Joburi fortele de munca in brasov

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru fortele de munca in orasul brasov dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu fortele de munca in orasul brasov
11 Nov
Locuri de munca in domeniul CARE si HoReCa in Anglia -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Brasov, BUCURESTI, Deva, Oradea, TimisoaraStrainatate Anglia

Wide Range Services and Consultancy va ofera posibilitatea sa va angajati in Marea Britanie cu contract de munca. + Locuri de munca in domeniul Care + - Nurse (Asistent medical) - 1920 - 2560 GBP (~10560 - 14080 RON) - Live in Care Assistant (Ingrijitor persoane in varsta la domiciliu) - 1800 - 1950 GBP (~9900 - 10 725 RON) - Care Assistant (Ingrijitor persoane in varsta in camin) - 1040.

Companie: NetJobs

Jobul Locuri de munca in domeniul CARE si HoReCa in Anglia este incadrat in categoria Administrativ, BabySitter/Menaj/Curatenie, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Restaurante, Secretariat/Administrativ, Turism/Hoteluri full-time , part-time Salar:14080 ron

Locul de munca Locuri de munca in domeniul CARE si HoReCa in Anglia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov
Consilier de orientare profesionala Brasov

FacultateDetalii Companie:Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala Eleutheria (CADI) este o platforma de cooperare academica si antreprenoriala, pentru o retea de cercetatori si consultanti din domeniul stiintelor socio-umane si organizationale. CADI s-a specializat in servicii de consultanta si asistenta tehnica pentru administratia publica din Romania in diferite domenii precum.

Companie: Cadi-Eleutheria

Jobul Consilier de orientare profesionala este incadrat in categoria Resurse umane project-based

Locul de munca Consilier de orientare profesionala a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
17 Nov
Daca nu gasesti o cale, creeaza una. De aceea cautam cole... Brasov ROMANIA

Postat la: 27-10-2014 Responsabilitati prospecteaza piata - isi face cunostinte noi oferte de asigurare incheie polite de asigurare ii face "service" clientului invata produse noi participa la intalniri iese la distractie cu echipa - munca e munca, distractia e distractie Cerinte sa stie sa zambeasca - nu ne plac oamenii prea seriosi sa fie dispus sa invete - continuu apare ceva nou.

Companie: Destine Broker de Asigurare

Jobul Daca nu gasesti o cale, creeaza una. De aceea cautam cole... este incadrat in categoria Asigurari full-time

Locul de munca Daca nu gasesti o cale, creeaza una. De aceea cautam cole... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
11 Nov
Munca Germania brasov Strainatate Germania

Cautam urgent muncitori necalificati pentru fabrica de cosmetice, barmani in domeniul (hotelier, restaurante) cu experienta si muncitori de la tara cu experienta in Zootehnie la fermele de porci. Angajatorul german ofera cazare, masa si asigurarea medicala pe toata perioada contractuala. Plecariile sunt in septembrie, salariile sunt 1300-1600 Euro.Cerinte:Cautam persoane cu varsta de minim 18.

Companie: profesional

Jobul Munca Germania este incadrat in categoria Necalificat full-time

Locul de munca Munca Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
15 Nov
Secretara agentie de recrutare Brasov ROMANIA

Postat la: 14-11-2014 Responsabilitati - placere si abilitate de a invata lucruri noi - persoana resonsabila, ordonata,punctuala, atentie distributiva, corecta si serioasa - indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat - preluarea apelurilor telefonice - asigurarea protocolului in cadrul intalnirilor, in conformitate cu cerintele zilnice - preluarea, inregistrarea, distribuirea la.

Companie: BANCA DE JOBURI

Jobul Secretara agentie de recrutare este incadrat in categoria Resurse Umane / Psihologie full-time

Locul de munca Secretara agentie de recrutare a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
06 Nov
Sansa de neratat in strainatate Alexandria, Brasov, Caransebes, Strainatate

Descrierea companiei plasare forta de munca Descrierea postului Te-ai saturat sa lucrezi pe un salariu de nimic in tara?Iti asiguram un loc de munca bine platit in Germania,cu sau fara calificare poti aplica pentru un loc de munca in domenii precum:agricultura,fabrica,menaj birouri,constructii.Suna pentru a va asigura un loc de munca mai bun:0745917268;0769464773. L-V 9-17 Cerintele postului.

Companie: european job experience

Jobul Sansa de neratat in strainatate este incadrat in categoria Altele, Inginerie, full-time

Locul de munca Sansa de neratat in strainatate a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
06 Nov
Ferme de animale 1000 euro Brasov,

Descrierea companiei sibiu Descrierea postului Angajam urgent personal pentru ferme de animale in Germania. Nu este necesara experienta ci seriozitatea. Limba germana nu este obligatorie. Salar 1000 euro/luna. Sunati-ne acum pentru rezervarea unui loc de munca. Tel.: 0720147828, 0769316056 Cerintele postului Angajam urgent personal pentru ferme de animale in Germania. Nu este necesara.

Companie: Projob

Jobul Ferme de animale 1000 euro este incadrat in categoria Altele, full-time Salar:1000 euro

Locul de munca Ferme de animale 1000 euro a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
03 Nov
Consilier de orientare profesionala Brasov

FundaANDamp;355;ia ANDquot;Centrul de Analiza ANDamp;351;i Dezvoltare InstituANDamp;355;ionala ANDndash; EleutheriaANDquot; recruteaza expert pentru poziANDamp;355;ia de consilier de orientare profesionala local. Locatie: judetul BraANDamp;351;ov Cei interesati sunt rugati sa transmita un CV in format Europass cu mentiunea ANDquot;Consilier local BrasovANDquot; la office@cadi.ro.

Companie: NetJobs

Jobul Consilier de orientare profesionala este incadrat in categoria ALTELE, Educatie/Training, Resurse Umane

Locul de munca Consilier de orientare profesionala a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
07 Nov
Angajez sociolog cu experieta intr-o agentie de recrutare Brasov ROMANIA

Postat la: 16-10-2014 Responsabilitati - Recrutarea de personal - Sustinerea interviurilor de selectie; - Inscrierea candidatiilor; - Semnarea contractelor de mediere cu candidatii care se inscriu; - Gestionarea bazei de date; Cerinte -Nu se accepta persoane fara experienta Persoane cu foarte mare incredere in sine, cu rezistenta la stres, cu un foarte bun simt al negocierii. - Persoane.

Companie: BANCA DE JOBURI

Jobul Angajez sociolog cu experieta intr-o agentie de recrutare este incadrat in categoria Resurse Umane / Psihologie full-time

Locul de munca Angajez sociolog cu experieta intr-o agentie de recrutare a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
07 Nov
Agent de securitate Brasov ROMANIA

Postat la: 16-10-2014 Responsabilitati Asigura securitatea bunurilor, angajatilor si clientilor pe spatiul de vanzare si in depozit; Cerinte Studii medii; Experienta in domeniul pazei bunurilor si valorilor; Experienta in asigurarea securitatii spatiilor comerciale; Atestat profesional de agent paza si protectie (minim); Cunostinte de operare PC; Disciplinat si orientat spre rezultat;.

Companie: AUCHAN ROMANIA

Jobul Agent de securitate este incadrat in categoria Paza si Protectie / Militar full-time

Locul de munca Agent de securitate a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job