Joburi innsbruck in austria

Cauta in 2 locuri de munca innsbruck in austria in 2015

14 Mar
Club din Innsbruck cauta Dansatoare Lap Dance
Innsbruck Austria

Club din Tirol, Austria , cauta Dansatoare Lap Dance, salariu 50 de euro pe zi, tips intre 60 si 90 la suta la private dance, comision 20 la suta din totalul consumatiilor, castigul lunar variaza intre 1500 – 7000 Euro, cazare asigurata gratuit de catre angajator in apartamente dotate si utilate complet. Varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, minim de engleza. Oferta completa o gasiti pe site.

Daca sunteti interesata ne puteti contacta pe e-mail sau mobil sau puteti trimite CV si poze si va contactam noi imediat.
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
70007000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Apr
Angajam urgent muncitori in menaj Austria
Austria Viena

Titlu: Angajam urgent muncitori in menaj AustriaStatus: ActivatLocuri disponibile: 15Tara: AustriaOrase: VienaTip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: IncepatorDescriere: Noi avem ultimele locuri disponibile cu plecare rapida in Austria la menaj,curatenie sedii de firme in Innsbruck Austria.

Salarii foarte atractive incepand de la 1200 euro/luna ,va sunt asigurate cazarea,masa,transportul si asigurarea medicala.De asemenea mai avem joburi disponibile si la ingrijit varstnici sau copii insa locurile sunt limitate.Nu ezita sa ne suni pentru mai multe informatii de L-V intre 09-17Cerinte: Se lucreaza in echipe, de aceea se fac angajari si pentru femei si pentru barbati , contrcatele de munca sunt pe minim 3 luni. Se lucreaza cu masini si aparate speciale de curatenie. Persoanelor cu sensibilitate la prododuse de curatat , nu li se recomanda postulTip promovare: StandardSalariu: 1300 € Cazare gratuita: DaMasa gratuita: DaTransport platit: DaData citeste mai mult
Companie
One Click For Jobs
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
02Apr