Joburi ferma animale in austria

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ferma animale in orasul austria dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ferma animale in orasul austria
29 Jan
Fermieri urgent pentru Austria
Constanta Strainatate Austria

Descrierea postului:Nu pierde ocazia de a lucra in Austria cu o echipa de romani la marile ferme de animale din Gratz. Se ofera gratuit cazare, masa, asigurare medicala si ore suplimentare bine platite. Puteti lucra in cuplu sau grupuri. Nu rata aceasta ocazie si suna la 0767517875 sau 0730499871 de L V intre 9 17.Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Nu pierde ocazia de a lucra in Austria cu o echipa de romani la marile ferme de animale din Gratz. Se ofera gratuit cazare, masa, asigurare medicala si ore suplimentare bine platite. Puteti lucra in cuplu sau grupuri. Nu rata aceasta ocazie si suna la 0767517875 sau 0730499871 de L V intre 9 17.Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jan
Cautam pt angajare
Austria

Cautam urgent persoane pricepute cu agricultura si animalele. Angajam cu forme legale pentru 3 luni, cu salar de la 1250-1400 euro lunar si cazare si masa, in sere sau in gospodaritul animalelor pe Germania. Primesti garantia unui contract acreditat de organele statului, comisionul il percepem din primul salar iar inscrierile se fac fara preselectie. Plecari in 3 transe luna aceasta.

Relatii prin telefon. Cerinte:Barbati si femei , apti de munca si obisnuiti la munca cu legume, fructe si animale. Cultivare, inrtetinere, hranire, sortare. Se lucreaza in echipe formate de romani de aceea limba germana nu este obligatorie.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, AsigurareDetalii Companie:Suntem o companie inovativa, acreditata, cu o vechime pe piata de 3 ani si o experienta de peste 6 ani in plasare forte de munca in strainatate. Cu un colectiv format din 17 angajati, tineri si dinamici dar cu o vasta experienta atat teoretica cat si practica, pe piata fortei de munca, aveti garantia citeste mai mult
Companie
Locuri de munca in UE
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job