, materiale; - suportul unei echipe citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Operator Call-Center / Relatii Clienti - Brasov
Brasov

Venit stabil cu carte de munca. Se ofera salariu fix 1.000 RON (in mana) + bonusuri lunare de performanta. Se poate lucra de la domiciliu. Mediu de lucru modern. Program de lucru full time (L-V intre orele 9-18) sau part time .

Operator Call-Center / Relatii Clienti - Brasov Candidatul ideal: - Ofera in timp real asistenta clientilor companiei, identifica corect solicitarile clientilor, ofera raspunsuri profesioniste, se implica activ in rezolvarea problemelor semnalate de clienti; - raspunde in timp real la mesajele clientilor si initiaza apeluri telefonice catre clienti imediat ce sesizeaza nevoia de a contacta telefonic un client; - furnizeaza solicitantilor date specifice, corecte si complete prin utilizarea corespunzatoare a aplicatiilor interne de lucru; - inregistreaza solicitarile clientilor si le proceseaza in conformitate cu instructiunile de lucru specifice; - preia apelurile telefonice ale clientilor (7 linii telefonice integrate fix si mobil). - suna clientii existenti citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time , part-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job