Joburi hipermarket auchan in bacau

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru hipermarket auchan in orasul bacau dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu hipermarket auchan in orasul bacau
22 Apr
Macelar
Ploiesti, Brasov, Bacau, Galati, Cluj Napoca, Constanta

Descrierea postului Transarea carnii; Tratarea si procesarea materiilor prime care intra in prepararea produselor din carne; Participarea la fabricarea produselor; Cunoasterea si respectarea gamei de produse si a retetelor; Verificarea produselor inainte de a le ambala sau trimite spre ambalare, pentru a corespunde din punct de vedere calitativsi cantitativ .

Profil candidat Experienta in transarea si pregatirea carnii si a produselor din carne; 10 clase si scoala profesionala de profil sau o diploma de calificare in meseria de macelar; Persoana activa Spirit de echipa Rezistenta la stres Orientare catre client Ospitalier Disponibil pentru a lucra in ture. Beneficii Vino in echipa noastr? si vei beneficia de: Salariu de baz?, tichete de mas?, prime periodice in functie de rezultate; Stagii de formare adaptate postului t?u; Dezvoltare profesional? intr-o companie multinational?; Prietenie, dinamism... tot ceea ce inseamn? Auchan!
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
10 Apr
Manager referent brutarie
Bacau ROMANIA

Postat la: 20-03-2015 Responsabilitati -organizeaza activitatea comerciala a raionului brutarie (productia si ambalarea produselor, prezentarea lor pentru vanzare, aprovizionarea cu materiile prime necesare); -se asigura ca exista o cantitate suficienta de marfa pentru a satisface cererea clientilor, respectand structura gamei; -fixeaza pretul de vanzare in cadrul politicii Auchan Romania;

-asigura, conform politicii companiei, implantarea si vanzarea produselor de brutarie; -analizeaza si concepe planul comercial anual; -urmareste reclamatiile clientilor si le rezolva cu promptitudine; -organizeaza si gestioneaza echipa din subordine. Cerinte - 1-3 ani experienta relevanta in domeniul retailului (de preferat brutarie); - studii superioare finalizate; - cunoasterea limbii franceze sau engleze constituie avantaj; - onestitate si responsabilitate; - capacitate de efort sustinut; - abilitati de coorodonare si de management al echipei. Descrierea firmei Auchan este unul din lanturile citeste mai mult
Companie
AUCHAN ROMANIA
Categoria jobului
Management Management
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28Apr
08 Apr
Macelar
Bacau

Descrierea postului • Transarea carnii;• Tratarea si procesarea materiilor prime care intra in prepararea produselor din carne;• Participarea la fabricarea produselor;• Cunoasterea si respectarea gamei de produse si a retetelor;• Verificarea produselor inainte de a le ambala sau trimite spre ambalare, pentru a corespunde din punct de vedere calitativsi cantitativ .

Profil candidat • Experienta in transarea si pregatirea carnii si a produselor din carne;• 10 clase si scoala profesionala de profil sau o diploma de calificare in meseria de macelar;• Persoana activa• Spirit de echipa• Rezistenta la stres• Orientare catre client• Ospitalier• Disponibil pentru a lucra in ture. BeneficiiVino în echipa noastra si vei beneficia de:• Salariu de baza, tichete de masa, prime periodice în functie de rezultate;• Stagii de formare adaptate postului tau;• Dezvoltare profesionala într-o companie citeste mai mult
Companie
Auchan Romania
Categoria jobului
Restaurante-Servicii de alimentatie Other Bacanie Restaurante Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.carieranoua.ro
Aplica la job Detalii job
09 Apr
Vanzatoare
Bacau

Firma nou infintata in Bacau, cautam fete cu abilitati de comunicare pentru vanzarea de produse decorative in cadrul unui punct de lucru din incinta Auchan. .

Firma nou infintata in Bacau, cautam fete cu abilitati de comunicare pentru vanzarea de produse decorative in cadrul unui punct de lucru din incinta Auchan.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job