Joburi ferma animale in austria

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ferma animale in orasul austria dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ferma animale in orasul austria
13 Apr
Austria - de lucru in ferma la purcei
Chisineu-Cris Strainatate Austria

Angajari urgente in luna martie la FERMELE DE PURCEI din Austria. Cautam personal necalificat barbati/ femei/ cupluri, preferabil persoane de la sat. Beneficii extraordinare din partea angajatorilor, cazare asigurata, mesele sunt gratuite, salarii de pana la 1550 E net! Foloseste te de experienta castigata in gospodarie, contacteaza ne acum : 0758.183.552, 0768.871.649. .

Angajari urgente in luna martie la FERMELE DE PURCEI din Austria. Cautam personal necalificat barbati/ femei/ cupluri, preferabil persoane de la sat. Beneficii extraordinare din partea angajatorilor, cazare asigurata, mesele sunt gratuite, salarii de pana la 1550 E net! Foloseste te de experienta castigata in gospodarie, contacteaza ne acum : 0758.183.552, 0768.871.649.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
25Apr
16 Apr
Fermieri si muncitori in ferme
Austria Austria

Titlu: Fermieri si muncitori in fermeStatus: ActivatLocuri disponibile: 60Tara: AustriaOrase: AustriaTip post: Full time, SezonierDomeniu: Muncitori Tehnicieni - Agricultura Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: IncepatorDescriere: Angajam pe o perioada de 6 luni, incepand de luna aceasta la ferme de animale, in Austria.

Limba germana nu este necesara, contactele de munca se semneaza si pentru familii sau grupuri. De asemenea se asigura cazare si masa, salariu mare si bonusuri. Fermele sunt pregatite cu toate dotarile tehnice pentru un mediu de lucru curat si eficient. Se lucreaza cu mai multe animale: vaci, porci, cai si pasari, in functie de ce anume detine fiecare angajator.Angajatorii va asteapta incepand cu 25 aprilie, angajeaza-te si tu! Cauta-neCerinte: Posturile vacante sunt atat pentru femei cat si pentru barbati. Se poate merge impreuna cu familia sau in grup de pana la 6 persoane. Contractele de munca sunt pentru minim 2 luni. Se cere experienta si indemanareTip citeste mai mult
Companie
One Click For Jobs
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Agricultura Muncitori Tehnicieni - Muncitori Agricultura Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time , sezonier
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job