Cauta in 1 locuri de munca fochist in brasov in 2014

Brasovul este un judet dezvoltat cu multe oportunitati de cariera, piata locurilor de munca din aceasta zona este una dinamica, datorita industriilor prezente aici, fiind vorba de industria constructoare de masini, industria prelucrarii metalelor si industria chimica, un alt sector present pe piata locurilor de munca este cel al constructiilor, silvicultura, comertul, este de asemenea si o zona cu turism dezvoltat, nelipsind nici locurile de munca in servicii si sistemul bancar.

17 Oct
fochist pentru cazane de abur si de apa fierbinte
Brasov

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul fochist pentru cazane de abur si de apa fierbinte in BRASOV este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 08/08/1140003273/2 Contact : Brasov, Str. Lunga Nr. 1A Tel. 0268/416879, e-mail : bv_lmv@bv.anofm.ro . Mai mult

Locul de munca fochist pentru cazane de abur si de apa fierbinte a fost preluat de pe www.anofm.ro
Ai cautat locuri de munca fochist in brasov in 2014 vezi si firme in Brasov sau

Datorita dezvoltarii turismului in Brasov sunt multe locuri de munca destinate tinerilor, mai ales cele part time, cele sezoniere, dar si locuri de munca full time pentru profesionisti in domeniu.
Salariul mediu pe economie in Brasov este de 1534 lei in 2013, fiind preconizata o crestere de aproximativ 6% in 2014, cresterea fiind continua si datorita dezvoltarii economice explosive a Brasovului in ultimii 2 ani.