Joburi viena in austria

Cauta in 6 locuri de munca viena in austria in 2015

24May
20 May
Job-uri Dansatoare in Club 5 stele Viena
Viena Austria

Club Lap Dance de 5 stele din Austria - Viena, cauta Dansatoare, se primeste zilnic salariu de 40 euro, lap-dance 3-4 ori pe seara, private dance 50 la suta, comision intre 0 si 20 la suta din totalul consumatiilor, castigul lunar variaza intre 1040 – 5000 Euro, cazare asigurata gratuit de catre angajator in apartamente dotate si utilate complet. Oferta completa o gasiti pe site.

Daca sunteti interesata ne puteti contacta pe e-mail sau mobil sau puteti trimite CV si poze si va contactam noi imediat.
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
4040 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 May
Dansatoare
Vienna Austria

SISTEMUL DE LUCRU AL CLUBULUI: Dans la scena(1 mel),Strieptease (2.mel) pe scena,lap dance si dansuri private + consumatie ca hostess la masa. -ARTISTUL primeste zilnic salariul de 40€ -Salariu primit in fiecare seara iar bani dupa bauturi in fiecare saptamana. ARTISTUL primeste 60% comision din toate dansuri si vip-urile + 20% din bauturi.

PROGRAMUL DE LUCRU: Clubul este deschis 6 zile pe saptamana de la 22:00 la 6:00. CASTIGURI POTENTIALE: Castigul variaza in functie de abilitatile fiecarui ARTIST. Acestea pot castiga lunar intre 2500 - 5000 €. CODUL VESTIMENTAR: Lenjerie eleganta in club, costumatii specifice de dans pentru spectacol ( Costumele de spectacol se pot imprumuta si din garderoba clubului ), pantofi speciali de dans si accesorii relevante. Nu sunt admise cizmele. CRITERIUL DE SELECTIE AL DANSATOARELOR: -vârsta minima 18 ani, -aspect fizic placut, -cunostinte conversationale limba Engleza. -comunicativa, serioasa si ambitioasa. -începatoarele sunt citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 May
Hotel si restaurant in Austria
Austria Viena

Titlu: Hotel si restaurant in AustriaStatus: ActivatLocuri disponibile: 25Tara: AustriaOrase: VienaTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Hoteluri Servicii - RestauranteNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Se fac angajari pentru 5 hoteluri din Austria pe posturile de cameriste, receptioner, om de curte, ospatar, ajutor de bucatar, spalator de vase.

Locurile de munca se ocupa pe baza de contract, semnat atat in limba germana cat si in romana. Solicitam ca toti candidatii ce isi doresc acest post sa fie persoane sanatoase, corecte, punctuale, amabile si cu limita de varsta 18-58 de ani. Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare in vederea obtinerii unui job, ne gasiti de L-V intre 09-17Cerinte: Se cere experienta minima si cunostinte de limba germana sau engleza nivel incepator spre mediu. Se fac angajari si pentru femei si pentru barbati. Persoanele care doresc un post in fata trebuie sa aiba aspect fizic ingrijitTip promovare: StandardSalariu: citeste mai mult
Companie
One Click For Jobs
Categoria jobului
Servicii - Hoteluri Servicii - Restaurante Hoteluri Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
07 May
Zugravi vopsitori in Austria
Curtea de Arges Strainatate Austria

Firma noastra ofera posibilitatea de a lucra dupa standarde europene in Austria (Graz si Viena) pentru vopsitori pentru realizarea finisarii suprafetelor (spatii interioare si fatade) prin pulverizarea sub presiune a substantei in diferite culori. Salariile sunt pe masura efortului depus, se ofera cazare si asigurare medicala pe perioada contractuala. Plecati cu contract individual de munca.

Daca sunteti interesat de aceasta oferta, contactati ne la nr de telefon: 0758.183.552 sau 0768.871.649.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24May