Joburi constructii in austria

Cauta in 5 locuri de munca constructii in austria in 2015

27 Feb
Constructor telescaune
Austria

Postat la: 04-02-2015 Responsabilitati Pentru o companie importanta din Austria cautam 20 de constructori telescuane. Compania are 2452 de angajati, iar pana in prezent a construit mai mult de 14.500 de instalatii de transport pe cablu pentru clienti din peste 88 de tari.

Responsabilitati: - citirea si interpretarea planurilor/desenelor tehnice - efectuarea sudurii MAG in otel - sudarea materialelor mai groase de 12 mm - lucrul in fabrica la sudarea, pre-asamblarea si asamblarea telescaunelor, stalpilor, cablurilor de otel, rolelor etc. - utilizarea robotilor de sudura ( constituie avantaj) Cerinte - detinerea unei autorizatii MAG valabila - cunoasterea sudurii in toate pozitiile ( in special cap la cap si la colt) - experienta de minim 3 ani in constructii de otel grele ( constituie avantaj experienta din tarile: Austria, Germania, Elvetia) - disponibilitatea de a face ore suplimentare - disponibilitate de a lucra in ture - Limba straina: Germana: Mediu Beneficii Oferite Conditii citeste mai mult
Companie
Tjobs SRL
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Sudor Mag Austria
nedefinit Strainatate Austria

Pentru o companie importanta din Austria cautam 20 de constructori telescaune. Compania are 2452 de angaja?i, iar pana in prezent a construit mai mult de 14.500 de instala?ii de transport pe cablu pentru clien?i din peste 88 de ??ri.

Responsabilitati: ? citirea si interpretarea planurilor/desenelor tehnice ? efectuarea sudurii MAG in otel ? sudarea materialelor mai groase de 12 mm ? lucrul in fabrica la sudarea, pre-asamblarea si asamblarea telescaunelor, stalpilor, cablurilor de otel, rolelor etc. ? utilizarea robotilor de sudura ( constituie avantaj) Cerinte:Cerinte ? detinerea unei autorizatii MAG valabila ? cunoasterea sudurii in toate pozitiile ( in special cap la cap si la colt) ? experienta de minim 3 ani in constructii de otel grele ( constituie avantaj experienta din tarile: Austria, Germania, Elvetia) ? disponibilitatea de a face ore suplimentare ? disponibilitate de a lucra in ture Limbi straine: Germana? nivel comunicativ Limbi straine: Germana? nivel comunicativ citeste mai mult
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Constructor telescaune
Austria

Pentru o companie importanta din Austria cautam 20 de constructori telescaune. Compania are 2452 de angajati, iar pana in prezent a construit mai mult de 14.500 de instalatii de transport pe cablu pentru clienti din peste 88 de tari.Responsabilitati:
- citirea si interpretarea planurilor/desenelor tehnice
- efectuarea sudurii MAG in otel
- sudarea materialelor mai groase de 12 mm
- lucrul in fabrica la sudarea, pre-asamblarea si asamblarea telescaunelor, stalpilor, cablurilor de otel, rolelor etc.
- utilizarea robotilor de sudura ( constituie avantaj)- detinerea unei autorizatii MAG valabila
- cunoasterea sudurii in toate pozitiile ( in special cap la cap si la colt)
- experienta de minim 3 ani in constructii de otel grele ( constituie avantaj experienta din tarile: Austria, Germania, Elvetia)
- disponibilitatea de a face ore suplimentare
- disponibilitate de a lucra in ture
- Limba straina: Germana: MediuDetalii Companie:TjobsRecruit citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Productie si confectionare Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28Feb
11 Feb
Muncitori constructori
Austria

Daca esti calificat sau ai experienta in constructii ca si fierar, dulgher, instalator, electrician, sudor, montator, rigipsar, zidar, finisor, ultilaj greu; acum poti castiga peste 1400 euro/luna. Suna acum si pleci in luna februarie in Belgia, cu forme legale. Cazare si masa ai asigurata.

Nu rata sansa la o viata mai buna, locuri limitate! Exista momente cand faci alegeri importante pentru viitorul tau. Cerinte:calificat sau cu experienta in constructii ca si fierar, dulgher, instalator, electrician, sudor, montator, rigipsar, zidar, finisor. Varsta cuprinsa intre 18-58 de aniCompensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, AsigurareDetalii Companie:plasare forte de munca in strainatate cu contracte legale
Companie
team 4 job
Categoria jobului
Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Sudor telescaune
Austria

Postat la: 10-02-2015 Responsabilitati Recrutam pentru o importanta companie din Austria 20 de sudori constructori telescaune. Compania are 2500 de angajati, iar pana in prezent a construit mai mult de 14.500 de instalatii de transport pe cablu pentru clienti din 88 de tari.

Descriere: Conditii salariale: 1615 Euro net pe luna Numarul de ore lucratoare/luna: 167 ore Locatia: vestul Austriei Experienta necesara: minim 3 ani Perioada contractului: februarie-decembrie 2015 Cerinte · OBLIGATORIU cunoasterea limbii germane la nivel intermediar (va avea loc un interviu in limba germana cu angajatorul) · detinerea unei autorizatii MAG valabile · cunoasterea sudurii in toate pozitiile (in special cap la cap si la colt) · experienta de minim 3 ani in constructii de otel grele ( constituie avantaj experienta din tarile: Austria, Germania, Elvetia) · disponibilitatea de a face ore suplimentare · disponibilitate de a lucra in ture · utilizarea robotilor de sudura constituie avantaj citeste mai mult
Companie
Septerra Recruitment
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job