Joburi promenada mall zara in braila

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru promenada mall zara in orasul braila dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu promenada mall zara in orasul braila
08 Feb
Store Manager / Sales Consultant IQBOX TELEKOM ROMANIA
Braila Brasov Bucuresti Galati Targu Jiu Romania

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Minim 3 ani experienta in vanzariExperienta intr-o companie de telecomunicatii va fi considerata un avantajStudii superioareCunoasterea procesului de "merchandising" si cunostinte din domeniul telefoanelor mobile & accesoriiAbilitatilor de operare PC (MS Windows, MS Office)Limba engleza la un nivel conversationalCompetente de stock control, raportare si intocmire documentatie aferentaCapacitate de a lua decizii si asumarea responsabilitatiiBune abilitati de comunicare, negociere si vanzareFlexibilitate, ambitie, precizie, simt pentru detalii Descrierea jobului Vanzare de produse si servicii Telekom RomaniaMerchandising / afisarea / preturilor produselor magazinuluiPregatirea, verificarea si citeste mai mult
Companie
Iqbox.ro S.R.L.
Categoria jobului
Marketing Telecomunicatii Vanzari Vanzari Telecomunicatii Marketing
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
femeie de serviciu
Braila

Firma prestatoare servicii de curatenie, angajeaza femeie de serviciu cu contract de munca 3 ore/zi, pentru curatenie in magazin de imbracaminte situat in Mall Promenada langa Carrefour (Varsatura), oras Braila, jud. Braila. .

Firma prestatoare servicii de curatenie, angajeaza femeie de serviciu cu contract de munca 3 ore/zi, pentru curatenie in magazin de imbracaminte situat in Mall Promenada langa Carrefour (Varsatura), oras Braila, jud. Braila.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job