Joburi angajari benzinarii mol bucuresti in brasov

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu angajari benzinarii mol bucuresti in orasul brasov
06 Nov
Operator de interviu Bucuresti si Suceava Brasov, BUCURESTI, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava

Pitesti, Brasov, Suceava, Bucuresti, Iasi si indeplineste urmatoarele criterii: ANDamp;61607; Este absolvent de studii medii ANDamp;61607; Are varsta cuprinsa intre 18 - 25 ani ANDamp;61607; Are cunostinte minime de Office ANDamp;61607; Are acces permanent la internet ANDamp;61607; Are bune abilitati de exprimare si cursivitate in vorbire ANDamp;61607; Respecta deadline-urile si.

Companie: NetJobs

Jobul Operator de interviu Bucuresti si Suceava este incadrat in categoria ALTELE, Educatie/Training, Elevi/Studenti, Sondaje full-time , part-time

Locul de munca Operator de interviu Bucuresti si Suceava a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22Nov
15 Nov
Programator Junior (Brasov, Bucuresti) BUCURESTI Brasov

Scurta descriere a companiei De ce Essensys? a Pentru cA punem preE pe fapte, nu pe vorbe; a Pentru cA apreciem valoarea umanA, inteligenEa Ei talentul tehnic; a Pentru cA Etim cA nu suntem perfecEi, dar AncercAm sA fim mai buni; a Pentru cA Etim cA nu Etim, dar AncercAm sA AnvAEAm; a Pentru cA ne respectAm munca Ei clienEii; a Pentru cA suntem.

Companie: Essensys

Jobul Programator Junior (Brasov, Bucuresti) este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Programator Junior (Brasov, Bucuresti) a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
15 Nov
Programator and .Net Developer (Brasov, Bucuresti) BUCURESTI Brasov

Scurta descriere a companiei De ce Essensys? a Pentru cA punem preE pe fapte, nu pe vorbe; a Pentru cA apreciem valoarea umanA, inteligenEa Ei talentul tehnic; a Pentru cA Etim cA nu suntem perfecEi, dar AncercAm sA fim mai buni; a Pentru cA Etim cA nu Etim, dar AncercAm sA AnvAEAm; a Pentru cA ne respectAm munca Ei clienEii; a Pentru cA suntem.

Companie: Essensys

Jobul Programator and .Net Developer (Brasov, Bucuresti) este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Programator and .Net Developer (Brasov, Bucuresti) a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
03 Nov
Junior Broker - Bucuresti BUCURESTI Brasov Constanta

Scurta descriere a companiei Reprezentam noul model de brokeraj de asigurari retail in Romania si suntem cel mai mare operator de brokeraj de asigurari retail in centre comerciale. Cerinte Stim ca nu ai experienta in domeniu. Noi iti vom acorda tot sprijinul de care ai nevoie pentru un inceput ica la cartei. TU trebuie sa vii cu entuziasm si o dorinta puternica de a reusi! Programul de.

Companie: OTTO Broker

Jobul Junior Broker - Bucuresti este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare full-time

Locul de munca Junior Broker - Bucuresti a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22Nov
21 Nov
Project Manager in Software Projects Brasov ROMANIA

1999 si 5 agentii (Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj), Grupul Pentalog a inregistrat an dupa an cresteri semnificative. 2011 a insemnat trecerea pragului de 700 de angajati si o cifra de afaceri de 21,5 mil euro. Oferta Pentalog este organizata in jurul a 2 linii de business: Information Systems (dezvoltarea si organizarea sistemelor informatice) si Embedded Systems (activitati R&D,.

Companie: GRUP PENTALOG

Jobul Project Manager in Software Projects este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Project Manager in Software Projects a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
Magyar nyelven beszélő ügyfélszolgálati munkatárs B... Brasov ROMANIA

in locatiile sale din Bucuresti, Brasov si Sibiu. Pentru mai multe detalii, viziteaza http://www.cgscontactcenter.com/ Companie Computer Generated Solutions ROMANIA Posturi disponibile 30 Domeniu Alte domenii Customer service / call center Secretariat / Administrativ Serviciu Clienti Vanzari Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Part-time Nivel studii Liceu Nivel.

Companie: Computer Generated Solutions ROMANIA

Jobul Magyar nyelven beszélő ügyfélszolgálati munkatárs B... este incadrat in categoria Alte domenii full-time

Locul de munca Magyar nyelven beszélő ügyfélszolgálati munkatárs B... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national BUCURESTI, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov

la internet - Este din: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Botosani, Braila, Buzau, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Targu Jiu, Arad Si, in plus: - Este autonom - Este riguros, respecta deadline-urile - Detine spirit de analiza si sinteza - Este disponibil intr-un.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Institutii, Administrativ, Finante/Contabilitate

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Job Part-Time/ Full -Time domeniu Bancar Brasov ROMANIA

avand 9 filiale in Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Oradea, Timisoara, Cluj, Iasi, Arad, Brasov cu 99 de consultanti si venituri consolidate de 22 de milioane de euro in 2011 (Trenkwalder si Trenkwalder Services). Trenkwalder este membra a Asociatiei Romane a Agentilor de Munca Temporara (ARAMT). Companie TRENKWALDER Posturi disponibile 10 Domeniu Banci / Finante Nivel experienta Fara experienta.

Companie: TRENKWALDER

Jobul Job Part-Time/ Full -Time domeniu Bancar este incadrat in categoria Banci / Finante full-time

Locul de munca Job Part-Time/ Full -Time domeniu Bancar a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
Technical Support Engineer with German - Brasov Brasov ROMANIA

in locatiile sale din Bucuresti, Brasov si Sibiu. Pentru mai multe detalii, viziteaza http://www.cgscontactcenter.com/ Companie Computer Generated Solutions ROMANIA Posturi disponibile 20 Domeniu Customer service / call center IT Hardware IT Software IT&C Serviciu Clienti Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Colegiu / Studii postliceale Facultate.

Companie: Computer Generated Solutions ROMANIA

Jobul Technical Support Engineer with German - Brasov este incadrat in categoria Customer service / call center full-time

Locul de munca Technical Support Engineer with German - Brasov a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
Asistent Manager - Magazin Nike Brasov Brasov ROMANIA

Galeriile Famous Brands din Bucuresti Mall si Plaza Romania s-au aliniat noilor cerinte si si-au schimbat denumirea in “Collective”. Premiza de la care a plecat noul concept de magazin este de a oferi vizitatorilor “a collection of famous brands”, care face ca magazinele Collective sa fie in lista de preferinte a acestora. Magazinele Collective comercializeaza colectiile de ultima ora.

Companie: FF GROUP ROMANIA

Jobul Asistent Manager - Magazin Nike Brasov este incadrat in categoria Secretariat / Administrativ full-time

Locul de munca Asistent Manager - Magazin Nike Brasov a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job