Joburi menajera in austria

Cauta in 2 locuri de munca menajera in austria in 2015

28 Jan
Angajam Bucatar, Ajutor de Bucatar, Menajera, Chelner
Austria

Locurile de munca oferite sunt in industria hoteliera, la hotel de 4-5 stele. Cazarea poate fi asigurata de angajator sau platita angajat, depinzand de la caz la caz..

Locurile de munca oferite sunt in industria hoteliera, la hotel de 4-5 stele. Cazarea poate fi asigurata de angajator sau platita angajat, depinzand de la caz la caz.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jan
Personal receptie
Austria

Cauti un loc de munca in tara si nu gasesti? Alege sa muncesti in strainatate pe un salariu de 1.600 E! Daca cunosti limba engleza si ai experienta poti aplica pentru postul de receptioner/a, iar daca nu cunosti limba engleza poti aplica pentru postul de menajera in hotel. Angajatii beneficiaza gratuit de cazare si masa.

Informatii poti afla daca suni chiar acum Cerinte:Si femei si barbati dornici de munca in domeniul hotelier. Astectul fizic ingrijit, experienta sau calificarea in domeniu dar si cunoasterea unei limbi straine atrage mari avantajeCompensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, AsigurareDetalii Companie:Suntem o companie inovativa, acreditata, cu o vechime pe piata de 3 ani si o experienta de peste 6 ani in plasare forte de munca in strainatate. Cu un colectiv format din 17 angajati, tineri si dinamici dar cu o vasta experienta atat teoretica cat si practica, pe piata fortei de munca, aveti garantia in gasirea unui loc de munca rapid si orientat spre nevoile dumneavoastra. citeste mai mult
Companie
Locuri de munca in UE
Categoria jobului
Hoteluri / Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
29Jan