Joburi curs de calificare electrician in brasov

Cauta in 2 locuri de munca curs de calificare electrician in brasov in 2015

27Mar
21 Mar
Vanzatori cosmetice in Anglia
Brasov, Strainatate Anglia

Descrierea companiei Agentie Descrierea postului Responsabilitati: - Vanzarea produselor cosmetice de top comercializate de catre magazin; - Incasarea banilor de la clienti pentru vanzarea produselor; - Indeplinirea targhetelor de vanzare cerute de firma.

Cerinte: - nu este necesara nici un fel de experienta - se ofera un curs pregatitor la sosire in UK; - nu este necesara nici un fel de calificare; - se cer cunostiinte bune de limba engleza (abilitate de comunicare); - experienta in domeniul vanzarilor constituie un avantaj; - personalitate prietenoasa si devotament in munca. Cerintele postului Salariul este format din comisionul din vanzari: intre 20 - 30%. Salariul minim pe care poate sa il castige angajatul este de 645 lire/luna, daca vinde de doar de 150 lire/zi. Telefoane: 0268-311547, 0368-412996.
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Asistent marketing
Brasov ROMANIA

Postat la: 27-02-2015 Responsabilitati - Are experienta de cel putin 1 an pe un post similar. - Are studii superioare la o facultate de profil sau intr-un domeniu conex (Marketing/PR/ Comunicare/ Publicitate/ Resurse umane). - Detine cunostinte avansate operare PC: pachetul Office (Outlook, Word, Power Point,Excel), cautari avansate pe Internet.

- Cunoaste limba engleza nivel avansat (citit, scris, vorbit). - Este familiarizat cu principalele platforme sociale si instrumente online de promovare. - Citeste frecvent presa din Romania si/ sau strainatate, din surse diversificate. - Urmareste activitatea pietei atat in afara cat si in strainatate si se informeaza din diverse surse asupra ultimelor tehnici si strategii din domeniu. - Este o persoana ambitioasa, cu un traseu clar de cariera – in ambele sensuri: stiu ce vreau sa fac/ stiu ce nu vreau sa fac. Cerinte - Persoana inteligenta, cu un spirit descurcaret. - Profil analitic, orientat spre identificarea problemelor si citeste mai mult
Companie
BANCA DE JOBURI
Categoria jobului
Marketing / Cercetare de piata Cercetare de piata
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar