Joburi ingrijire batrani la domiciliu in brasov

Cauta in 5 locuri de munca ingrijire batrani la domiciliu in brasov in 2016

30 Jan
Ingrijire batrani Anglia
Brasov, Strainatate Anglia

Descrierea companiei Agentie Descrierea postului Agentia noastra selecteaza personal pentru pozitiile de Infirmier si Asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie.

Responsabilitati: - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica, precum spalarea, imbracarea, utilizarea toaletei si hrana - indeplinirea sarcinilor casnice precum curatenia, spalatul hainelor si cumparaturile - verificarea temperaturii - asistarea doctorilor in cadrul examinarilor fizice - administrarea medicamentelor si a injectiilor Remuneratie: Incepand de la 6,31 Lire sterline/ora pentru atingerea cotei zilnice de munca. Cerintele postului Cerinte: - Femei, barbati sau cupluri. - Harnici si de incredere. - Cunoscator de limba engleza nivel mediu/bun/avansat. - Varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani. Telefoane: 0268-311547, 0368-412996.
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Farmacie / Healthcare Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Ingrijire batrani ANGLIA - studii si practica
Brasov, Anglia

Descrierea companiei Agentie Descrierea postului La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Acesta este un program de studii si practica in domeniul asistentei medicale/ingrijirii persoanelor varstnice, in cadrul azilelor de batrani si/sau a clinicilor medicale specializate, care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana si bulgara si urmeze cursurile

vocationale in domeniul amintit si sa efectueze practica platita, la angajatori din Marea Britanie. Banca de Joburi recomanda programul Health Care Assistant in ANGLIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Salariul minim incepe de la 6.31 GBP/ora, dar poate face obiectul schimbarii, in functie de stabilirea salariului minim anual in Marea Britanie. Salarizare aproximativa: 1085 - 1.728 GBP/luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte. Cerintele postului Telefoane: 0268-311.547, citeste mai mult
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Farmacie / Healthcare Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jan
Ingrijire batrani Germania - Nici o agentie -
Arad, Judetul Arad, Romania;Baia Mare, Judetul Maramures, Romania;Brasov, Judetul Brasov, Romania;Cluj-Napoca, Judetul Cluj, Romania;Kammlach, Bavaria, Germania;Satu Mare, Judetul Satu Mare, Romania;Sibiu, Judetul Sibiu, Romania;Timisoara, Judetul Timis,

Prin noi aveti posibilitatea de-a castiga bani multi ca un furnizor de servicii, independent fata de furnizorii de servicii de pe piata interna cum ar fi si gospodarii le private din Sudul Germaniei.

nici o agentie un serviciu independent de la 1000 € pana la 1400 € / lunar cistigati in functie de calificari costuri de calatorie gratuite cazare gratuita alimente gratuite Telefon: 0049 172 9432534Email: infoclub.ingrijire@gmail.comCerinte generale: cunostinte de baza in limba germana experienta in serviciu pacientii vechi capabil de aduce o gospodarie ( gatit,spalat,.curatenie si cumparaturi...)INFOKREISZUHAUSEPFLEGE ESTE O ORGANIZATIE NON-PROFIT CARE AJUTA MEMBRIINOSTRII IN ORGANIZAREA UNEI INGRIJIRI DE 24 DE ORE PENTRURESORTISANTII BOLNAVI.VAPUNEM IN LEGATURA CU FURNIZORII DE SERVICII INDEPENDENTE PENTRU MENAJSI INGRIJIRE PENTRU ACESTE PERSOANE SAU ACESTEFAMILIIACTIVE DI SUDUL GERMANIEI.AMFI INCANTATI SA INTRAM IN CONTACT CU DUMNEAVOASTRA.
Companie
Infokreis Zuhausepflege e.V.
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Ingrijire batrani Anglia
Brasov Strainatate Anglia

Job in Anglia pentru femei, cu plecare urgenta. Job-ul presupune ingrijirea unor persoane varstnice, la domiciliu. Se va lucra in aceeasi zi cu mai multe persoane si de aceea este necesar permisul de conducere. Salarizare 1.400 lire/luna.

Experienta este necesara, se cer 2 referinte de la persoane avute in grija (urmasi sau rude ale acelor persoane) Cerinte Responsabilitati: • Trezirea clientului • Spalat, toaleta si imbracaminte • Prepararea mancarii • In general facand paturi, sarcini domestice usoare, spalatorie • Asistenta cu medicamentele Cunostinte de limba engleza nivel conversational Permis de conducere valabil obligatoiu! Compania noastra nu percepe comision pentru acest job! Transportul este platit de angajator!
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
09Feb
31 Jan
Locuri de munca in Italia pentru ajutor bucatar
Brasov Strainatate Italia

Posturi disponibile pt.orasul Napoli ( salarii intre 600 800 &euro net ) ajutor in bucatarie. Nu se cere limba italiana., camerista nu se care limba italiana, badante ( ingrijire batrani la domiciliu) se cere limba italiana, comision de angajare este de 300&euro , se retine din primul salariu. Program de Luni pana Vineri intre 9 18. .

Posturi disponibile pt.orasul Napoli ( salarii intre 600 800 &euro net ) ajutor in bucatarie. Nu se cere limba italiana., camerista nu se care limba italiana, badante ( ingrijire batrani la domiciliu) se cere limba italiana, comision de angajare este de 300&euro , se retine din primul salariu. Program de Luni pana Vineri intre 9 18.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job