Joburi atributii receptioner medical

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Filtre suplimentare Nu am gasit nici o cautare pentru atributii receptioner medical dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu atributii receptioner medical
21 Nov
Resident Medical Officer Anglia

largest provider of medical services through its Resident Medical Officers (RMOs) to patients in both the Independent Healthcare Sector and NHS hospitals, working with over 100 hospitals and clinics to provide the highest level of patient care, is now looking to recruits Romanian doctors to work as Resident Medical Officers (RMOs) in private hospitals throughout the UK. The principle.

Jobul Resident Medical Officer este incadrat in categoria Personal medical si sanitar full-time

Locul de munca Resident Medical Officer a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
22 Nov
Asistent Medical interviu cu SPITAL Englez in 24 Noiembri... Anglia

la Roma Se cauta- asistenti medicali generalisti cu nivel mediu la limba engleza Va trebuie: Inregistrare la NMC( Colegiul asistentilor din UK)- Puteti aplica si daca nu ati inceput inregistrarea ( veti primi consiliere in privinta inregistrarii la NMC) SE RECRUTEAZA PENTRU SPITAL SISTEM NHS Oferta angajatorului : Locatie: Spitale sunt in toata Marea Britanie Program de munca- full-time.

Companie: SimplyHealth Recruitment

Jobul Asistent Medical interviu cu SPITAL Englez in 24 Noiembri... este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Asistent Medical interviu cu SPITAL Englez in 24 Noiembri... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov
Asistent medical UK Marea Britanie

de infirmier si asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie. Lucratorii vor fi repartizati in locatii de pe teritoriul Angliei, in functie de dispozitiile companiei contractante din Marea Britanie. Responsabilitati: Infirmier - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica, precum.

Companie: Banca de joburi

Jobul Asistent medical UK este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Asistent medical UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Asistent medical Perth Scotia

23 de ani, cautam asistenti medicali. Responsabilitati: -evaluarea, planificarea, implementarea nevoilor de sanatate si asistenta sociala pentru pacientii care sufera de dementa, Alzheimer sau Huntington -furnizarea procedurilor clinice legate de Óngrijire rezidentilor -asigurarea ca procesele administrative sunt livrate Ón mod eficient la cerintele legislative si informatiile exacte sunt.

Jobul Asistent medical este incadrat in categoria Personal medical si sanitar full-time

Locul de munca Asistent medical a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
23Nov
21 Nov
Personal medical Anglia Anglia

Infirmieri si Asistenti Medicali pentru Azile de Batrani de pe intreg teritoriul Angliei cu plecari in fiecare saptamana. Health Care Assistant (Infirmier) - Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta,.

Companie: SC BELRAO GROUP SRL

Jobul Personal medical Anglia este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Personal medical Anglia a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov
Personal medical Anglia Oriunde in UK Strainatate Anglia

Infirmieri si Asistenti Medicali pentru Azile de Batrani de pe intreg teritoriul Angliei cu plecari in fiecare saptamana. Beneficii: - contract de munca (semnat inainte de a pleca din Romania) pe minim 1 an de zile - plata de 6,85GBP/ora - minim 35 - 60 ore/saptamana Chirie contra cost pusa la dispozitie de catre angajatoru Training oferit la sosire in Anglia timp de o saptamana .

Companie: BRG WORK

Jobul Personal medical Anglia este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Personal medical Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Asist medical PICU uk

munca pot aplica asistentii medicali care au absolvit fie Facultatea de 3 ani, colegiu de 3 ani, sau scoala postliceala. De asemenea se incadreaza si asistentii medicali cu 2 ani de liceu sanitar plus un an de echivalare. - Acte doveditoare : Diploma de Asistent Medical Generalist + Certificat de Conformitate sau Recomandare de la Ministerul Sanatatii, Certificat de Membru.

Companie: Business Activ Consult

Jobul Asist medical PICU este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Asist medical PICU a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Infirmier & asistent medical marea britanie Strainatate Marea Britanie

de infirmier si asistent medical pentru diferite clinici din Marea Britanie. Lucratorii vor fi repartizati in locatii de pe teritoriul Angliei, in functie de dispozitiile companiei contractante din Marea Britanie. Responsabilitati: Infirmier - apropierea de clienti, cunoasterea nevoilor, intereselor si nevoilor lor - asistarea clientilor cu ingrijirea personala zilnica, precum spalarea,.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Infirmier & asistent medical marea britanie a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
17 Nov
Asistent medical Scotia

23 de ani, cautam asistenti medicali. Responsabilitati: -evaluarea, planificarea, implementarea nevoilor de sanatate si asistenta sociala pentru pacientii care sufera de dementa, Alzheimer sau Huntington -furnizarea procedurilor clinice legate de ingrijire a rezidentilor -asigurarea ca procesele administrative sunt livrate in mod eficient la cerintele legislative si informatiile exacte sunt.

Companie: Tjobs SRL

Jobul Asistent medical este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Asistent medical a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
14 Nov
Receptioner Ramada Cluj Cluj-Napoca

ale clientilor si apeleaza pe cale ierarhica pentru a fi luate cele mai adecvate solutii Proceseaza check-in-urile si check-out-urile cu eficienta si profesionalism, avand toate cunostintele necesare acestor proceduri Interviu Online: A 1. Care este cea mai relevanta experienta pe care o aveti in domeniul hotelier? 2. Ce va recomanda pentru pozitia de receptioner de hotel? .

Companie: Ramada Cluj

Jobul Receptioner Ramada Cluj este incadrat in categoria Turism / Hotel staff full-time

Locul de munca Receptioner Ramada Cluj a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job