Joburi lacatus mecanic in bacau

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru lacatus mecanic in orasul bacau dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu lacatus mecanic in orasul bacau
02 Apr
mecanic auto
BACAU

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic auto in BACAU este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 04/01/1150000762/1 Contact : Bacau, Str. Ionita Sandu Sturza Nr. 63 bis Tel. 0234/576286, e-mail : bc_lmv@bc.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic auto in BACAU este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 04/01/1150000762/1 Contact : Bacau, Str. Ionita Sandu Sturza Nr. 63 bis Tel. 0234/576286, e-mail : bc_lmv@bc.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
14 Mar
Mecanic auto
Bacau

LiceuDetalii Companie:Autostar a fost infiintata in anul 1991 pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor din zona de est a tarii si are ca obiect de activitate serviceul auto. In anul 1999 Autostar Bacau devine dealer autorizat Scania, fiind la acea vreme primul Service Scania din Romania, iar la scurt timp dealer Schimtz Cargobull, pentru ca serviciile catre clienti sa fie complete..

LiceuDetalii Companie:Autostar a fost infiintata in anul 1991 pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor din zona de est a tarii si are ca obiect de activitate serviceul auto. In anul 1999 Autostar Bacau devine dealer autorizat Scania, fiind la acea vreme primul Service Scania din Romania, iar la scurt timp dealer Schimtz Cargobull, pentru ca serviciile catre clienti sa fie complete.
Companie
Autostar Srl
Categoria jobului
Reparatii/Service Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
02Apr
14 Mar
mecanic utilaj
BACAU

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in BACAU este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 04/03/1150000129/3 Contact : Bacau, Str. Ionita Sandu Sturza Nr. 63 bis Tel. 0234/576286, e-mail : bc_lmv@bc.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic utilaj in BACAU este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 04/03/1150000129/3 Contact : Bacau, Str. Ionita Sandu Sturza Nr. 63 bis Tel. 0234/576286, e-mail : bc_lmv@bc.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Șofer (buldoexcavator)
Bacau

Șofer (buldoexcavator) Primaria Orasului Darmanesti 24 martie 2015 Primaria Orasului Darmanesti, Judetul Bacau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei de executie contractuale vacanta, de sofer (buldoexcavator), in cadrul Serviciului gospodarire comunala.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
02Apr
17 Mar
Supervizor Mentenanta
Bacau ROMANIA

Postat la: 23-02-2015 Responsabilitati Adecco Permanent Placement angajeaza Supervizor Mentenanta pentru clientul sau:o companie infiintata in 1994, are in prezent cca 500 angajati, iar portofoliul sau cuprinde peste 30 de marci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si profesionali pana la tehnologii, in unitatea de productie Roznov. 1.

1 Denumirea postului : Supervizor mentenanta 2. CERINTELE POSTULUI • Asigura functionarea in parametri a echipamentelor de productie, echipamentelor de manipulare/incarcare, instalatiilor auxiliare (centrala termica, aer conditionat etc), echipamentelor de laborator si a AMC-urilor; • Planifica si organizeaza actiunile de mentenanta, astfel incat activitatile curente sa fie cat mai putin afectate sau deloc; • Urmareste ducerea la indeplinire a activitatilor de mentenanta planificate si verifica calitatea lucrarilor executate; • Asigura instalarea /punerea in functiune a noilor echipamente achizitionate citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job