Joburi sc cartrans preda sofer ploiesti 2010 in barlad

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu sc cartrans preda sofer ploiesti 2010 in orasul barlad
24 Feb
Soferi - Germania
Barlad Strainatate Germania

Plecari garantate in luna februarie ca si sofer, pentru un job sigur in strainatate si cu salar european , trebuie doar sa ai experienta in condus minim 1 an. Pozitii disponibile pe masini mici 3,5 tone, transport marfa si logistica. Se pleaca cu contracte legale de munca, luna aceasta! Rezerva un loc daca te incadrezi. Detalii extra sau inscrieri sunati la :0734.235.186 sau 0767.517.

875 de L V de la 9 17.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Feb
Programator ABAP
Barlad ROMANIA

Postat la: 26-01-2015 Responsabilitati - Are responsabilitate deplina in ceea ce priveste programarea ABAP in SAP. - Participa la implementarea sistemului integrat SAP – ABAP. Cerinte - Absolvent de studii superioare de informatica. - Cel putin 2 ani experienta programare ABAP in SAP. - Participare anterioara la cel putin 1 ciclu complet de implementare a SAP intr-o organizatie.

- Cunoasterea metodologiei de implementare SAP. - Cunostinte specifice: • ABAP programming (certificate is a plus) • EDI , IDoc , Interface design • User Exit design and programming • Logistics Information System(LIS, SIS) • Data Dictionary • Barcoding, RF - Cunostinte bune privind pachetul MS Office (Excel, Word, PowerPoint, Access, etc) - Disponibilitate pentru deplasare: programul de lucru se va desfasura, min.2-3 zile/saptamana in Barlad, pt a fi in contact direct cu responsabilii / derulatorii SAP din companie. Beneficii Oferite - bonuri de masa - prime de Craciun - prime de Paste citeste mai mult
Companie
S.C. Rulmenti S.A.
Categoria jobului
IT Software Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
11 Feb
Operator Sondaje de opinie
Barlad ROMANIA

Postat la: 11-02-2015 Responsabilitati Companie de cercetare de piata si sondaje de opinie angajeaza operatori pentru Barlad si judetul Vaslui pentru cercetari de piata si sondaje de opinie. Operatorul aplica la domiciliul respondentior chestionare care sa culeaga parerile acestora despre diferite bunuri/servicii de larg consum.

Studiile realizate sunt cantitative, de tipul: door to door, business to business, mistery shopper, medical, locatii (pretestari, degustari) sau calitative, de tipul Focus Grup, etc Cerinte Absolvent(a) studii medii (liceu) sau superioare; - Persoana dinamica, cu abilitati dezvoltate de comunicare si relationare; - Foarte buna capacitate organizatorica; - Responsabilitate; - Respectarea termenelor de executie. Beneficii Oferite - program de lucru flexibil si obtinerea unui venit suplimentar in timpul liber corelat cu efortul depus; -experienta interesanta de lucru cu oamenii; -un mediu de lucru profesionist si dinamic Descrierea firmei ISRA Center este in citeste mai mult
Companie
ISRA Center Marketing Research
Categoria jobului
Marketing / Cercetare de piata Cercetare de piata
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job