Joburi munca la domiciliu in brasov

Cauta in 1 locuri de munca munca la domiciliu in brasov in 2014

Brasovul este un judet dezvoltat cu multe oportunitati de cariera, piata locurilor de munca din aceasta zona este una dinamica, datorita industriilor prezente aici, fiind vorba de industria constructoare de masini, industria prelucrarii metalelor si industria chimica, un alt sector present pe piata locurilor de munca este cel al constructiilor, silvicultura, comertul, este de asemenea si o zona cu turism dezvoltat, nelipsind nici locurile de munca in servicii si sistemul bancar.

06 Aug
Muncitori necalificati program de noapte
Brasov

Se cauta persoane pentru postul de muncitori necalificati pentru programul de noapte. Se solicita: cazier recomandare de la un loc anterior de munca domiciliu in Brasov Se ofera: salariu motivant transport . Mai mult

Companie: Mihai Bogdan

Jobul Muncitori necalificati program de noapte este incadrat in categoria Muncitori / Tehnicieni, muncitori part-time

Locul de munca Muncitori necalificati program de noapte a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Ai cautat locuri de munca munca la domiciliu in brasov in 2014 vezi si firme in Brasov sau doctori in Brasov

Datorita dezvoltarii turismului in Brasov sunt multe locuri de munca destinate tinerilor, mai ales cele part time, cele sezoniere, dar si locuri de munca full time pentru profesionisti in domeniu.
Salariul mediu pe economie in Brasov este de 1534 lei in 2013, fiind preconizata o crestere de aproximativ 6% in 2014, cresterea fiind continua si datorita dezvoltarii economice explosive a Brasovului in ultimii 2 ani.