Cauta in 1 locuri de munca lacatus mecanic in bacau in 2014

Locurile de munca disponibile din Bacau sunt majoritatea in comert, ceea ce face ca nivelul salarizarii sa nu fie foarte ridicat, acest tip de joburi nefiind foarte bine platite, ca si salariu, fiind insotite cel mai adesea de bonusuri nedeclarate sau impozitate diferit.

09 Oct
Sudori, lacatusi, electricieni, instalatori, tinichigii
Bacau Romania

manual sau cu utilaje mecanice ; - Imbinarea componentelor prin nituire, sau sudare. Cerinte Companie ce activeaza in domeniul executiei de instalatii cauta persoane calificate cu experienta pentru proiect in Brasov pe pozitii de SUDOR INSTALATII, LACATUS MECANIC, ELECTRICIAN, INSTALATOR SI TINICHIGIU INDUSTRIAL Se asigura transport pentru persoanele care locuiesc in jurul Brasovului. Mai mult

Companie: HUMANGEST GROUP

Jobul Sudori, lacatusi, electricieni, instalatori, tinichigii este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Sudori, lacatusi, electricieni, instalatori, tinichigii a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca lacatus mecanic in bacau in 2014 vezi si firme in Bacau sau

Piata locurilor de munca din Bacau este compusa in mare parte din joburi in comert, in general lucratori comerciali, dar si din joburi in domeniul serviicilor de consultanta financiara, in transporturi si in turism.
Salariul mediu pe economie in Bacau este de 1236 lei, fiind singurul judet din tara unde a salariul mediu pe economie, datorita salarizarii joburilor de pe piata, a scazut. Joburile disponibile in Bacau sunt atat pentru persoane calificate in diferite domenii, cat si pentru muncitori necalificati sau cei carora le lipseste experienta.