Joburi sc labrador trade srl in braila

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu sc labrador trade srl in orasul braila
12 Mar
Sc REGIO HAUS Srl - Angajeaza
Braila

Sc. Regio Haus Srl . Angajeaza personal in domeniul constructilor cu experienta - Instalatorii. Electriceni. Dulgheri , Finisori, Faiantari. .

Sc. Regio Haus Srl . Angajeaza personal in domeniul constructilor cu experienta - Instalatorii. Electriceni. Dulgheri , Finisori, Faiantari.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
20 Mar
BONE ANGLIA
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, Galati Anglia

Vrei sa lucrezi in Anglia? Studline iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK!

Selectam URGENT Bone pentru diferite familii din Anglia.Castigul minim pe care poate sa il primeasca un candidat de la familia gazda incepe de la 100 GBP / saptamana si ajunge in jur de 150 GBP / saptamana, in rare cazuri chiar 200 GBP / saptamana, in functie de profilul candidatului.

Responsabilitati:
- ingrijirea si supravegherea copiilor,
- intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca al acestora.

In baza unui acord comun, Bona poate acorda ajutor in cadrul gospodariei, constand intr-un menaj usor, ajutor la pregatirea meselor etc.


Cerinte:
- cunoasterea limbii engleze la nivel bun/foarte bun;
- cazier curat;
- experienta in ingrijirea copiilor constituie avantaj la selectie.

O persoana iubitoare, afectuoasa, calma si cu simt mare de raspundere, cu abilitati bune de citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
BabySitter/Menaj/Curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Sofer TIR 25t, cu experienta, Olanda, Belgia, Germania
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, GalatiStrainatate Olanda Belgia Germania

Selectam Soferi TIR pentru Olanda, Belgia, Germania
- Plecari rapide.
- Cazare identificata si platita de catre companie.
- Soferii contractati vor plati impozit doar 5,5% din castigul brut, nu 19% cat ar plati in mod normal pe impozitul pe salariu.
- Datorita sistemului de plata al remuneratiei odata la 4 saptamani, soferii primesc 13 castiguri pe an.


- Castigurile insumeaza un total de 26.000 EUR/ an (brut), respectiv 23.250 EUR/ an (net).
- Fiecare 6-8 saptamani de munca pot fi urmate de 2 saptamani de pauza (daca candidatul doreste acest lucru).- permise de conducere de tip C si tip E, cu vechime de cel putin 2 ani in Uniunea Europeana in ultimii 3-4 ani(pe TIR 25t)
- cunostinte de limba engleza si/sau germana cel putin la nivel de Incepator,
- detinerea unui Certificat A. D. R, detinerea unei diplome sau specializari relevante ar putea reprezenta un avantaj.
Detalii Companie:STUDLINE SRL cu punctul de lucru in municipiul Galati, este agentie de citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Transport/Logistica Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Selectam Badante pentru ingrijirea unor batrani din Italia.
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, GalatiStrainatate Italia

La acest program se aplica promotia: ANDquot;Plec acum, platesc dupa primul castig!ANDquot;

Cautam BADANTE pentru batrani din Italia. Salarii cuprinse intre 600-700 Euro/luna.
Responsabilitati:
- Asistarea si ingrijirea persoanei batrane.


- Efectuarea curateniei in casa familiei gazda, ajutarea la diverse activitati casnice, ajutor la cumparaturi, precum si orice alte sarcini cerute de familie.
- Limba italiana la nivel mediu/bun.
- Experienta in domeniu constituie avantaj la selectie.
- Persoana selectata trebuie sa fie muncitoare, serioasa si politicoasa fata de persoana de care trebuie sa aiba grija, precum si fata de familie.
Detalii Companie:STUDLINE SRL cu punctul de lucru in municipiul Galati, este agentie de recrutare si plasare a fortei de munca din Romania in strainatate, mai ales in tari precum Anglia, Germania, Italia, Spania, Olanda, Grecia, Cipru, Emiratele Arabe Unite etc.

Studline este acreditata de catre Ministerul Muncii citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Asistenta sociala Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 Mar
Area Sales Manager
Braila ROMANIA

Postat la: 19-03-2015 Responsabilitati -promovarea produselor companiei, oferind detaliile tehnico-functionale necesare despre acestea; -largirea permanenta a portofoliului de clienti; -oferirea de solutii optime pentru cerintele clientilor, -identificarea si concretizarea oportunitatilor de vanzare in zona arondata; -activitatea se desfasoara in teren la clienti, pe zona judetelor Galati,

Braila, Focsani. Cerinte Daca esti o persoana cu initiativa, iti place sa interactionezi cu oamenii, iti place sa faci mereu ceva nou si ai cunostinte tehnice de baza, atunci te asteptam in echipa noastra! -experienta intr-un post similar(constituie avantaj); -studii superioare tehnice(constituie avantaj); -cunostinte tehnice si practice relevante, dorinta de a invata; -bune abilitati de comunicare si relationare (fluenta si corectitudine in exprimare-vorbit si in scris); -capacitatea de a trata clientii intr-un mod profesionist; -persoana orientata spre rezultate, capabila sa respecte termene citeste mai mult
Companie
S.C. TRITON TOOLS S.R.L.
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
23 Mar
Programator Web
Braila ROMANIA

Postat la: 02-03-2015 Responsabilitati Crearea de Pluginuri si Teme Wordpress, Joomla etc Modificarea temelor si a pluginurilor Wordpress, Joomla etc Cerinte Cunostinte avansate de programare (Php & SQL,css,javascript) Descrierea firmei Compania noastra se ocupa cu dezvoltarea aplicatiilor web la comanda Companie Sodasi Web SRL Posturi disponibile 1 Domeniu IT Software Nivel experienta 1 - 2

ani Tip contract Full-time Part-time Proiect unic Perioada limitata Acasa Nivel studii Liceu Colegiu / Studii postliceale Facultate (in curs) Master Nivel salarial Confidential Localitate Braila Tara ROMANIA
Companie
Sodasi Web SRL
Categoria jobului
IT Software Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
17 Mar
Medic veterinar Reprezentant Vanzari Braila
Braila ROMANIA

Postat la: 16-03-2015 Responsabilitati Medic veterinar -reprezentant vanzari ,experienta in practicarea medicinei veterinare pe animale de companie . Zona alocata : Braila,Galati ,Buzau,Tulcea,Constanta Cerinte Experienta in practicarea medicinei veterinare pe animale companie , permis conducere categ B , disponibilitate la deplasari intra si extra judetene .

Beneficii Oferite Salariu fix +Comision , autoturism ,telefon mobil. Descrierea firmei Comert cu produse si medicamente de uz veterinar Companie BIOVET IMPEX SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Agricultura / Silvicultura / Pescuit Alimentatie / Comert Marketing / Cercetare de piata Medical / Farmacie Vanzari Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Facultate (absolvent) Nivel salarial 450 - 700 Euro Localitate Braila Buzau Constanta Galati Tulcea Tara ROMANIA
Companie
BIOVET IMPEX SRL
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Pescuit Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
19 Mar
Tehnician intervenȚii
Braila ROMANIA

Postat la: 19-03-2015 Responsabilitati - Asigura in teren, reparatia si intretinerea motoarelor Caterpillar si Perkins si a grupurilor electrogene Caterpillar si Olympian. - Asigura activitati de service in atelier si, atunci cand este cazul, in teren si in afara teritoriului tarii. - Intocmeste rapoarte de interventie dupa executarea fiecarei misiuni de lucru.

- Realizeaza raportari lunare pentru justificarea timpului de lucru si cheltuielilor lunare. - Participa la inventarierea pieselor si a sculelor. - Pastreaza ordinea si curatenia sculelor si a masinii. - Pastreza o buna relatie cu clientul. - Isi imbunatateste permanent abilitatile profesionale prin studiul literaturii de specialitate si prin participarea la cursurile de specializare organizate de catre companie. Cerinte - Studii medii finalizate in domeniul electro-mecanic. - Cunostinte si experienta in domeniul electro – mecanic de minim 2 ani. - Cunostinte de operare PC (Word, Excel si programe specifice). - Cunostinte citeste mai mult
Companie
Eneria SRL
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
23 Mar
Magaziner piese de schimb
Braila ROMANIA

Postat la: 23-03-2015 Responsabilitati - Asigura gestiunea fizica si electronica a stocului de piese de schimb - Efectueaza receptia fizica a marfii la intrarea in magazia firmei - Participa activ la operatiunile de incarcare/ descarcare a marfii la/ din magazia firmei - Propune masuri de eficientizare a activitatii de gestiune sau livrari din stoc - Inregistreaza, prelucreaza si pastreaza

informatiile referitoare la situatia stocurilor - Preda sau expediaza marfa catre client conform documentelor emise - Asigura miscarea stocurilor si utilizeaza eficient spatiul de depozitare a marfurilor - Participa la realizarea inventarului periodic Cerinte - Studii medii, de preferinta in domeniul tehnic - Experienta minim 1 an in domeniul gestiunii marfurilor - Cunostinte medii de limba engleza - Cunostinte PC (MS Office) – nivel mediu PROFIL CANDIDAT - Profil tehnic - Persoana serioasa, dornica de invatare permanenta - Organizare si rigurozitate Descrierea firmei IPSO este puternic citeste mai mult
Companie
IPSO SRL
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Pescuit Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
12 Mar
Sudor autogen
Galati, Braila

LiceuDetalii Companie:SC Galaterm SRL este infiintata in 2008 si ofera clientilor datorita experientei profesionale executieÂA si comercializare de instalatii termice complete cu centrale murale si cazane cu combustibil solid, instalatii sanitare, climatizare, instalatii solare, amenajari si finisaje interioare si exterioare, hidroizolatii..

LiceuDetalii Companie:SC Galaterm SRL este infiintata in 2008 si ofera clientilor datorita experientei profesionale executieÂA si comercializare de instalatii termice complete cu centrale murale si cazane cu combustibil solid, instalatii sanitare, climatizare, instalatii solare, amenajari si finisaje interioare si exterioare, hidroizolatii.
Companie
Galaterm Srl
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Industrie Constructii Imobiliare Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job