Joburi menajera in austria

Cauta in 3 locuri de munca menajera in austria in 2015

29Mar
28 Mar
fam cautam bona menajera pt romania perioada de acomodare si austria
Timisoara Austria Romania

Cautam bona menajera pt fetita 3 ani si 3 luni, pt o perioada de acomodare 2 luni in romania iar daca totul este ok pt austria viena. Daca sunteti o persoana tinara harnica, slabuta nefumatoare calma caruia i plac copii, FOARTE IMPORTANT FARA OBLIGATII si aveti virsta maxim 30 ani va rugam contactatine. OFERIM EVENTUAL SI IN ROMANIA CAZARE SI MASA.

noi locuim in timisoara zona cluj linga hotel regina..oferim salaru de la 1300 roni lunar in romania.. iar pt austria viena 1000 euro lunar masa si cazarea sun incluse. daca va incadrati in profil va rugam conactatine TELEFONIC. FARA MESAJE.ANUNTUL ESTE VALABIL.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
19 Mar
Angajam Bucatar, Ajutor de Bucatar, Menajera, Chelner
Austria

Locurile de munca oferite sunt in industria hoteliera, la hotel de 4-5 stele. Cazarea poate fi asigurata de angajator sau platita angajat, depinzand de la caz la caz..

Locurile de munca oferite sunt in industria hoteliera, la hotel de 4-5 stele. Cazarea poate fi asigurata de angajator sau platita angajat, depinzand de la caz la caz.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Mar
Bona-menajera pentru Austria
Satu Mare Strainatate Austria

Caut doamna activa cu experienta pentru ingrijirea unei fetite de 5 ani in Viena.Fetita trebuie dusa la gradinita la ora 8 si luata de acolo la ora 16. Bona se va ocupa de menajul casei si gatit. Bona poate fi inlocuita la 3 luni de a doua bona.se ofera 450 de euro pe luna ,cazare, masa,abonament lunar pt mijloacele de transport. rog seriozitate .

pt mai multe detalii despre oferta de munca la adresa de mail.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar