Joburi constructor zidar in brasov

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru constructor zidar in orasul brasov dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu constructor zidar in orasul brasov
13 Nov
Electrician constructor Sacele-Brasov

RESPONSABILITATI : - Monteaza trasee de cablu; - Pozeaza cablurile si conductoarele; - Realizeaza conexiunea cablurilor si conductoarelor electrice de joasa si medie tensiune; - Monteaza instalatii electrice aferente echipamentelor ; - Monteaza tablouri electrice de distributie; - Monteaza corpuri de iluminat si aparataje; - Realizeaza instalatia de paratrasnet si priza de pamant; -.

Companie: SC. ELECTROPRECIZIA GROUP SA

Jobul Electrician constructor este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Electrician constructor a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
26Nov
21 Nov
electrician constructor montator aparataj si cabluri de medie si inalta tensiune BRASOV

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul electrician constructor montator aparataj si cabluri de medie si inalta tensiune in BRASOV este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 08/08/1140003460/1 Contact : Brasov, Str. Lunga Nr. 1A Tel. 0268/416879, e-mail : bv_lmv@bv.anofm.ro .

Locul de munca electrician constructor montator aparataj si cabluri de medie si inalta tensiune a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
17 Nov
zidar rosar-tencuitor BRASOV

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul zidar rosar-tencuitor in BRASOV este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 08/08/1140003630/1 Contact : Brasov, Str. Lunga Nr. 1A Tel. 0268/416879, e-mail : bv_lmv@bv.anofm.ro .

Locul de munca zidar rosar-tencuitor a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
18 Nov
Project Manager (Inginer Constructii) (cod: PM IC) Brasov ROMANIA

stabilite si negocierea cu constructorii a planurilor de masuri in caz de intarzieri; - Planificarea, urmarirea si controlul bugetului si a altor resurse alocate; - Asigurarea calitatatii lucrarilor si a materialelor folosite, in concordanta cu documentatia tehnica si arhitectura; - Verificarea situatiilor de lucrari prezentate de constructori si raportarea catre conducerea executiva a.

Companie: Mondojob SRL

Jobul Project Manager (Inginer Constructii) (cod: PM IC) este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Project Manager (Inginer Constructii) (cod: PM IC) a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job