Joburi locuri de munca pt barbati recente in brasov

Cauta in 2 locuri de munca locuri de munca pt barbati recente in brasov in 2015

29Mar
20 Mar
Personal pt curatenie, Cluj-Napoca Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Cluj-Napoca Ieri09:38 Angajez Bucatari, ajutor bucatar salariu atractiv
Cluj-Napoca Ieri09:38 Angajez Bucatari, ajutor bucatar salariu atractiv Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Brasov Cluj Napoca

Angajam personal pt curatenie in Cluj-Napoca pe Calea Baciului, pt magazin alimentar, birouri si restaurant. Daca sunteti interesat va rog sa trimiteti cv-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail afisata. Va vom contacta pentru a stabili un interviu. Mai multe detalii se vor discuta in cadrul interviului. Multumim! .

Angajam personal pt curatenie in Cluj-Napoca pe Calea Baciului, pt magazin alimentar, birouri si restaurant. Daca sunteti interesat va rog sa trimiteti cv-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail afisata. Va vom contacta pentru a stabili un interviu. Mai multe detalii se vor discuta in cadrul interviului. Multumim!
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
21 Mar
Intretinere gospodarii Germania
Brasov, Strainatate Germania

Descrierea companiei plasare forta de munca Descrierea postului Angajam personal calificat, femei si barbati (separat, in cuplu sau grupuri pentru munca in gospodarii la ingrijirea spatiilor verzi, a gradinilor si animalelor din curte. Salariile pornesc de la 1300 euro/luna in sus cu cazare asigurata si asigurare medicala inclusa.

Pt mai multe informatii ne gasiti la 0767041090, 0728549051, 0757281047. Cerintele postului seriozitate
Companie
european job experience
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar