Joburi caritas brasov in brasov

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru caritas brasov in orasul brasov dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu caritas brasov in orasul brasov
25 Mar
ELECTRICIAN - COMPANIE DIN BRASOV
Brasov

Compania Banca de Joburi ANDamp;8211; cu peste 14 ani experienta in recrutarea si plasarea cetatenilor romani in Romania si strainatate recruteaza Electricieni pentru o importanta companie producatoare de masini de ambalat in cadrul careia aveti o reala sansa de dezvoltare din punct de vedere profesional.Acesta este un proiect de recrutare destinat electricienilor care doresc sa faca o cariera in cadrul unei companii mari producatoare de masini ambalat.

Locurile de munca se afla la iesirea din Brasov, iar angajatiilor li se ofera gratuit transportul la/de la locul de munca.

Acesta e un proiect de recrutare care se adreseaza persoanelor cu experienta in echipare-cablare dulapuri electrice industriale sau pe o pozitie asemanatoare si ofera beneficii multiple acestora, cum ar fi: salariu atractiv, bonuri de masa, trasport local gratuit.

Descrierea companiei angajatoare: Producator de masini de ambalat cu peste 40 de ani experienta. In ultimii ani s-a citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Inginerie Instalatii Tehnologie ALTELE Constructii It&c Inginerie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Mar
Oferim Cazare!!! Cautam firme sau direct zugrav si rigipsar BRASOV
Brasov

OFERIM CAZARE IN HOTEL !!! URGENT! Cautam firme sau echipe minim de 10 rigipsar si zugravi de performanta pentru un mall in Brasov, Cu experienta minima de 5 ani verificabil. Echipa trebiue ca are sculele proprie si echipamente de protectie (casca, veste si bocanci). Oferim posibilitatea de a castiga pana la 4. 000 de Ron pe luna fiecare in functia de mp executati.

Se asigura carta de munca si asigurarea sanitaria. Relatii la telefon intra orele 10:00 pana la 20:00. daca nu ai aceste calitati . . . . . NU SUNA !
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
26 Mar
ELECTRONIST pentru post de Inginer Service - Brasov
Brasov Romania

Compania Banca de Joburi recruteaza ELECTRONISTI pentru postul de INGINER SERVICE care doresc sa faca o cariera in cadrul unei importante companii din domeniul medical. Locul de munca este in BRASOV.

Acest proiect de recrutare se adreseaza persoanelor cu studii superioare in domeniul electronic, experienta in intretinerea si repararea aparaturii electronice, sau pe o pozitie asemanatoare si ofera beneficii multiple acestora, cum ar fi: oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti, salariu atractiv, masina de serviciu pentru deplasari si in interes personal ocazional, asigurare medicala. Descrierea Companiei Angajatoare: O importanta companie ce activeaza de peste 20 de ani la nivel national in domeniul medical, se ocupa cu vanzarea, distributia si servisarea echipamentelor medicale din portofoliu. Responsabilitati: - service si intretinere aparatura medicala - instalare si punere in functiune - receptie calitativa a marfurilor - consultanta si asistenta pentru clientii citeste mai mult
Categoria jobului
Industria energetica/Electricieni
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Mar
Ajutor de bucatar - Bistro / Wine Bar - Brasov
Brasov

Wine-Bar/Bistro: Angajam Ajutor de bucatar - Brasov Cerinte: Cunostinte de baza in prepararea produselor culinare, a sortimentelor de produse alimentare care servesc ca materii prime in bucatarie si a modului de folosire a utilajelor si ustensilelor din bucatarie precum si intretinerea acestora.

Cerinta obligatorie: cunoasterea limbii engleze la nivel conversational Experienta similara constituie un avantaj. Aveti ocazia sa va dezvoltati profesional sub indrumarea unui Chef cu peste 10 ani de experienta internationala, intr-un mediu de lucru prietenos, tineresc si deschis catre inovatie si inedit.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
23 Mar
Bucatar cu experienta Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Brasov 21 mar Hotel Oxford Timisoara angajeaza RECEPTIONERA
Brasov 21 mar Hotel Oxford Timisoara angajeaza RECEPTIONERA Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Timisoara

Hotel 3 * Poiana Brasov angajeaza: BUCATAR cu experienta Cerinte: -calificare in domeniu -experienta in domeniu -persoana organizata responsabila rezistenta la stres si program prelungit Se ofera: -salariu atractiv -contract de munca -transport asigurat livada postei poiana si retur -program 1 cu 1 -ore suplimentare platite

Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
21 Mar
Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara
Cluj-Napoca, Brasov Constanta Craiova Iasi Oradea Ploiesti Sibiu Timisoara

Descrierea companiei Import si distributie de consumatible in idustria prelucrarii, scule electrice si pneumatice. Productia si comercializarea de abrazive. Descrierea postului Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara. Candidatii trebuie sa aiba domiciliul in orasele mentionate. Asiguram masina de serviciu, laptop si telefon de serviciu.

Salariul net intre 2000 lei si 3500 lei, in functie de targetul asumat la angajare, la care se adauga comision de 15% din adaosul comercial calculat la vanzarile catre clientii noi atrasi, peste targetul asumat. www.oldindustry.ro Cerintele postului Studii superioare tehnice, cunostinte PC si de limba engleza, experienta de minim 3 ani in domeniul comercializarii: sculelor aschietoare/ pneumatice/ electrice/ produselor abrazive catre utilizatorii finali.
Companie
oldindustry
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
21 Mar
Cautam Bona / Babysitter Brasov
Brasov

Cautam Bona / Babysitter Brasov Cerinte: - vorbitoare limba maghiara - nefumatoare; Atributii: - pregatirea hranei copilului si hranirea acestuia; - plimbarea acestuia; - joaca cu copilul; -capacitatea de dezvoltarea educationala a copilului (invatarea de poezii, cantece, citirea de povesti); - menaj usor;

Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
ELECTRONIST PENTRU POST DE INGINER SERVICE - BRASOV
Brasov

Compania Banca de Joburi recruteaza ELECTRONISTI pentru postul de INGINER SERVICE care doresc sa faca o cariera in cadrul unei importante companii din domeniul medical. Locul de munca este in BRASOV.Acest proiect de recrutare se adreseaza persoanelor cu studii superioare in domeniul electronic, experienta in intretinerea si repararea aparaturii electronice, sau pe o pozitie asemanatoare si ofera beneficii multiple acestora, cum ar fi: oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti, salariu atractiv, masina de serviciu pentru deplasari si in interes personal ocazional, asigurare medicala.

Descrierea Companiei Angajatoare:
O importanta companie ce activeaza de peste 20 de ani la nivel national in domeniul medical, se ocupa cu vanzarea, distributia si servisarea echipamentelor medicale din portofoliu.

Responsabilitati:
- service si intretinere aparatura medicala
- instalare si punere in functiune
- receptie calitativa a marfurilor citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Instalatii Institutii Intretinere Inginerie Reparatii Constructii Service Inginerie Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Se cauta operator atelier Brasov
Brasov

Cautam operator intr-un atelier mic din Brasov, pentru realizarea conexiunilor la diferite cabluri, plase de incalzire, etc. Mai multe detalii despre responsabilitati, salariu si programul de lucru aflati daca veti fi selectati pentru un interviu. Va rugam sa trimiteti CV-ul la adresa office AROND effheat PUNCT com sau direct pe site. .

Cautam operator intr-un atelier mic din Brasov, pentru realizarea conexiunilor la diferite cabluri, plase de incalzire, etc. Mai multe detalii despre responsabilitati, salariu si programul de lucru aflati daca veti fi selectati pentru un interviu. Va rugam sa trimiteti CV-ul la adresa office AROND effheat PUNCT com sau direct pe site.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
23 Mar
Consultant Imobiliar Re/Max Central Brasov
Brasov ROMANIA

Postat la: 23-03-2015 Responsabilitati RE/MAX Central Brasov doreste sa isi mareasca echipa! Te-ai saturat de sefi sau de reducerea numarului locurilor de munca? Dezvolta-ti o cariera in imobiliare! Alatura-te echipei RE/MAX Central Brasov! Agentia noastra vizeaza persoane ambitioase , inteligente , responsabile,punctuale si curajoase.

Oferim un cadru adecvat , punem la dispozitie tot ce este necesar pentru obtinerea succesului si conditii financiare bune.Daca esti o persoana organizata, independenta si dornica de castiguri substantiale, te asteptam sa faci parte din echipa noastra. Daca vrei sa te alaturi celui mai puternic brand din industria de Real Estate si sa faci parte din organizatia cu cea mai rapida crestere din lume in domeniu, trimite CV- ul tau si vino sa ne cunosti. Chiar daca nu ai inca experienta in domeniul imobiliar, noi te sustinem pentru ca tu sa devii expertul imobiliar de care clientii tai au nevoie. Cu RE/MAX Central Brasov ai afacerea ta, dar nu de unul citeste mai mult
Companie
RMX ASIMOB SRL
Categoria jobului
Imobiliare Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job