Joburi ferma animale in austria

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ferma animale in orasul austria dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ferma animale in orasul austria
18 Jul
Urgent ingrijitoare batrana
Austria Schrems

Titlu: Urgent ingrijitoare batrana Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Austria Orase: Schrems Tip post: Full time, Sezonier, Project based Domeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Nivel cariera: Incepator, Intermediar Descriere: Caut ingrijitoare batrana data incepere contract 1 iul., schimb la 2 luni.

Batrana locuieste singura la casa, nu are animale, aproximativ 75 kg, facce cativa pasi pentru transfer in scaun cu rotile, are scutec incontinenta, nu are boli psihice, comunica cu placere, citeste se uita la tv. Batrana necesita ingrijire corporala, ajutor la transfer, companie si teburi casnice. Contract pe teermen nelimitat cu familia, schimb la 2 luni, cazare, masa asigurate, plata 1200 euro/ luna net, nu decontam transport. Cerinte: Limba germana conversational.Persoana cu rabdare, iubitoare de oameni.Pricepere in treburi casnice (gatit, curatenie).Disponibilitate schimb 2 luni. Tip promovare: Standard Salariu: 1200 € Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Da citeste mai mult
Companie
Personenbetreuung Groeschke
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time , project-based , sezonier
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
11 Jul
Locuri de munca in fermele din Germania si Austria
Alt orasStrainatate Germania Austria

Oferim cazare, transport si asigurare medicala pentru contracte de munca in Germania si Austria la ferme de animale. Salariile pornesc de la 1450 euro net pe luna. Pentru a va rezerva un loc de munca trebuie sa sunati la nr de tel: 0727694090 sau 0743952278. Detalii Companie:-.

Oferim cazare, transport si asigurare medicala pentru contracte de munca in Germania si Austria la ferme de animale. Salariile pornesc de la 1450 euro net pe luna. Pentru a va rezerva un loc de munca trebuie sa sunati la nr de tel: 0727694090 sau 0743952278. Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
14501450 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Urgent ingrijitoare batran
Klagenfurt Austria

Cautam ingrijitoare pentru un batran, batranul nu este bolnav, are 84 ani, fara probleme de mobilitate, locuieste singur la casa, nu are animale, comunica fara probleme (nu are boli psihice). Ingrjitoarea trebuie sa faca treburile casnice, sa gateasca, sa faca curatenie, spalt etc. eventual sa il ajute la ingrijirea personala daca va fi necesar.

Data incepere contract 24 iulie, schimb lunar, asigurare platita continuu, decontam 100 euro/luna transport, plata 1160-1200 euro/luna.
Categoria jobului
Curatenie/Intretinere/Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Salariu
100100 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job