Joburi locuri de munca pt barbati recente in brasov

Cauta in 5 locuri de munca locuri de munca pt barbati recente in brasov in 2016

31 Jan
Locuri de munca in Italia pentru ajutor bucatar
Brasov Strainatate Italia

Posturi disponibile pt.orasul Napoli ( salarii intre 600 800 &euro net ) ajutor in bucatarie. Nu se cere limba italiana., camerista nu se care limba italiana, badante ( ingrijire batrani la domiciliu) se cere limba italiana, comision de angajare este de 300&euro , se retine din primul salariu. Program de Luni pana Vineri intre 9 18. .

Posturi disponibile pt.orasul Napoli ( salarii intre 600 800 &euro net ) ajutor in bucatarie. Nu se cere limba italiana., camerista nu se care limba italiana, badante ( ingrijire batrani la domiciliu) se cere limba italiana, comision de angajare este de 300&euro , se retine din primul salariu. Program de Luni pana Vineri intre 9 18.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
angajez muncitori necalificati Locuri de munca » Meseriasi - Constructori Brasov Azi 11:14 Fara fotografii Angajam instalator- montator aer conditionat
Brasov

angajez muncitori necalificati pt termoizolatii cladiri, lucru pe schela, part time experienta in domeniu, seriosi, non alcoolici, cu domiciliul in brasov sau imprejurimi

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Angajam excavatorist/ buldozerist pentru Suedia.
Romania Brasov Strainatate Suedia

Titlu: Angajam excavatorist/ buldozerist pentru Suedia. Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: Brasov Tip job: Full time Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Agricultura Muncitori Tehnicieni - Muncitori Nivel cariera: Incepator Descriere: Angajam budozerist/excavatorist pentru munca in Suedia.Disponibil pt a conduce si intretine buldozere/excavatoare.

Limba engleza la nivel conversational - necesar.Disponibilitate imediata pt a pleca.Cazare asigurata, salariul 7-10 euro pe ora net. Cerinte: Disponibil pentru plecare imediata in luna ianuarie.Permis de conducere.Experienta in domeniu este obligatorie min 2-3 ani.Necesar conducere si intretinerea utilajelor si schimb de piese sau filtre, ulei, etc. Tip promovare: Standard Salariu: Negociabil € Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 05-02-2016 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: romskandimpex Mini interviu online Detalii job Angajam citeste mai mult
Companie
romskandimpex
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Agricultura Muncitori Tehnicieni - Muncitori Agricultura Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
1010 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
06Feb
30 Jan
Intretinere gospodarii Germania
Brasov, Strainatate Germania

Descrierea companiei plasare forta de munca Descrierea postului Angajam personal calificat, femei si barbati (separat, in cuplu sau grupuri pentru munca in gospodarii la ingrijirea spatiilor verzi, a gradinilor si animalelor din curte. Salariile pornesc de la 1300 euro/luna in sus cu cazare asigurata si asigurare medicala inclusa.

Pt mai multe informatii ne gasiti la 0767041090, 0728549051, 0757281047. Cerintele postului seriozitate
Companie
european job experience
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Angajam URGENT secretara,personal birou TESA(STAF)
Brasov

Angajam personal din tara si Rep.Moldova, ca SECRETARA si STAF TESA pt firma de plasare locuri de munca,in tara si strainatate.Se cere:virsta maxima 28 de ani,aspect fizic placut,comunicare si energie pozitiva in contact cu clientii si colaboratorii firmei,deplasari frecvente in tara si strainatate pt contracte si schimb de experienta la fata locului,etc.

Oferim CM,cazare,masa,conditii de munca,salar atractiv motivant+bonusuri,intelegere,maxima seriozitate.Asteptam CV detaliat+foto la adr.de email prin OLX.Alte detalii la nr.de telefon.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job